Nereye gittiğini bilmediğim ilişkim

kahvetonu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
88
83
38
Merhaba öncelikle hasta olan vefat eden kişiler için çok üzgünüm umarım bu kötü durumu bir an önce atlatırız
Benim sizlere danışmak istediğim bir şey var buraya ilk kez yazıyorum hatam olursa affola.Benim 4 yıldır süren bir ilişkim var ikimizin ailesi de durumdan haberdar.Sevgilimin ailesi ve benim annem sürekli ne zaman evlenceksiniz artık düşünmeye başlayın tarzında üzerime geliyorlar.Şuan biz okuyoruz evlenmemiz için uygun bir ortam yok aslında.Ben her seferinde ne acelemiz var okul bitince evleniriz diyorum fakat artık bu ilişkiyi evliliğe götürmek istediğimden de emin değilim.
Sebebini de tam bilmiyorum.Baktığımızda o çok kıskanç biri.Mesela okulda bir erkek bana selam versin çıldırır.Bir erkek bana bir şey sormak için bile mesaj atsa olay olur.Ve sürekli bana mesaj atan oldu mu, en son takip ettiğin erkek kim gibi sorular soruyor kızma bağırma yok ortada ama surat asıyor böyle bir şey olduğunda küsüyor haliyle ben de bunalıyorum çünkü ilişki benim için bu demek değil.Ben hiç açıp bakmam onun takipçileri kimmiş diye.Neden böyle yaptığını sorduğumda sen bana göre çok güzelsin kimse beni takmıyor ben varken bile sana mesaj atıyorlar diyor.Yani kendini bana yakıştıramadıkça da her şeyi irdeliyor e haliyle bu da bizi baya yıprattı.
Birbirimize göre olmadığımız ortada ama alışkanlıktan mı ne bitmiyor bu ilişki.Onu seviyorum ama artık çok monoton hale geldi her şey.Bazen platonik olarak birini sevmeyi o heyecanı özlüyorum.Ama bir yandan kimse beni onun kadar düşünemez diyorum.Ne zaman yardıma ihtiyacım olsa hep yanımda arabamı bile sanayiye o götürüp getirir bu kadar alışmışken ayrılsam sanırım sudan çıkmış balığa döneceğim.(Bu arada ayrılmayı geçen yaz denedim ama çok uğraştı ve barıştık).Ama onun hayatından da birkaç sene daha çalmak istemiyorum anlayacağınız tam bir çıkmazdayım.Ayrılsam da beklediğimi bulamayabilirim hatta bir daha onun gibi birisini bulamam sanırım bu devirde.Yani onun kadar iyisi derken sadık düşünceli ve sevgi dolu olmasından bahsediyorum.(çünkü sadık birini bulmak artık çok zor geliyor bana burda okuduklarımdan sonra)
Gerçekten sadece arkadaşım olsa harika bir insan ama bir ilişki içinde ikimiz uymuyoruz gibi hissediyorum.Sizce ne yapmalıyım burda benden büyük tecrübeliler var sizlerden yorum bekliyorum.
Ve lütfen sadece karşıdakini kırmak, yorum yapmış olmak için yazacak arkadaşlar yazmazsa sevinirim.Okuduğunuz için teşekkür ederim
Bu arada okulum bitmeden evlenmeyi hiç düşünmüyorum o kısmı belirtmemin amacı evlilik lafını duyunca bile kafamda bir soru işareti oluştuğunu anlatmaktı.Önceliğim kesinlikle mesleğim ❤

Son düzenleme:
Iliskinizde sevgi ,ilgi , bağlılık, alışkanlık olabilir .Fakat sevgilinizin bunaltıcı tavırları sizi rahatsız ediyor ve iliskiden beklentiniz bu değil.Sevgi herşeyi kurtaramaz, mutlu olmak için yeterli değil malesef ..
Not ; ben Nisan0104

Son düzenleme:
Daha iyisini bulumam korkusuyla ilişki yürütülür mü? Neye göre iyi kompleksli, baskıcı bir insan karşınızda ayrıca.

Selam verdiğiniz kişiye kadar karışan sevgiliden soğumanız kadar da normal birşey yok.

Ayrılın. Ama gerçekten ayrılın.

