nereden ped alabilirim?

Şimdi aldım. CarrefourSAdan. Bazı reyonlar kapalı idi ama ped degildi. Sizin oradakiler yanlış anlamış. Eczaneden alabilirsiniz.

Geçmiş olsun üzme kendini
Bende ağır yaşarım regli
Ağrılar üstüne sinir gelir, çok takılma sonuçta kimse kimseyi tanımıyor
Bireysel algılama demek istedim
Geçmiş olsun
bilemiyorum bu kadar saldırgan davranışlar sağlıklı değil, gerçekten üzücü. amacım falan da yok ayrıca. tek amacım nereden ped alabilirim bunu öğrenmekti ve öğrendim. herkes saçma sapan yorumlar yaptığı için ağrım daha da şiddetlendi. çok teşekkür ederim iyi dileğiniz için <3

Anlıyorum inan ki
İğne falan çok vurdurdum bende bu acıları yaşamayan kişinin o anki halini derdini bilemiyor
Sen sıcak su torbanı veya bitki çayını al kendine güzel şeyler aç, kafanı dağıt

yaşadığım bölgede durum yanlış anlaşılmış olabilir arkadaşlar ama umarım saldırgan tavırlarla yorum yapan ve iftira atan herkesin başına bir sorun geldiğinde ve buraya yazdıklarında aynısını yaşarlar. herkese iyi ve sağlıklı günler

emniyet aradı ifade istiyor! bu konunu hatırlıyor musun ?

İnternette okuduğun haberlerden etkilenip halkı galeyana getirmek amaçlı açılmış konu diye biri gider şikayet eder sonra gelir 2017'de açtığın konunun ikinci bölümünü açarsın.

Emniyet ifademi alacakmış II

böyle halkı gaza getirecek konuların şakası da geyiği de olmaz.

Konu şikayet edildi ne yazmışlar biliyor musun ?

Bu popüler konuları siz mi açtırıyorsunuz? Bende lütfen halkı galayana getirici konu açılması sebebi ile İçişleri Bakanlığı'na, Cimer'e şikayet edin sonucu görelim dedim.... Lütfen başkaları da şikayet etsin konu gerçek ise market ceza alsın.

Anlıyorum inan ki
İğne falan çok vurdurdum bende bu acıları yaşamayan kişinin o anki halini derdini bilemiyor
Sen sıcak su torbanı veya bitki çayını al kendine güzel şeyler aç, kafanı dağıt
çok haklısınız çok teşekkür ederim tekrardan <3 sonunda anlayışlı biri

Bence konu sahibi gayet ciddiydi zira memleket m.l dolu urunleri karistirmis olabilirler

Helal olsun. bir de burada biz iftiracı olduk aynisini yasayin diye bed dua yedik.

Hayir konu doğru olsa uyelere bu kadar saldırılmaz. semt soyler su semtte 5 market gezdim diye biri elbet bizde o semtteyiz doğru der değil mi hemen beddua ya iftiracılığa bağlamaz.

Buradaki kadınlar meşur sözluklerdeki gibi gaza gelip hemen saydirmaya baslamadı diye sinirlendi herhalde konu sahibi.

Ayrica konu sahibi kadın mı? ben simdi ondan da şüpheliyim.

Ben konunun fake olduğunu düşünmüyorum. Bu sorunu yaşayan çok kişi olmuş, sebebi marketlerin genelgeyi yanlış anlaması bence.

yaşayan olmuştur tabii ki ama ;

- evde hiç mi yedek pedin olmaz?
- hasta olduğun anda markete gidip mi alırsın?
- kıçımda bezle dolaşıyorum kelime grubu ile gelir ise burada arkadaşlar kıçından uydurma der.

Konu içeriği gerçek olabilir ama yazılan senaryo kim ne derse desin kurgu. Dün bu konu Türkiye gündemindeymiş şansa bakın ki bugün buraya düştü... Benim kızdığım taraf ise konuyu biz çıkarttık diye rapor edilmiş.

Çok basit bir talepte bulundum lütfen Cimer, İçişleri Bakanlığına halkı galayana getirme talebi sebebi ile bir şikayette bulunun. Ak, kara çıksın...

Eczane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…