Nereye gidiyor bu ilişki ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruya.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şöle bi durum var bu adam normalde de erteleyen hep senn aramanı bekleyen keyfi davranan bişriyse kapris yapmakta kızmakta haklısın ama yok ablasnn rahatszlığna özgü bi surumsa tammen hata sende..arıcam deyip aramaz erkekler genlede zor anında hep destek bekler kaldıki siz sadece siz olarak bakmayın olaya onu seviyormusun sen?evetse onun sevdiği değer verdiği şeylere de saygı duymalısınn.şimdi hemen ara onu özür dile yanında olamadğn için ve her türlü desteğe hazır oldğnu hissettr bak bakalm noluyooo..ararsan eğer sonucu yaz bildr banada canımm.gereksz şeylerden kırmayın birbrnzi sevgi öle zor ki emek istiyoo :hulya:

Ya sonuçta beni kimseyle görüştürmüyor,çıkmama karışıyor,onsuz biryere gidemiyorum,telefonum meşkul olsa kızıyor.Bütün dünyamı esir aldıysa ilgilenmek bu boşluğu kapamak zorunda. Ne bileyim bence aramadığında söyleniyorsak yine onları özlediğimizdendir bu anlamıyolarsa akıllarında var problem bizde değil,bilmiyorum belki soğudu kaçıyor belki uzaklıktan dolayı kaçıyor. Ben seviyorum ama onun duygularından emin değilim bu erteleme olayı olunca sonuçta 2 hafta ya. Başka şehirde özlediğinde durmadan atlayıp geldiğini bilirim.Belki başka kadında vardır bilmiyorum ama öğrenicem

canım ne diyim valla çok haklısın;hele şu'aramadığında söyleniyorsak özlediğimizden'lafına imzamı atarımolumunekankayizsmile

Bir dk hakkını yemiycem,nereye istesem götürür,yeterki ağzımdan çıksın 1 dediğimi 2 etmez bu konuda, işim varsa halleder.Sanki biraz abartıyor bu adam yazınca farkettim ama kuaförde bile beni bekler.Bir esaret hayatımız varsa ikimizide o hayata soktu.Aynı zamanda görüşmesini istemediğim kişilerle oda asla görüşmez ve gitmesini istemediğim yerlerede gitmez.Tabiki dünyanın en güzeli değilim ama sanırım ona dünya güzeli gibi görünüyorum ve sanki hemen başkası kapacak gibi bir saçmalık içerisinde. Ama dünyamı bukadar kendisi doldurmuşken benimle ilgilenmek zorunda o telefonum çalmalı ve onunla konuşmalıyım istiyorum.Ya cidden bu ilişki bize zarar veriyor sanki şuraya bak yazdıklarımı okuyunca kötü oldum bu ne ya birbirimize bağlı kalmış yaşıyoruz. Sevgi böyle birşeymi ben ilk kez böyle duygularlayım ve sanırım nasıl yaşanacağını bilmiyorum. Ama haklısın silkelenmemiz lazım acilen

bak durumun farkındasın... böyle sağlıksız bir ilişki her 2nize de zarar verir. insanlardan soyutlamayın kendinizi.. bu şekilde gunde 24 saat erkek arktan bişi beklemen doğal. yapacak başka şeyin yok ki..
bence sabırla bekle.. eğer burnu sürter arar ve konuşmaya razı olursa, oturur konusur, ilişkinizle ilgili yeni kararlar alırsınız.
uyabilirse gelecege daha sağlam yürürsünüz..

şöle bi durum var bu adam normalde de erteleyen hep senn aramanı bekleyen keyfi davranan bişriyse kapris yapmakta kızmakta haklısın ama yok ablasnn rahatszlığna özgü bi surumsa tammen hata sende..arıcam deyip aramaz erkekler genlede zor anında hep destek bekler kaldıki siz sadece siz olarak bakmayın olaya onu seviyormusun sen?evetse onun sevdiği değer verdiği şeylere de saygı duymalısınn.şimdi hemen ara onu özür dile yanında olamadğn için ve her türlü desteğe hazır oldğnu hissettr bak bakalm noluyooo..ararsan eğer sonucu yaz bildr banada canımm.gereksz şeylerden kırmayın birbrnzi sevgi öle zor ki emek istiyoo :hulya:

Hayır asla ertelemez sırf özledim diye başka şehirden uçağa binip gelen insandır.Aslında 4/4 lük bir adam ama işte arama konusunda rahat,buda beni en sinir eden şey.Destek olabilirim ama bir sorun yaşadığında bunu anlatmak yerine içine kapanan biri buda bana istediğim gibi düşünüp canını yakmama neden oluyor.Konuştuk canım,anlattım anlattı hastalık desteksizlik falan değilde o hala "yüzüğünü falan çöpe attım,ait olduğu yerdeler" dememe takmış. Yani tüm böyle davranma sebebi buymuş.Tuhaf ama iletişim kurabildik en sonunda saklamadı ve güzelce anlattı.Çok saol ya. Herkez belki çok sever ama bizim karşılıklı olarak affettiğimiz öyle büyük hatalar ve heba ettiğimiz onca şey varki sevgimiz sayesinde hep üstesinden geldik. Kaybetme korkusu işte yeni hatalara yol açıyor.

Back
X