nereye kadar böyle gidicek cok merak edıyorum bayanlar :(

Canım ... Çok yeni evlisin ... İlk ay inan çok benzerlerini yaşadım ... Bir şeyi normal ses tonuyla söylesem bile '' Sen bana bağıramazsın '' diyip kıyametler kopuyordu ... Kitaplar mı yerlere atılmadı eşyalar mı kırılmadı .. neler neler .. burnumdan geldi ilk ayım ... Sinirlendiği zaman ağzından çıkanı kulağı duymazdı ... bütün kavgalar da boşuyorum seni ile biterdi ....

3 ay geçti .. Şimdi tırnağım kırılsa dayanamayan bir eşim var ... Çok sakinleşti .. Artık asla hakaret yada küfür etmiyor ... Her konuda yanımda , yar ve yardımcı ... ben eskiden ona şaka yapmaya korkardım şimdi o kadar gülüp eğleniyoruz ki ... Demek istediğim , sabırla koruk helva olur derler bizim oralarda ... Aynen öyle ... Zamanla geçiyor ... Geriye sadece kabusların olup geceleri uyumana izin vermeyen anıların kalıyor .... Biraz zaman sonra o da geçer sanırım :)

Sabret arkadaşım ... çok yenisin bir kaç ay daha sabret ...

balayına bıle gıdemedım.. Yenı gelınım herkesın gözu benım üzerimde paspal bır sekılde meydanda dolanıcam zoruma gıden bırde arıyorum bısey ısteedım yuzume kapadı teli ukala ama sıkıntıdan ölcem su saat oldu işte geç gelicekmış bırde bugun burda stresten zayıflarım ben artık sıkıntıdan napcağımı şaşırdım

Canım şimdi eski konularına baktım da eşinin geç gelme olayı varmış... Bunun üzerine git canım çünkü daha ilk ayınızda ne olursa olsun seni evde yalnız bırakmamalı .. Yani biz o kadar kavga ederdik ama eşimin hava karardığında evde olmadığını bilmem ... Açıkçası bu biraz tuhaf Bu konuda ne yapılabilir eve nasıl bağlanır bilmiyorum ... ya da dışarda ne yaptığı nasıl öğrenilir ... Deneyimli arkadaşlar inşallah yardımcı olurlar bu konuda

Allah sabır versin canım nasıl bi eşin var
bi arladaş evliligin ilk ayı normaldir diyor olabilir herkesin evliligi başlarda çok kötü gidiyor
benm 2 yılım bitti son 6 7 aydır iyiyiz
onun dışında sürekli tartışırdık zamana bırakmanda fayda var
bebek içinde acele etme

peki senin tepkin nasıl oldu canım ılk baslarda sızde bızım gıbı sorunlu muydu? bızım en ufak bırseyde cekırdegı doldurmucak sebeplerden sorunlar cıkıyor akşamına hıcbısey olmamıs gıbı normal gıdıyor.. Bazen esım ıstıyorkı ben sırnaşıyım bazen o sırnaşıyor.. Ama doğru duzgun özür dilemesi bilmiyor.. Bebek ıstıyor.. Acıkcası bende ıstıyorum.. Bır yanda da dıyorum kı sorumlulugu kaldırabılecek mı? Bır yandan da belkı daha cok baglanır... Esım erkek cocuklarına acaıp duskun bebeklerı cok sever.. Alır oynar eder.. Bırde her zaman bana der kı bı cocugum olsun ona neler neler alırım hele bırde der erkek olursa ooo o zaman der... Yanlıs anlamayın sırf esım ıstıyor dıye degıl bende ıstıyorum ama bır yandan da erken mı acaba dıyorum.. Aldıgı haftalık yetmıyor geçınemıyoruz.. Cocuk olunca maaş artar dıyor cok kararsızım ıcım aslında cok dolu.. Konuscak arkadaşım yok herşeyımı anneme anlatmak zorunda kalıyorum.. Hoş annemde arkadaşım gıbıdır... Bazı seyler anlatmadım mı yada anlattıgım zaman uzulur evlılık cıdden de cok buyuk bır sorumlulukmuş

eşim aslında içi iyi nıyetlıdır.. Icıne kapanık aılesıne karşı aynı bınada oturuyoruz ama dogru duzgun kımseye gıtmez kendı aılesınden... Aılesıne karşı baya bır mesafelı... Ama hastalık gıbı seylerde hemen koşar gıder tabıkıde.. Benım kendı aıleme duskundur aslında.. Sadece annesını kaybettıgı ıcın bıraz öfkelı sınırlı.. Geçmısı sıkıntılı bır cocuk ama allaha sukur kı sımdı oyle sorunları beraber aştık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…