nereye kadar böyle gidicek cok merak edıyorum bayanlar :(

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
Eşim agresif en ufak birşeye bıle sınırlenıyor... Geçen gün thisörtünü ütüledim,yakası bozukmuş düzgün degılmıs bende elımı yakasına göturup cıkar utuleyım tekrar dedım yuksek sesle konusmusum kızdı söylendı ıse gitti.. Bugunde herşey gayet normalken telefonunu bana ver dedi oyun oynucam dedi halbu ki aynı oyun onda da var bende ben oynucam dedım mahsus vermemek ıcın kı versem o telefon salak olur gıder bıyerlere.. kardeşıne mardeşine.. Sonra esımın babaannesıne cıktım atlet almaya kayınpederımın ındım asagıya ben kuaföre gıdıcem bekle dedım.. Annem ıle alısverıse cıkcaktık bayram alısversıne.. Annem alıcaktı kıyafetımı. Esıme bekle şalımı takıp cıkalım dedım sen hıc bıyere gıtmıyorsun otur evı toparla dedı ıcıme cok oturdu kızlar. bakıyorum bugun yengelerı heryere gıttı alısverıse kıyafetler almıs ben ıse kaldım zoruma gıden ıse tek sey altı ustu bı telefon ıcın benı bıryere göndermemesı calısmıyorum ev hanımıyım.. aradım benım kuaföre gıtmem lazım kaşım bıyığım cıktı dedım cıksın gıtmıceksın kuaföre dedı sınırden aglıyorum suan en ufak bı sınırlenmede bağırıyor kufur edıyor cok zoruma gıdıyor annem aradı ne zaman gıdıcez dıye gelmıcem anne dedım kımseye bıseyımı de acamıyorum anneme uzulur dıye en son care buraya ıcımı dökmek ıstedım akşama gelınce hersey normal olcak ama kızlar ben ufak bırsede bana söylendıgınde uzuntuden aglamaktan bı hal oluyorum ayrıyetten kalp hastasıyım sınırlendıgım zamanlar bayılıp yere cakılıp kalıyorum... (((((yarın bayram ve benım hıcbısey yapasım gelmıyor...

canım gercekten suan bende hem üzüldüm hemde sinirlendim. yani seni eve hapsetmek sana bu sekılde davranmaya kocan bıle olsa hakkı yoktur! peki siz gorucu usulumu yoksa konusarak mı evlendınız? ve ayrıca daha onceden de bu kadar sınırlımıydı?

konusarak evlendık.. Önceden cok daha sınırlıydı gene bıraz daha ıyı gene.. Ama bazı seylerı böyle ust uste ard arda dusununce ınan kı ıcım gıdıyor.. hıcbırsey yapasım hıc bır yere gıdesım kalmıyor..

anladım tatlım.. cok haklısın sonucta moralın bozuluyor,mutsuz oluyorsun.. karşılıklı konusmayı da mutlaka denemişsin sanırım. defalarcada denesen,yıne konus. bısey kaybetmezsın. onun sevdıgı hoslandıgı seylerı yap msela. yada sana anlatamadıgı belkı sorunlarıda olabılır kendı iç dunyasında.

eşim zaten içine kapanık biridir.. Bana söylemedıgı bazı duygusal seylerı telefonuna not eder bır yere not alır.. Kaç kere gördüm.. ama böyle yapması benı cok kırıyor...

eşim zaten içine kapanık biridir.. Bana söylemedıgı bazı duygusal seylerı telefonuna not eder bır yere not alır.. Kaç kere gördüm.. ama böyle yapması benı cok kırıyor...

canım bak senınde saglık sorunun varmıs zaten,boyle kendını harap etme..esinle bırlıkta veya ılk once kendin bir psikologa gıtmen içini dokmen ve cozum bulman sart. hergunun boyle gecmez.sonucta severek evlenmişsin. insallah esini ikna edebılırsın psıkolog konusunda.aıle danısma merkezlerı var.

daha önce gıtmıstık nısanlıyken kayınpederımı aradı annem.. Kayınpederımın cevabı benım oglum delı degıl dedı. istemedi eşimde babasının lafına baktı kaldı öyle ıptal ettık randevuyu daha da gıtmedık.. Sanmam esımın gıdecegını..

hay allahım ya. delilikle ne alakası var canım benım. oyle sey olurmu hiç. eski kafalılıklık işte. bu defa kimseye soylemeden sadece ikinizin arasında kalsın ve gidin kesinlikle. inan cok işe yarıcak. coluk cocuk varmı,yenı mı evlımısın bılmıyorum ama bu sorunların arasında inşallah cocuk yoktur.

