bugun 72.günü de geride bırakıyoruz ama hala bir gelişme yok. dün gece rüyamda hastaydı eşim.çok ağladım butun gun acaba hastamı gerçekten diye. şirketi aradım en son dün konuşulmuş eşimle ve sesi çok iyi geliyormuş. inşallah gerçektende iyidir sağlığıdesteğiniz için de teşekkür ediyorum. antidepresana başladım 1,5 ay oldu. sabır kalmıyor günden güne. Allah'ım bize yardım et te bitsin bu içimizde ki yangın...
Hani bedenin ağırlaşır kendini taşıyamazsın ya....
ışte ben öyleyim. Beynim bedenime hükmetti ve beni dinlemiyor. Bu zor sürecin bu kadar uzaması içimdeki maneviyatı da kırdı. Hani belki fazla sürmez ben kendimi toparlarım da asıl bu sorun kısa zamanda çözülecek mi? ışte bunu bilemiyorum. Onsuz geçen tam 185 gün,sesini duymayalı 81 gün oldu. Dayanmak zor hemde çok zor. Beni kimse anlayamazzz..........
İşte ben öyleyim. Beynim bedenime hükmetti ve beni dinlemiyor. Bu zor sürecin bu kadar uzaması içimdeki maneviyatı da kırdı. Hani belki fazla sürmez ben kendimi toparlarım da asıl bu sorun kısa zamanda çözülecek mi? İşte bunu bilemiyorum. Onsuz geçen tam 185 gün,sesini duymayalı 81 gün oldu. Dayanmak zor hemde çok zor. Beni kimse anlayamazzz..........
İşte ben öyleyim. Beynim bedenime hükmetti ve beni dinlemiyor. Bu zor sürecin bu kadar uzaması içimdeki maneviyatı da kırdı. Hani belki fazla sürmez ben kendimi toparlarım da asıl bu sorun kısa zamanda çözülecek mi? İşte bunu bilemiyorum. Onsuz geçen tam 185 gün,sesini duymayalı 81 gün oldu. Dayanmak zor hemde çok zor. Beni kimse anlayamazzz..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?