Kizlar merhaba.Ben 3 senelik evliyim ikimiz de memuruz, iyi kazaniyoruz cok sukur ama sorun su ki: Hep paramiz yok.Esim asiri savurgan biri evin kredisini oduyor, maasindan artanla cok rahat gecinebilir(650tl) ama nerdee benden surekli para istiyor vermeyince kavga cikiyor hic kendi sigarasindan, cay corba parasindan, taviz vermiyor.Surekli eksi hesapta maasimin neredeyse tamami oraya gidiyor.Bu hafta arkadasinin dugunu vardi oraya gidecegim dedi taa Ordu 'da gitme para kalmaz dedim dinlemedi maasinin kalanini yemis ustelik cocuk bizim dugunumuze gelmedi.Beni sinirden olduruyor asla dinlemiyor birkac kere ailesini sikayet ettim ben suclu oldum ustelik aldigim parayi duyunca onlar da para dilenmeye basladilar eski konulardan bilirsiniz.Evlendigimizden beri arkasini topluyorum evlendigimizde de bir suru kredi karti getirdi son limitine kadar dolu dugun paralari onlara gitti hala ayni sey devam ediyor.Cocugum dogdugunda bir suru altinlari oldu evime bir seyler yapacaktim gitti babasinin arabasini degistirdi.Tamm arabayi biz kullaniyoruz ama araba alinca geri verecegiz ve benim altinlar yalan olacak.En son hesaplari ayirip senin paran benim param diyecegim krs koklatmayacagim.Herkes calisiyorsun guzel giyinsene falan diyor surekli borc odemekten ne kendime ne cocuguma bir sey alabiliyorum.İnanin yerimde baskasi olsa neler neler yapardi eline gecenle gercekten cok uzuluyorum