çoçuk yok ama eşim bebek ıstıyor..

Kuafore, annenle alisverise gitmek icin bile esinden izin mi aliyosun?

Yasam tarziniz, aile yasantiniz vs. Bunu gerektiriyorsa bilmem de bi kadin kuaforune,alisverisine giderken de esinin onayina muhtac olmasin yahu.. O senin gitme dedidgin yere gitmemezlik edermiydi? Cozum sende tatlim, ipleri kaptirmissin belli ama yawastan toparlamaya bak. Yoksa omur boyu kuklasi olursun adamin. Bi erkegin karisAcagi sey var, karismayacagi sey var..

Ne kadar flört edip söz nişan düğün oldu daha 1 ayda böyleyse durum kötü olmuşşş kaç yaşındasınız siz ve eşiniz ?

Bide anladığım kadarıyla kayınvalide falan aynı apartmandasınız Allah yardmcın olsunn ama eşiniz bence sinirlenmekten ziyade çatmaya yer arıyo her an bahane bularak ..

öncelikle işaretli kısmı lütfen bi daha kocana söyleme o kadınsal bişey çok itici bi kadının bi erkeğe bıyığım çıktı demesi
ikinci olarak eşin vicdansız bi insan, sana yaptığı tavırda telefondan değil ütü meselesinden, tişörtümü ütülemeye yüksünüyo diye düşündü, evi toparla demesi sen iyi ev hanımı değilsin vurgusu taşıyo, kalp hastasısın bu sıcakta ütü yapmak zaten çarpıntıya yol açabilir ezdirme kendini gerekirse ver kuru temizlemeye ben tişört falan hiç ütülemem evde ütülediğim tek şey eşimin üniformasının gömlekleri, pantolon ütülemeyi bilmediğimden kendi ütülüyo

daha bir buçuk aylık evlisin kalp hastasının ve bu adam sana bunları yapıyor
çocuk istiyor da eşin kalp hastaları öyle kolay çocuk yapabiliyor mu
allah göstermesin bu oduna çocuk vericem diye canından olmak var
hakediyor mu şimdi bu adam seni

Yeni gelinsin millet senin saçına başına üstüne takına falan ne biçim dikkat eder bu Bayram nasıl vicdanı rahat edecek siz bayrama üstsüz başsız bakımsız girince? Hayret yani yetişkin insansın neden izin istiyorsun ki ben olsam gidiyorum der çıkarım Bayram hazırlığı sonuçta bunlar ve gerçekten bu bayrama sizi böyle sokacaksa ben yerinizde olsam kv dahil kimseye gitmem sürterim burnunu yoksa çok işiniz var beyefendiyle

bazı yorumları beğenmedim.

İlki ne kadar konuştunuz bilmiyorum ama bazı evlilikte ilk birkaç ay tartışmalar yaşanabilir aynı evin içine giriyorsun.

2.si eşinden elbette herşey için izin almalısın dinimizde bunu emrediyor. daha önce izin vermediği oldumu bilmiyorum ama mesela bugün yada yarın eşine deki bak sırf sen gitme dedin diye gitmedim ama gitsem ne olurdu niye öyle davrandın falan gibi duygusal konuşmalar yap.Yani hem onu dinlediğini ama seninde ihtiyaçların olup bazı yerlere gitmen gerektiğini belirt.

Tamamen tabi her istediğini yapmaktan bahsetmiyorum ama tatlılıkla söyle yakası olmamış diyince allah allah okadarda uğraşmıştım neyse ütüleyim bakayım de yani onun için uğraştığını bilsin ..yorulduğun için yapmak ismediğini düşündür sinirlenme ihtimali düşer gibi görünüyor.

sen elinden geldiğince dayanabildiğin kadar tatlı dilli olmaya çalış bakalım böyle nasıl davranacak. bir kızar 2 kızar sonra anlar tabi bu da bir ihtimal. Allahu teala yardımcın olsun.

1. kayınvalidem vefat etti 1 sene önce.. Ama KEŞKE OLSAYDI.. Çünkü o eşime ve bana cok duskundu bende gayette cok fazla sevıyordum ılgılı bırıydı.. olsaydı derler toplardı bızım sıkıntılarımızı.. Evim toplu her zaman. fakat kendı kendıne bahane arıyor ıste bu durumda kayınvalıdem olsaydı esıme kızar benı el ustunde tuttardı..

Eşin yeterince olgunluğa erişmemiş bence boşuna erkekler geç olgunlaşır dememişler..Herkesin bi sorunu var sanma ki herkesin kusursuz bir ilişkisi var..Allah beterinden korusun adına üzüldüm inşallah böyle devam etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…