nereye şikayet edebilirim?

Bukeett__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
38
12
3
24
Kızlar merhaba öncelikle hemen konuya giriyorum bizim yaşadığımız mahallede evler çok dip dine nerdeyse birleşik neyse bizim ev Komşunun eviyle birleşik yan yanayız evin karışısında da başka ev var bu ev tek kattı ama eve kat çıktılar üst kat yaptılar kafalarına göre ve bizim evin karşısına iki tane cam yaptılar bide resmen camlar birbirine bakıyor arada max 8 adım vardır bu bizim yan komşular da rahatsız bu durumdan ama kimse bşsey demiyor kavga çıkar diye kafalarına göre kat çıktılar üstüne üslük iki tane cam taktılar karşımıza göz göze geliyoruz camlardan salona giremiyorum yani o derece yakınlar kapının önü daraldı iyice bi deprem olsa ne yapacağız Allah bilir yani şimdi aranızda bunu yasan bilen tecrübeli olan varsa söylesin bunları nereye şikayet edebilirim??? Ve adım bilinmesin istiyorum kavga çıkar ciddi derece de nereyi aramam gerekiyor gelip hani baksa falan yetkili birileri lütfen yanıt verirseniz sevinirim

Peki arayıp ne dicem daha önce hiç aramadım böyle yerleri bu yüzden Nası giricem konuya bilmiyorum
Kaçak kat ihbarı için aradığınızı söyleyeceksiniz, şehir ilçe mahalle yani kaçak yapının adresine dair bilgileri vereceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…