- Konu Sahibi diclem3555
-
canım gercekten suan bende hem üzüldüm hemde sinirlendim. yani seni eve hapsetmek sana bu sekılde davranmaya kocan bıle olsa hakkı yoktur! peki siz gorucu usulumu yoksa konusarak mı evlendınız? ve ayrıca daha onceden de bu kadar sınırlımıydı?
konusarak evlendık.. Önceden cok daha sınırlıydı gene bıraz daha ıyı gene.. Ama bazı seylerı böyle ust uste ard arda dusununce ınan kı ıcım gıdıyor.. hıcbırsey yapasım hıc bır yere gıdesım kalmıyor..
anladım tatlım.. cok haklısın sonucta moralın bozuluyor,mutsuz oluyorsun..karşılıklı konusmayı da mutlaka denemişsin sanırım. defalarcada denesen,yıne konus. bısey kaybetmezsın. onun sevdıgı hoslandıgı seylerı yap msela. yada sana anlatamadıgı belkı sorunlarıda olabılır kendı iç dunyasında.
eşim zaten içine kapanık biridir.. Bana söylemedıgı bazı duygusal seylerı telefonuna not eder bır yere not alır.. Kaç kere gördüm.. ama böyle yapması benı cok kırıyor...
canım bak senınde saglık sorunun varmıs zaten,boyle kendını harap etme..esinle bırlıkta veya ılk once kendin bir psikologa gıtmen içini dokmen ve cozum bulman sart. hergunun boyle gecmez.sonucta severek evlenmişsin. insallah esini ikna edebılırsın psıkolog konusunda.aıle danısma merkezlerı var.
daha önce gıtmıstık nısanlıyken kayınpederımı aradı annem.. Kayınpederımın cevabı benım oglum delı degıl dedı. istemedi eşimde babasının lafına baktı kaldı öyle ıptal ettık randevuyu daha da gıtmedık.. Sanmam esımın gıdecegını..
hay allahım ya. delilikle ne alakası var canım benım. oyle sey olurmu hiç. eski kafalılıklık işte. bu defa kimseye soylemeden sadece ikinizin arasında kalsın ve gidin kesinlikle. inan cok işe yarıcak. coluk cocuk varmı,yenı mı evlımısın bılmıyorum ama bu sorunların arasında inşallah cocuk yoktur.
çoçuk yok ama eşim bebek ıstıyor..
Eşim agresif en ufak birşeye bıle sınırlenıyor... Geçen gün thisörtünü ütüledim,yakası bozukmuş düzgün degılmıs bende elımı yakasına göturup cıkar utuleyım tekrar dedım yuksek sesle konusmusum kızdı söylendı ıse gitti.. Bugunde herşey gayet normalken telefonunu bana ver dedi oyun oynucam dedi halbu ki aynı oyun onda da var bende ben oynucam dedım mahsus vermemek ıcın kı versem o telefon salak olur gıder bıyerlere.. kardeşıne mardeşine.. Sonra esımın babaannesıne cıktım atlet almaya kayınpederımın ındım asagıya ben kuaföre gıdıcem bekle dedım.. Annem ıle alısverıse cıkcaktık bayram alısversıne.. Annem alıcaktı kıyafetımı. Esıme bekle şalımı takıp cıkalım dedım sen hıc bıyere gıtmıyorsun otur evı toparla dedı ıcıme cok oturdu kızlar. bakıyorum bugun yengelerı heryere gıttı alısverıse kıyafetler almıs ben ıse kaldım zoruma gıden ıse tek sey altı ustu bı telefon ıcın benı bıryere göndermemesı calısmıyorum ev hanımıyım.. aradım benım kuaföre gıtmem lazım kaşım bıyığım cıktı dedım cıksın gıtmıceksın kuaföre dedı sınırden aglıyorum suanen ufak bı sınırlenmede bağırıyor kufur edıyor cok zoruma gıdıyor annem aradı ne zaman gıdıcez dıye gelmıcem anne dedım kımseye bıseyımı de acamıyorum anneme uzulur dıye en son care buraya ıcımı dökmek ıstedım akşama gelınce hersey normal olcak ama kızlar ben ufak bırsede bana söylendıgınde uzuntuden aglamaktan bı hal oluyorum ayrıyetten kalp hastasıyım sınırlendıgım zamanlar bayılıp yere cakılıp kalıyorum... (((((yarın bayram ve benım hıcbısey yapasım gelmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?