bilemiyorum bu kadar saldırgan davranışlar sağlıklı değil, gerçekten üzücü. amacım falan da yok ayrıca. tek amacım nereden ped alabilirim bunu öğrenmekti ve öğrendim. herkes saçma sapan yorumlar yaptığı için ağrım daha da şiddetlendi. çok teşekkür ederim iyi dileğiniz için <3Geçmiş olsun üzme kendini
Bende ağır yaşarım regli
Ağrılar üstüne sinir gelir, çok takılma sonuçta kimse kimseyi tanımıyor
Bireysel algılama demek istedim
Geçmiş olsun
Anlıyorum inan kibilemiyorum bu kadar saldırgan davranışlar sağlıklı değil, gerçekten üzücü. amacım falan da yok ayrıca. tek amacım nereden ped alabilirim bunu öğrenmekti ve öğrendim. herkes saçma sapan yorumlar yaptığı için ağrım daha da şiddetlendi. çok teşekkür ederim iyi dileğiniz için <3
arkadaşlar merhaba. harika bir konu biliyorum ama bugün regl oldum ve kıçımda bezle geziyorum çünkü yasaklanması gereken onca şey varken ped almak yasaklanmış. nereden alabilirim bilginiz var mı? artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, sinirimden öleceğim.
çok haklısınız çok teşekkür ederim tekrardan <3 sonunda anlayışlı biriAnlıyorum inan ki
İğne falan çok vurdurdum bende bu acıları yaşamayan kişinin o anki halini derdini bilemiyor
Sen sıcak su torbanı veya bitki çayını al kendine güzel şeyler aç, kafanı dağıt
Yalnız bu iki durum birbiriyle alakalı değilherkes saçma sapan yorumlar yaptığı için ağrım daha da şiddetlendi.
Benim elimde de iki paket varBende üçlü paket var
Az daha sıkışın da fahiş fiyatlara satayım
Gelecek ayları düşün ve işimize çomak sokma benceBenim elimde de iki paket var
Şist araya girmeBenim elimde de iki paket var
Ağam bizle eylenirrrrrr5 markete gittim 5inde de jelatin gibi şeyler vardı sordum yasak dediler
bi de firca yedik biz konusuna inanmadik diye agrisi siddetlenmis napiyim simdi arveles mi goturuyim kendisine beni affetmesi icinAğam bizle eylenirrrrrrjelatin raflarda değil bence başka yerde ama aramızda kalsın
HahahahMenapozun gözünü yidiğim ohhh mis gibi vallla
Regl iken fırça atmasını anlıyorum sinirli üstüne gitmeyelimbi de firca yedik biz konusuna inanmadik diye agrisi siddetlenmis napiyim simdi arveles mi goturuyim kendisine beni affetmesi icin
emniyet aradı ifade istiyor! bu konunu hatırlıyor musun ?
İnternette okuduğun haberlerden etkilenip halkı galeyana getirmek amaçlı açılmış konu diye biri gider şikayet eder sonra gelir 2017'de açtığın konunun ikinci bölümünü açarsın.
Emniyet ifademi alacakmış II
böyle halkı gaza getirecek konuların şakası da geyiği de olmaz.
Konu şikayet edildi ne yazmışlar biliyor musun ?
Bu popüler konuları siz mi açtırıyorsunuz? Bende lütfen halkı galayana getirici konu açılması sebebi ile İçişleri Bakanlığı'na, Cimer'e şikayet edin sonucu görelim dedim.... Lütfen başkaları da şikayet etsin konu gerçek ise market ceza alsın.
Ben konunun fake olduğunu düşünmüyorum. Bu sorunu yaşayan çok kişi olmuş, sebebi marketlerin genelgeyi yanlış anlaması bence.
Eczane?arkadaşlar merhaba. harika bir konu biliyorum ama bugün regl oldum ve kıçımda bezle geziyorum çünkü yasaklanması gereken onca şey varken ped almak yasaklanmış. nereden alabilirim bilginiz var mı? artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, sinirimden öleceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?