- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Kiyafet ayakkabi canta cok kiytirik ve markasizhanimlar yardimlariniza ihtiyacim var tozlu.com alisveris yapan ve memnun kalan arkadslar var mi aranizda yada baska bir siteden alisveris yapicam ama guvenip yapamiyorum sayfada gozuktugu gbi mi geliyor urunler netten alisveris yapan arkadslar varsa yardimci olabilirler mi lutfen
Canim kapida odemesi var mi? Hangi kargoyla geliyor?Ben morhipo dan alıyorum,iade etmem gerekirsede boyner den değiştiriyorum.
Ben yurtici kargoyla sorun yasiyorum online alisverislerdeKapıda ödemesi yok,kredi kartıyla alınıyor,ama herhangi bir güvenlik sorunu yok.
Ben geçen hafta yurtiçi kargoyu aynı sebepten müdürlüklerine şikayet ettim. Ankarada eryaman şubesi geldik bulamadık şubeden alın diye yalan söylüyor. Sizde hangi şubeyse şikayet edin. Eve getirdiler benim ürünümü.Ben yurtici kargoyla sorun yasiyorum online alisverislerde
Annem markafoniden alirdi hep
Yurtici gelmeyip geldik kapiya evde yoksunuz yalanini soyleyip her kargoda aynosini yapinca bunaldim anneme alma markafoniden birsey biktim kargo parasi odeyip odeyip de subeye gitmekten dedim
Kapida odemeyi ondan seviyorum,gelmedise kargo almiyorum madem diyebiliyorum
Ben de bes sefer ayni sorunu yasadim annemin alisverislerinde hepsinde de sikayet ettim iki seferinde getirdiler ama digerlerinde brn gidip aldim, oyle rezil bir sirket olamaz subeye gidince kimlik bile soran yok telefonlar caliyor acan yok, yildim dedim tamam artik yapmicaz alisveris falanBen geçen hafta yurtiçi kargoyu aynı sebepten müdürlüklerine şikayet ettim. Ankarada eryaman şubesi geldik bulamadık şubeden alın diye yalan söylüyor. Sizde hangi şubeyse şikayet edin. Eve getirdiler benim ürünümü.
Netten çok alışveriş yaparım bende. Markafoni trendyol lcw morhipo hepsiburada civilim unnado hepsi güvenilir siteler. Hiçbiriyle sorun yaşamadım. Yakın zamanda penti ve flormar danda yapacağım. Umarım sorun yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?