nereden ped alabilirim?

Biraz önce markete gittim vardı
Pzt den itibaren diye biliyorum ben yasağı

Eczaneler de mi satmiyor acaba?

Tanidik eczane varsa isteyin verir el altindan.

Ben ped bakmadim ozellikle, sut almaya cikmistim ama markette hijyen deterjan grubu reyonu komple kapatilmisti, hic gecilmiyor yani o tarafa. Tuvalet kagidi vs de alinmayacak sekilde

Belli ki amacinız başka hepimiz sinir oluyoruz ama getir ve banabiden heryerden geliyor bezle gezmenize hic gerek yok

evde çocuk bezi var

yani muhtemelen o bebeğin annesisiniz

hiç mi ped stoğunuz yoktu

sabah baktınız regl oldunuz, markete koştunuz ped satılmıyormuş o arada da aklınıza bebek bezi geldi

kaç gündür yasaklar konuşuluyor vs vs

evde hiç ped olmasa çantalarımın gözlerinden bir regllik ped çıkar

diyelim ki cidden hiç yok, kısa süreli çözümü bulmuşsunuz

verin online sipariş gelir akşama

konu bana inandırıcı gelmedi. maksat geyik cevirmek. 5 market geziliyor bu 5 marketin icinde bim a101 veya şok bunlardan biri kesinlikle vardir herkes yazmış buralarda satılıyor diye. hadi kucuk yerel marketler yanlış anladı zincir marketlerde mi yanlış anladı. Birde istenbul.

Başka sitelerde geyiği dönuyor yazmışlar zaten. KK bu geyikten eksik kalsın istenmemis konu açılmış.

3 paket mi bende koliyle var sende ki bende.ki ticarete atılalım hemen köşeyi ped sayesinde döneriz belki de
Valla Allah'ın izniyle nerden baksan bi 7-8 ay daha saklarım gibi duruyor
Sen ne kadar dayanabilirsin bilmiyorum
Hem de İstanbul kara borsası olacakmış
Ben şimdiden heyecanlandım

baştaaan sona kadar katılıyorum yoruma. bende şu an istanbuldayım. ve zincir marketlerde var

Tamam sakin ol champ. Kimse böyle bir duruma, olayarastlamadığı için şaşırdık.
Alternatif yollar deneyin, online marketler veya mahalle bakkalları, bakkallara alkol satışı dışında yasak yok diye biliyorum. Ama sizin yerinizde olsam o marketleri ve reyonları fotoğraflar sosyal medyada paylaşırdım. Bir arkadaş vefa destekekiplerini arayın yazmış, arayın, en azında olayın yanlış olduğunu bildirirler o marketlere.

Son düzenleme:

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde parfümeri ve makyaj malzemeleri hariç kozmetik ürünlerin satılabileceği belirtiliyor. Deterjan, sabun, hijyenik ped ve ev temizlik ürünleriyle ilgili herhangi bir kısıtlama ise genelgede net bir şekilde yer almıyor.

Sözde bu ürünü satmayan mağazaya ilgili genelgeyi gösterebilirsiniz.

yukarida takibi birak butonu var oradan kapatin bildirim almazsiniz.

dunyanin en az zeka gerektiren isi icin burada konu acinca e herhalde inanmiyoruz.

Valla Allah'ın izniyle nerden baksan bi 7-8 ay daha saklarım gibi duruyor
Sen ne kadar dayanabilirsin bilmiyorum
Hem de İstanbul kara borsası olacakmış
Ben şimdiden heyecanlandım
Oritigim dayanırız isteyene ped isteyene eski çarşaf atlet

polis durdurduğunda söyleyin ped arıyorum satmıyorlar diye. onlar alsın sizin için. söyleyemedim demeyin utanılacak bir şey değil bu. normalleştirin böyle şeyleri.

Geçmiş olsun üzme kendini
Bende ağır yaşarım regli
Ağrılar üstüne sinir gelir, çok takılma sonuçta kimse kimseyi tanımıyor
Bireysel algılama demek istedim
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…