Nereye yazacagımı bilemedim, konuşma ihtiyacı...

ben çok merak ettim siz hangi ülkedesiniz? tabi çok özel değilse inanın ben üç çocuğumuda sizin gibi büyüttüm tek başıma hiç uykuları yoktu ve herişimide aksatmadan kendim yaptım oğlum üç yaşında onu hala ayağımda sallıyarak uyutuyorum saatlerce hepsi uyuyunca gece üçe dörde kadar iş yapıyorum oğlumu kanguruya koyup iş yaptığım çok oldu birde benim çok misafirim olur onlarıda mükemmel ağırlardım yeyip içip giderlerdi bende biraz fazla mükemmelliyetçiyim eşimde sıcak sudan soğuk suya elini sürmez canım çok ehlikeyfdir fedakarlığı hanımlar yaparsa hayat normal oluyor yoksa her kes mutsuz oluyor inşallah sende bu durumundan kurtulursun canım

canim benim kafam takildi tualette ne yapiyo ve ne kadar uzun kaliyo. kusura bakma ama cidden merak ettim

Canım senin sinirlerin bozulmuş, ne olursa olsun kendini salma...
Kendini toplarsan evinide toplarsın, zamanla kilonu da..
Ama önce moral, lütfen kendini birşeylerle motive et.

kizlar esi ne yapabilir ki tuvalaette CADIARZU gazete filan okuyordur yada bir rahatsizligi
olabilir benim aklima baska birsye gelmiyor acikcasi.

Arkadasim bende Uzak dogudayim. Ayni sekilde ilk geldigimde bebegim 5 -6 aylik
civarindaydi. Temmuzdan beridir burdayim. Dil sorununu bende yasiyorum maalesef.
Esimle ilk zamanlar sorunlarimiz oldu. Eve isten gec geliyor birde ustune yetmez gibi
aikido kursuna merak salmis oraya gidiyordu. Bende dedim orda duracaksin.
Sen ne guzel calis, aksamda kursuna git
ben tum gun el kadar bebekle evde tek basima kalayim gelincede yorgunum de
yemegi ye yat. bu ne dedim. ben seni gunde 1 saat gormek icin mi buna katlaniyorum
hayir oyle birseyki bebegim ufak yoksa bende gidecegim dil kursuna, yuzmeye filan
durmayacagim ama kucuk bebegi nasil birakayim. neyse bu kendini topladi.
haftasonlari hep bizimdi aksamlarida erken geliyordu, bu sekilde zamani geciriyoruz
zatende nisanbasi turkiyeye gidecegiz az kaldi
yani oyle bir durumdayken benim gibi acikca konus. biraz fedakarlik etsin,
eger bir saglik problemi varsa dr gitsin
seninle daha fazla zaman gecirsin. yoksa bende turkiyeye donerim de. hatta yapmazsa
don canim. havan degisir. arkadaslarini akrabani gorursun.
cokmu kalacaksiniz orada?? uzun vadeli bir ismi?

senin yurtdışında olman ve bebeğinin huysuz olmasından dolayı sinirlerin bozulmuş.
her şey yoluna girer zamanla. geceleridemi uyumuyor bebeğin.işlerini o zaman yapsan.

bu zamanlarının kıymetini bil türkiye de 3-4 ay doğum izni alabiliyosun ancak:sinifsinif:
bebeğin daha minicikken başkasına bırakıp işe gidiyosun
eğer imkanım olursa ben istifa etmeyi bile düşünüyorum yanında olabilmek içingamyoncuiremsu:Saruboceq:
zevkle bebeğinin yanında olmaya çalış inan senin yerinde olmak isteyen o kadar çok kişi var kiboshayallersmile

önce ruhen kendine gelmelisin herşeyi olduğundan berbat düşünme düşüncelerini değiştir

pozitif ol , sonra herşeyi bir proğram şeklinde yap kendine söyle aciz değilim güçlüyüm de ki ,gücüde bulasın , artık şikayet etmeyi bırak , kalk , bugün çok güzel bir gün olduğuna
kanat getir sen önce kendinden başla sen güçlü olursan diğer eşinle olanlarda düzelir sanırım kendini bırakmış ,ipin ucunu kaçırmış eş ,hiç bir erkek sevmez

Psikolojiniz hiç iyi değil silkinip kendinize gelin bencede.Benimde 1,5 yaşında kızım var 8 ay onunla kalabildim ağlaya sızlaya işe döndüm.imkanım olsa çalışmazdım sizin sabırsızlıkla işe başlamak istemeniz ilginç geldi.Tadını çıkarın en güzel şey çocuğunla beraber olmak. Nasıl olsa işe döneceksiniz eninde sonunda.Ev işlerini düzene koymayı o kadar büyütmeyin bende çalıştığım için 2 çocukla herşeye yetişemeyip sıkıntı yapıyorum ama koştura koştura kucağımda çocukla işlere yetişmeye çalışıyorum.Hem zayıflıyorsun bu arada.Yardımcı alma imkanıda varmış birine karar verip deneyin.En önemlisi pozitif olun biraz herşey yoluna girecektir zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…