nereye gidiyoruz böyle....

işte sadece tecavüz olayı da degıl ki..
artık her sey serbest oldu sanki
insanlar irdelemeden yasıyor. hic ölmeyecekmiş gibi..

ya o devrin ismini bir türlü hatırlayamadım ama,o devirde misal hırsızlıkmı yaptın elini kesiyorlardı,zina gibi büyük suçmu işledin cezası ya ölüm yada bir daha asla yapamayacan bir ceza işte ben o devirde yaşamak isterdim.şimdi bakıyoruz 2 gün hapse tık sonra sal.senden bende daha iyi dolaşıyor ortalıkta.tabi bunu gören diğer kişiliksizlerde nasılsa 2 gün hapse girip çıkıyor deyip zincirleme aynı suçu işleyip gidiyor.allah sonumuzu hayır eylesin.içim yanıyorki nasıl yanıyor böyle şeyleri okuyunca.

o devir değil canım ,günümüzde de bazı müslüman ülkelerde uygulanan ŞERİAT'tir yani allahın kuralları kanunları dır.
günümüz insanının çağdışı ,yobazlık vb diye nitelendirdiği şeriat kanunları'dır

yok ben tanımıyorum zaten onları.bu olayı unıversıte okudugum yerde bayan arkadasım anlattı. o cocukla aynı memlekettendı. sonra ben de gordum o cocugu ıste. ama ıste yazık ki (!) ona sıra gelmeden tavuk ölmüş

hala utanmadan bu olayı ona buna anlatıyor ve sıra ona gelmeden tavuğun öldüğünü mü söylüyo?.. aman yarabbi, gerçekten insanlığımdan utanıyorum böyle insanların varlıklarını duydukça, ha insana ha hayvana yapılan hiç farketmez ama keşke hukukta da yeri olsa, yaptırımı olsa, cezası olsa... hoş olsa da yine rızası varmış falan derler, artık sadece ilahi adalete güvenir oldum zaten...

hala utanmadan bu olayı ona buna anlatıyor ve sıra ona gelmeden tavuğun öldüğünü mü söylüyo?.. aman yarabbi, gerçekten insanlığımdan utanıyorum böyle insanların varlıklarını duydukça, ha insana ha hayvana yapılan hiç farketmez ama keşke hukukta da yeri olsa, yaptırımı olsa, cezası olsa... hoş olsa da yine rızası varmış falan derler, artık sadece ilahi adalete güvenir oldum zaten...

yaptıkları onlara gore gurur verıcıdır belkı. zaten utansalar yaparllar mı:50:

konuyu şimdi gördm 1 saat önce arabanın içinde resmn sevişirkn gördk.gayette rahatlardı.bir sürü insanın geçtiği bi sokak üstelk.şaşırmıyorm artk

o devir değil canım ,günümüzde de bazı müslüman ülkelerde uygulanan ŞERİAT'tir yani allahın kuralları kanunları dır.
günümüz insanının çağdışı ,yobazlık vb diye nitelendirdiği şeriat kanunları'dır

Allahın kulu değil miyiz biz? Belki de bazılarına gerçekten gerekiyordur bu şeriat diye nitelendirdiğimiz kurallar..
Misal geçen karakolda polisi şehit eden pisliğin bilmem kaç tane sabıkası vardı..İranda teröristleri meydanda sallandırıyorlar...
2 günde çıkarılıyor tecavüzcüler kapkaççılar gaspçılar teröristler..sonra da başımıza bela oluyorlar...

Tahrik sınırı gittikçe düşen bir toplum oluyoruz ne yazık ki.
Cezayı da tecavüze uğrayan çekiyor. ördek bile olsa... Sahibi ördeği öldürmeye karar vermiş.

Insanlar, insani insan yapan degerlerini kaybediyor ne yazik ki. Ahlaki degerlerimize bile sahip cikamaz hale geldik artik. Hayvanlar bile dogasina uygun yasarken, o bazi insan kiligina burunmus yaratiklar, hayati yeni ogrenmeye calisan saf beyinleri de pislikleriyle kirletiyorlar. Hadi biz yetiskinler belli bir terbiyeyle iyiyi kotuden ayirt edebiliyoruz. Ya o masum cocuklar? Onlari gelecekte nasil bir hayat bekliyor dusunmek bile istemiyorum.
Daha da kotusu bu gibi igrenc tablolara sadece bakip, ayiplayip geciyor bir kac gun sonra hic gormemis duymamis gibi unutuyor olmamiz.

‎''Yasamimiz onem verdigimiz olaylara karsi sessiz kaldigimiz gun son bulmaya baslar.''

Martin Luther King

bu konular gercekten beynimin içinde dönüp duruyor galiba iş insanlarda ahlak anlayışında ve sevgisizlik ortamında büyümektenn kaynaklanıyor.
sonuçta insan=aile=toplum=ülke şeklinde sürüp gitmiyormu bilincsizlik yanlış yetiştirmeler egitimsizlik vs...

Back
X