Nereye gittiğini bilmediğim ilişkim

Yani saygı duymasam şuana kadar çoktan biterdi zaten.Konuştuğumuzda her seferinde düzeleceğini söylüyor.İkimiz de karar vermeye çalıştık yani.Aşşırı kıskançlık sizin açınızdan ayrılık sebebi olmayabilir ama ben kimseden izin alarak birileriyle konuşmak zorunda olduğumu düşünmüyorum malesef.

Him sizin olay bitmemis sen sadece farklilik istiyorsun.Kafanda ya daha iyisi varsa ya daha mutlu olma sansim varsa gibi seyler var bence.Siz bilirsiniz ama toparlanmak vs bunlar olmaz bittiyse huzurla dolar içiniz noktaniza
Toparlanmaktan kastım 4 senedir hayatımda olan biri gidince mutlaka bir boşluğa düşerim çünkü aynı zamanda en yakın arkadaşım da o.Ama diğer dediklerinizde haklısınız aklımda hep diğer seçenekler var

Siz bana kalırsa aşk istiyorsunuz, tutku,heyecan. Bunları yaşamak.

Aşk sadece aşk değil, içinde nefreti barındırır. Yorar kafanızı, yüreğinizi. Sakin bir liman ararsınız çünkü kendi limanınız harabedir.
Ya da ben böyle yaşadım.

Kendi yorumum.. sevgiliniz düzgün bir insansa, size yüksek değer veriyorsa, siz de değer veriyorsanız eğer..
ASLA aşka gitmeyin.
Pişman olursunuz

İ
İşte tam anlatmak istediğim Yani aşk diye bir şeye inanmıyorum ama sanırım istediğim şey heyecan.Ama bir yandan da dediğiniz gibi karşımdaki kişi çoğu kadının hayalindeki evlenmek istediği romantik erkek(aşırı kıskançlığını saymazsak).Ve ayrıldığımda herkes bana yok artık daha ne istiyosun diyecekmiş gibi hissediyorum

Bak bu psikoloğu dinle, şu anki durumuna cevap veriyor.. Içinde kendini bulacağına eminim, ondan neden ayrılamadığını vs. açıklar nitelikte

Yarısını okudum çok sıkıcısınız ilişkiniz yani

Aynı durumdayız ben nişanlıyım bi de o bahsettiğin tip erkekle İnan hayat çok zor çok çekilmez. Bana da öyle bir erkek msj atsa arasa kıymaetler kopar korkuyorum yolda tanıdık bir erkek görürsem selam verirse diye... Dikkat çeken kıyafetler giymemi istemez. Ama aşırı da romantiktir, süprizler yapar, hediyeler alır, her işime koşar elim ayağımdır, dersime sınavıma benden çok dikkat ederi beni alır sınava götürür cıkana kadar kapıda bekler, bana sürekli hediyeler alır, onunla olduğumdan beri gözümün kaldığı tek bir şey olmadı, neyi beğendiysem ertesi gün elimde oldu, ailemin etrafından pervane ailemde herkes onu çok seviyor amaaa aşşırı baskı ve kıskançlık beni çok korkutuyor. Ayrılmayı denedim hem o çok yıpranacak hem arkamda kimse destek olmuyor, evet hissettiğin doğru herkes daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı diyor. Ama anlamıyorlar böyle bir insanla hayat çok zor. Bence sende yol yakınken ayrıl. Ben bu kadar artısına rağmen kıskanclık ve baskıları yüzünden en son ne zaman gerçekten mutlu bir gün yaşadım hatırlamıyorum...

Sizinki alışkanlık . Ayrılmanız daha iyi olur. Sadık ,seviyor ,ilgileniyor ,düşünüyor diye kafa karışmaz. Zaten bunlar ilişkide olması gereken önemli olan sen ne hissediyorsun? . Sen şansına kötü çıkan biri olursa hayatına almassın olur biter. Daha iyisi olmassa diye tedirgin olma. Hem evlendiğinde sadece arkadaş gibi hisettiğin biriyle yakınlaşmak dahi zulüm gelir. Oyle olacağina hiç hayatına kimse girmesin daha iyi.
İlişki zamanla kendini sevgiye bırakır ama çekim bitmez . Biterse dediğin gibi arkadaş oluyı olur. Esimle kaç yıllık evli ve geçmiş iliskimizde vardı . Ona rağmen sadece arkadaş gibi hissetsem kafam çekmez herseyı batar.

