Neredesin be uyku nerede?

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.880
218
Öyle çok uyku problemi yaşıyorum ki anlatamam düzenli bir uykum yok ...

bugün sabah 5 de uyandım 22 gibi uykum fena geldi.uzandim yatağa hala uyuyacam.

Uyku tutmayinca iyice sinir oluyorum

Koyunu bırakın saymadığım hayvan kalmadı.

Tobe tobe

Şuan uyku akıyor gozlerimden ama uyuyamiyorum...

Son düzenleme:
Düşündüğün Bi Sıkıntın mı Var ?

Bende de var anı skıntı. Uyuyamayınca yatakta durmamak sinirlerinin bozulmasına engel olur. Kısır döngü çünkü o resmen. Uyuyamazsın sinirlenirsin, uykun iyice kaçar. Kalkıp bişeyler atıştırmak ya da süt falan içmek iyi geliyor.

Birde koyun değil de 300den geriye doğru üçer ritmik saymayı dene. Bir yerde okudum bunu nasıl bişeyse daha sonuna gelemeden uyuyorum. Uyku hapı gibi.

Bir de düzene sokmak için ufak bir uyku hapı kullanabilirsin bir iki ay. Ben düşük dozlu bişey kullandım bir dönem. Şimdi daha normal sayılabilir uyku düzenim.

Ne sıkıntım var allaha şükür nede kotu bir şey yaşadım...

Not...kızlar telden yazıyorum alıntı yapmıyorum. Alıntı ve yorumum birbirine karışıyor kusura bakmayın

Ilik sut ic, yataga yat ve hic kimildamadan oylece uzan.
insan vucudu 15 dakika kipirdamadan kalirsa otomatikman kapatiyormus kendini yavas yavas.
oyle duydum yane,, internetin yalancisiyim

[QUOTLinka, post: 38526331, member: 496656"]Doktora gittiniz mi hiç ? Birçok nedeni olabilir çünkü.[/QUOTE]

Dr gitmedim ama bende anemi var bunun etkisini duymuştum o olabilirmiş

[Qasigimasikk, post: 38526326, member: 607477"]Ben de su an oyleym ama skintim var biraz ona bagliyorum..[/QUOTE]

İnşallah sıkıntın gider . Benim yok ufak tefek şeyler olsa dabbüyük değil en azindan

başını yastığa koy ve güzel şeyler düşün..mesela sana piyangodan çok para çıkmış..sonra bu parayla neler yapacağını...veya hayalinde bir sevgilin varmış onunla nasıl vakit geçireceğini düşün...mesela geleceğe dair yapmak istediğin hayalleri kur..kimbilir belki bir gün gerçeğe dönüşür..hayal kurmak yapmanın yarısıdır..

Ilik sut ic, yataga yat ve hic kimildamadan oylece uzan.
insan vucudu 15 dakika kipirdamadan kalirsa otomatikman kapatiyormus kendini yavas yavas.
oyle duydum yane,, internetin yalancisiyim
bende okudum onu canım denedim ama hiç faydası olmadı bana süt yoğurt ne duyduysam denedim ama yokkkvalla eşime özeniyorum adam başını yastığa koymadan uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…