Amaçları bencillik, hayvanlar bazı insanlara göre ortada olmaması gereken ölmesi gereken canlılar, bu Dünya sadece insan için yaratılmış fikrine hakimler, tahminler doğruysa tuttuğu Balıkları kaçırıyor diye öldürmüştür, balık tutacak para kazanacak ya, güzelim kaplumbağa ölsede olur.bu insanların amaçları nedir yahu?
ya ben vallahi billahi yolda karınca sürüsü görsem zıplıyorum, nasıl bi vicdan bu nasıl aklım almıyor. noldu şimdi bu hayvana kıydılarda ellerinde ne var? fokları hiç söyleme zaten gözümün önüne geldi o oluk oluk akan kanlar. vahşet!Amaçları bencillik, hayvanlar bazı insanlara göre ortada olmaması gereken ölmesi gereken canlılar, bu Dünya sadece insan için yaratılmış fikrine hakimler, tahminler doğruysa tuttuğu Balıkları kaçırıyor diye öldürmüştür, balık tutacak para kazanacak ya, güzelim kaplumbağa ölsede olur.
Yine para kazanmak için bebek fokları kafasına taş vura vura öldürüp kürklerini yüzenler var
Bencilsin insanoğlu bencilsin
sırf bu yüzden psikolog a gidicem okadar acı çekiyorum ki sokağa çıkamaz oldum orda burda hayvan ölüsü görücem diye. arabalarıyla çok rahat hayvanları ezebiliyorlar maalesef
en azından bir köşeye süt koysanız kıyamam yadaha dün işyerine yavru bi kedi dadandı ki bakamam bile kediye hiç sevmem ama pist git demekten başka bişey yapamadım hayvana, insanoğlu nasıl bu kadar vahşi olur aklım almıyor.
valla imkan yoktu simit verdim ama baya yedi :)en azından bir köşeye süt koysanız kıyamam ya
sorma canım ya dr anlatırken ağlama krizine girerim heralde deli der hepten bana ama artık gerçekten böyle şeyler yüzünden bazen diyorum keşke ölsemde artık görmesem bu eziyetlerigit bibi, ben gittim.. zombileşen, git gide pislikleşen insanlar yüzünden gittim.. psikiyatristim bile "keşke yapacak bir şeyim olsaydı çok haklısın ama elimden başka bir şey gelmiyor" deyip ilaç verdi.. tavsiye ederim, ayık kafa ile çekilmiyor artık burası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?