Hiç kimsenin bu dönemde okul bitmemiş ve birikim yapmamışken evlenmesini doğru bulmuyorum. Henüz çok gençsiniz ve platonik aşkları özlediğinizi söylüyorsunuz ve sevgilinizin aşırı kıskançlığının sizi boğduğunu da. Birbirinize uygun olmadığınızın da farkındasınız. Alışkanlıktan öte bence bu ailenizin sizde yarattığı etki, bu yaşta evlenmenizi söyleyerek kafanızda oluşturdukları "evlenmeliyim ve halihazırda sevgilim var, belki düzelir" imgesi. Evlilik önceliğiniz değil, unutmayın, mesleğinizi ve işinizi edinin, inanın doğru ortama girdiğinizde doğru insanı tanıyacaksınız. Hayatınızı zindan etmeyin. Uyum yoktan yaratılan bir şey değil. Üsteler, ayrılmaz ve evlenirseniz hem ondan hem kendinizden soğursunuz. Ona değer veriyorsanız onun da kendisine uygun insanla olmasını istersiniz değil mi?

Aynen boyle bir iliskim vardi cocuklugumdan 25 yasima kadar.Merhamet,aliskanlik o giderse bensiz ne yapar?Ya da ben onsuz ne yaparımla senelerim gitti...Sonunda bitirdim cok zor kabullendi ama ben kararımı vermistim ve asik olmadan evlenmemeliydim diyordum.Esimle tanistim evet onun kadar ilgili degil onun kadar sevmiodur dusunmuyordur ama ben onu sevebiliom esime karsi annesi gibi degil esi gibi hissedebiliom bu bile yeterli...

Haklısınız evlenmeyi düşünmüyorum şuan zaten ama hani insanların onu beklemesi bile beni geriyor üzerimde bir baskı hissediyorum evet belki de kendimden çok onun mutlu olmasını isterim ama ayrılınca büyük bir yıkıma uğrayacağını da biliyorum kişilik olarak çok duygusal bu yüzden cesaret edemiyorum sanırım

Evet tam olarak böyle düşünüyorum

Bunun cevabı içinde saklı aslında,ilişkiyi tüketmişsiniz erkek arkadaşında seni çok kısıtlıyor kıskanıyor belli ki sen bu ilişkiyi arkadaş muhabbetine bile getirmişsin
Çocuk seni seviyo kıskandığı için soruyo,klasik Türk erkeği işte bunları yapmasan sıkıntı vardır emin ol.
Çocuğuda çok hırpalamadan
Birbirinize daha fazla zarar vermeden
İlişkiyi bitirin

Nasıl bir baskı altında olduğunuzu anlayabiliyorum, yaşadığınızı çoğu kadın yaşıyor toplumumuzda. Yıkılmasını elbette istemezsiniz ama bunu bir zorunluluk olarak görün. Bazen daha iyisi için kötü şeyler yaşıyoruz. Mutlu olacağınız hayatı ve eşi seçin.

Yani onu da anlamak istiyorum kıskanç bir kişiliği var ama abartıyor gerçekten.Ayrılsam da sürekli karşılaşacağız inanın nasıl kararlı olacağım bilmiyorum çünkü kabul etmek istemiyor ayrılabileceğimizi

Evet tam olarak böyle düşünüyorum
Hayata gecirmek icin cok gec kalma derim...En guzel zamanlarim vicdanimla kalbimin arasinda kalmamla gecti.Simdi o yillara dönsem cok farkli hayatim cok farkli bir ben olurduBoylesi ona da sana da eziyet ama sen seviyorum da demissin o kafami karıştırdi

Seviyorum ama ileriki yıllarda da bunlara göğüs germeye yeter mi bilmiyorum ve tam dediğiniz gibi en güzel yıllarım bu ilişkiyi düşünüp durmakla geçiyor ki ayrılsam toplanmak için de birkaç senemi harcarım sanırım

ben sizin ilişkiye saygı duyduğunuzu düşünmüyorum neden?
Ayrılmak istiyorum düşüncesi oluşmuş
Sadık birini daha bulamam bu devirde diyorsunuz.
aşşırı kıskanç olabilir bunlar ayrılık sebebi değil
ikiniz de evlenmek istemiyosunuz bu da ayrılık sebebi değil sonuçta sizin hayatınız KİMSE karışamaz bi de;
sonuçta 5 aylık bi ilişki değil bu koskoca 4 sene
Çocuk aklına bile getirmiyor ayrılmayı ayrılınca da büyük bir çöküntü yaşayacak
Ne yapacağanıza ikiniz karar verin
İlişkiyi sadece tek siz yaşamıyorsunuz

Him sizin olay bitmemis sen sadece farklilik istiyorsun.Kafanda ya daha iyisi varsa ya daha mutlu olma sansim varsa gibi seyler var bence.Siz bilirsiniz ama toparlanmak vs bunlar olmaz bittiyse huzurla dolar içiniz noktaniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…