Eşim agresif en ufak birşeye bıle sınırlenıyor... Geçen gün thisörtünü ütüledim,yakası bozukmuş düzgün degılmıs bende elımı yakasına göturup cıkar utuleyım tekrar dedım yuksek sesle konusmusum kızdı söylendı ıse gitti.. Bugunde herşey gayet normalken telefonunu bana ver dedi oyun oynucam dedi halbu ki aynı oyun onda da var bende ben oynucam dedım mahsus vermemek ıcın kı versem o telefon salak olur gıder bıyerlere.. kardeşıne mardeşine.. Sonra esımın babaannesıne cıktım atlet almaya kayınpederımın ındım asagıya ben kuaföre gıdıcem bekle dedım.. Annem ıle alısverıse cıkcaktık bayram alısversıne.. Annem alıcaktı kıyafetımı. Esıme bekle şalımı takıp cıkalım dedım sen hıc bıyere gıtmıyorsun otur evı toparla dedı ıcıme cok oturdu kızlar. bakıyorum bugun yengelerı heryere gıttı alısverıse kıyafetler almıs ben ıse kaldım zoruma gıden ıse tek sey altı ustu bı telefon ıcın benı bıryere göndermemesı calısmıyorum ev hanımıyım.. aradım benım kuaföre gıtmem lazım kaşım bıyığım cıktı dedım cıksın gıtmıceksın kuaföre dedı sınırden aglıyorum suan
en ufak bı sınırlenmede bağırıyor kufur edıyor cok zoruma gıdıyor
annem aradı ne zaman gıdıcez dıye gelmıcem anne dedım kımseye bıseyımı de acamıyorum anneme uzulur dıye en son care buraya ıcımı dökmek ıstedım
akşama gelınce hersey normal olcak ama kızlar ben ufak bırsede bana söylendıgınde uzuntuden aglamaktan bı hal oluyorum
ayrıyetten kalp hastasıyım sınırlendıgım zamanlar bayılıp yere cakılıp kalıyorum...
(((((yarın bayram ve benım hıcbısey yapasım gelmıyor...