- Konu Sahibi SARI_SEKERM
cuma günü ameliyat oldum benimi aldırdım nişanlımda geldi hastaneden çıkana kadar bekledi. çok donuk soğuktu anlam veremedim yabancı biri gibiydi sanki annemde farketmiş üzüldüğünü falan düşündüm sonra ben eve geldim uyudum falan çok ağrım oldu omzum falan şişti cuma gecesi aradı beni yarın çıkalım dışarı falan dedi bende çıkmak istemedim daha çok yeni sonuçta gelir biri dokunur dikişlerim açılır ne olur ne olmaz sen düşünemiyomusun bunu cumartesi günü kendisi izinliydi ve akşam 7 de aradı maç izlemeye gideceğini söyledi 1 saat bile uğramadı bize çok üzüldüm insan ne kadar basit birşey geçirsede böyle zamanda sevdiklerini yanında görmek istiyor sonrada beni gece 12 de arıyor nasıl oldun diye aradan 5 saat geçmiş kolum şişmiş ateşim var canım burnumda bende sanane dedim şimdiye kadar merak edip aramadıysan şimdide merak etme dedim sen nankörsün dedi telefonu suratıma kapattı bende öle kapatılmaz böyle kapıtılır diye telefonumu komple kapattım bugün hiç açmadım açmayıda düşünmüyorum bir süre beni arama diye mesaj attım çok üzgünüm ona en ihtiyacım olduğu zamanda beni bir maç için yalnız bıraktı bu süre zarfında düşüncem ben abartmıyorum değilmi siz olsanız ne yapardınız merak ettim