Nereye kadar böyle gider.?

Herseyguzelolsundh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
415
12
28
1 yıllık evliyim ama mutlu değilim. Eşimle sayısız kavgamız oldu bu süreçte bir okadar da mutlu günümüz oldu. Ne kadar bu son destekte kavgalarımızın şiddeti azalmadı yoruldum yıprandım. Bardağı taşıran son damla evlilik yıldönümümüzü unutması ve doğum günümde beni ağlatması oldu en azında bu özel günlerde sinirlerini kontrol etmeliydi kalbimi hevesimi öyle kırdı ki bir hafta oldu konuşmuyorum o ise affettirmek için hiçbirşey yapmıyor özür diledi ama artık geçmiyor bense ondan sadece telafisini istedim okadar ama bişey yapmadığı gibi o da sessiz kaldı. Bu yüzden bugün artık sinir krizi geçirdim isyan ettim ona. o genel olarak sakinleştirmeye çalıştı beni ama onunda bağırdığı oldu sinirlendim ağladım güldüm tuhafı yaşadığım bugün. Ve ayrılalım dedim şu an ise sessisiz ikimizde. dertleşecek kimsem yok akıl alacağım nasıl düzelir ki bu durum yoksa bitmeli mi

Bence onla kavga etmeden bu konuların konuş kendine çeki düzen versin,yoksa sonra çok pişman olursun.. Konuşup halletmeye çalışın bir kaç ay baktın olmuyor ayrılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…