Evet tam olarak aynı kişi sizin nişanlınızla.Umarım siz de ben de mutluluğu buluruz

Teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten dışarıdan gören biri daha net açıklıyor durumu

Evet tam olarak aynı kişi sizin nişanlınızla.Umarım siz de ben de mutluluğu buluruz
İnşallah. Benim başka ciddi sorunlarımda var ne yazıkki ailemden kaynaklı. Konularımda bahsettim ailem şiddetle Karşı nişanlımdan ayrılmama ama baya şiddet yani gerçek anlamda hem psikolojik şiddet hem fiziksel şiddete maruz kalıyorum annem tarafından ayrılmak isteyince.... Umuyorum ki benim ki gibi anlayışsız bir aileniz yoktur. Erkek arkadaşınız iyi yönleri eminim çok fazla bi kere bu insanlar sadık oluyor bu bu zamanda gerçekten çok önemli. Ben nişanlıma gözü kapalı güveniyorum o konuda biliyorum ki yıllarda geçse asla beni aldatmaz en ufak şekilde dahi. Ama heves yok heyecan yok kalp çarpıntısı yok ay güzel güzel şeyler yazayım yazarken havalara uçayım yok. Görmediğim günler özledim yok. Görünce koşup sarılayım yok. Başlarda hepsi vardı ama baskı baskı bitti gitti. Onda hala var ama bende yok o da farkında.. Eğer erkek arkadaşında böyleyse gerçekten ayrıl boşuna zamanını tüketme bir daha o heyecanı geri bulamıyorsun aynı kişide bir kere gitti mi gidiyor. Sende aşırı kıskanclğa gelemiyormuşsun bu adam bi de ciddi bi adım at söz nişan daha da artacak benim ki öyle oldu.

Evlenmeyin mutlu olamazsınız sizinki sevgi değil artık alışkanlık olmuş ama o kişiyide oyalamayın okul bitince evleniriz diye ümitlenmesin oturup güzelce konuşun ayrılın.

Anladım canım.Yani ailem bir şey demez ayrıldığımda ama dediğin gibi seviyorlar iyi bir insan olduğu için fakat annem de farkında onun aşırı kıskançlığının hatta beni uyardı bu konuda.Sen de nişanlınla bir konuşmaya çalışsan belki orta yol bulunur.Bu konularda hiç tecrübeli değilim yorum yapamıyorum ama umarım hakkında hayırlısı olur hep mutlu olursun.Teşekkür ederim yardım ettiğin için tavsiyeni göz önüne alacağım

Yorumunuz o kadar güzel ki..tam olarak içinde bulunduğum durum bu.sevgi ile aşk arasında kalmak..tıpkı selvi boylum al yazmalımdaki gibi emek veren kazanmalı..

İlişkimi anlatmadım ki nerden anladınız sıkıcı olduğunu burada sadece yorum yapmak için yazanlara bayılıyorum
Anlatmadım derken? Onun karakterini sizin bunalttığını anlatmanız nedir?

Anlatmadım derken? Onun karakterini sizin bunalttığını anlatmanız nedir?
Karşımdaki kişiyi anlattım ilişkimi anlatmadım neler yaptığımızdan bahsettiğim bir kısım yok farkındaysanız. neyse lütfen yorum yapmazsanız sevinirim

Benim de sizinki gibi 4 yıllık bir ilişkim var, 5. yılın içindeyiz yani. İlk gününden beri cinsellik yaşıyoruz, aynı evde de yaşadığımız oldu. Şu an şehir dışında, hâlâ her mesajında bir başka çarpıyor kalbim, sesini her duyduğumda nefesim değişiyor, her dokunuşumuz öpüşümüz sevişmemiz ilk gibi... İçimi dışımı her şeyimi biliyor adam ama yine beyecanlanıyoruz birbirimizin yanında. (Forumda bazı insanlar cinselliğin ertelenmesini heyecanı korumayı sağlayacak bir yöntem olarak söylüyor, ben buna hiçbir şekilde inanmıyorum, o yüzden ilk gününden beri cinsellik yaşadığımızı belirttim)

Ben sevgilinize karşı alışkanlık ve arkadaşlık dışında bir hissiniz kalmadığı çıkarımına vardım yazdıklarınızdan. İlk flörtleşmelerin heyecanını, birine karşı platonik olmayı özlediğinizi söylüyorsunuz mesela. Ben hiç böyle düşünmedim bugüne kadar. O ilk flört zamanındaki heyecan hâlâ var bizde. Sevgilim de düzgün bir insandır, dürüsttür, bana sadıktır. En iyi arkadaşım odur benim, ama bu arkadaşlığımız romantizme ve aramızdaki elektriğe gölge düşürmez. Yani sanki karşınızdaki insanı gerçek anlamda kaybetmekten korkmuyorsunuz gibi geldi bana. Herhangi birine hatta sevgilime karşı bile platonik olduğum zamanları hatırlasam o günlere özlemden çok onu kaybetme düşüncesinin korkunçluğu gelir aklıma.

Yeni birileriyle tanışma aşamaları, ilk flört dönemleri o kadar uzak ki bana. 4 yıldan fazla zaman geçmiş, paslanmışım resmen, arkadaşlarımın ilk flörtleşme dertlerine dahi yardımcı olamıyorum. Hiç de özlemiyorum o günleri, hem sevgi dolu, kavga gürültünün olmadığı (saygı çerçevesinde tartışmaların olduğu) stabil hem de havaifişeklerin hiç sönmediği tutkulu, aşk dolu bir ilişkim var. Niye bu kadar anlatıyorum, övünüyorum? Sizin de böyle bir ilişkiniz olabilir. Aşkı arayıp diğer şeylerden vazgeçmek zorunda değilsiniz. Doğru kişiyi bulmanız lazım sadece ve o doğru kişi şu anki erkek arkadaşınız değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…