- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
- Konu Sahibi salinger29
-
Çok haklısınız,Haklı olduğum bir konu ve haksız olsam dahi bir kadına eve gelme diyen erkeğin erkekliğinden soğuyorum.
Çok haklısınız,
Hiç erkek gibi gelmiyor öyle adamlar bana da,
Eşiniz fazla kibar,böyle tripleri kadınlar yapıyor normalde,
Ailenize gidip sadece birkaç gün kalacağınızı,sorun olmadığını ,eğer haberleri olursa da sorunun ciddi olmadığını yakında döneceğiniz tarzında konuşabilirsiniz,
Tepkinizi ortaya koymussunuz. Sanirim o da anlamis. Umarim hatasinin da farkina varmistir.
Cok uzatmak ozellikle her tartismada uzatmak bir sure sonra iliskinin dengesini bozar. Esleri birbirinden uzaklastirir. Eninde sonunda donecekseniz bence gerek yok cunku aileniz de telaslanacak. Arayin pismansa evinize gidin.
Uzatatip otelde kalacaksaniz da ona mesaj atabilirsiniz. Eve gelme dedigini, eve gelmeyeceginizi ama ailenizin de yanina gitmeyeceginizi, ailenizi telasa vermemesini soyleyebilirsiniz. Ama bence otelde kalma fikri de dogru degil bence. Bir suru sey dusunebilir o kafadaysa, Allah seni islah etsine getiren biri her seyi dusunur. Kiminle kaldin, kiminleydin, nerede kaldin diyebilir mesela. O zaman isin icinden cikmak da zor olur. En iyisi uzatmamak.
Kıyamam, çok da tatlı yazmışsın, lakin eşin senin kadar mantıklı ve olgun görünmüyor buradan, demedi deme.
"Eski tekliflerden bahsedemezsin!!!111" diyecek kadar kezban mıymış mesela? Saçma. Bence değildir, olsa bilirdin. Ani bir sinirle içindeki ergeni çıkarıvermiş, ortaya na pat diye de komuş.
Bence de gitme. Ne gidicen? Yalnız otel filan değil de bir arkadaşında kal ve kendisine de kısaca "far, far away bir arkadaşımdayım. ailemi karıştırma, yoksa ben de anneni karıştırırım" gibi hafif tehditkat ve sakin bir mesaj savur, yeterli.
Sonrasında ne yaparsın bilemem, ama durumu kurtarır herhalde.
Böyle bir olaydan ötürü eve gitmemek az biraz lüks olur gibime geliyor ilişki adına.. kendinizce daha ağır olaylarda nasıl tepki vereceksiniz ilerde?
Iyi de önceki iliskilerinden kocana ne ki ?
Neden söyleme gereği duydun.
Bana çok Ergence geliyor hihh çatla da patla beni ne doktorlar ne mühendisler. ..
Varaydin ya birine ... Töbeest.
Iyi yaptın o halde kolay gelsin.Zaten konunun belirli yerlerinde böyle şeyler söylemenin rezalet olduğuna dair özeleştiride bulunmuşum, o yüzden sizinki ikinci baskı oldu lakin o an öyle gerekiyordu öyle yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?