nette alisveris icin yardim edebilirmisiniz ??

keskelerveben

bittercikolatam
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.074
954
53
hanimlar yardimlariniza ihtiyacim var tozlu.com alisveris yapan ve memnun kalan arkadslar var mi aranizda yada baska bir siteden alisveris yapicam ama guvenip yapamiyorum sayfada gozuktugu gbi mi geliyor urunler netten alisveris yapan arkadslar varsa yardimci olabilirler mi lutfen

Kiyafet ayakkabi canta cok kiytirik ve markasiz
Ama kozmetikler super
Kapida odeme secenegi var mng kargo ile geliyor annem almisti ordan biliyorum

tozludaki her seyi inan disaridaki giyim satan yerde daha ucuza bulursun ve bana beden kaliplaro buyuk gibi geldi.

tozlu.com dan bir çanta aldım hatta bir tanede hediye aldım Allahtan alırken kız yanımdaydı yoksa haytta o gelen çantayı kıza hediye olarak veremezdim çok basit kalitesiz bir üründü.. trendyol dan çok alışveriş yaptım yurtiçi kargoyla gönderimleri saglıyorlardı k.kartıyla alıyordum.. şimdi durum nedir bilmiyorum..

Kapıda ödemesi yok,kredi kartıyla alınıyor,ama herhangi bir güvenlik sorunu yok.

Kapıda ödemesi yok,kredi kartıyla alınıyor,ama herhangi bir güvenlik sorunu yok.
Ben yurtici kargoyla sorun yasiyorum online alisverislerde
Annem markafoniden alirdi hep
Yurtici gelmeyip geldik kapiya evde yoksunuz yalanini soyleyip her kargoda aynosini yapinca bunaldim anneme alma markafoniden birsey biktim kargo parasi odeyip odeyip de subeye gitmekten dedim
Kapida odemeyi ondan seviyorum,gelmedise kargo almiyorum madem diyebiliyorum

Morhipo. Sürekli alışveriş yaptığım sitedir. Hem kaliteli ürünleri var çünkü bilindik markalar satışa giriyor hem de boyner güvencesi altında.
Yurt ici kargoyla gönderiyorlar.
Yaşadığın şehire ve aldigin ürünün kampanyasinin bitimine bağlı olarak gönderim süresi değişiyor.

Trendyol yine kaliteli ürünlerin bulunduğu ve güvenilir bir yer. Yurt ici kargo ile gönderim yapıyorlar.

Sateen de güvenilir bir site. Ben mağazasını bulunca direkt dalıyorum. Normalden daha uygun ürün satıyorlar. Fazla kaliteli diyemem ama orta dereceli ürünleri var. Hesaplı.

Ayakkabı için flo güvenilir.

1v1y de memmun kaldığım sitelerden. Kaliteli bilindik markaların ürünleri satışa giriyor. Kısa sürede gönderiyor.

En moda vardı. Genelde koton ürünlerini oradan alıyordum uygun fiyata sonra koton kalktı kampanyalardan ben de takip etmedim. Güvenilir bir sitedir. Hem kısa zamanda eline ulaşıyor hem de kargo bedava oluyordu

Online alışveriş çok yaptığım için bir çok siteyi bilirim.

Tozluya hic güvenmedim. Hic alışveriş yapma gereği duymadım. Çünkü çok ucuz ürün her zaman kalitesiz olabilme özelliğini taşır. Ayrıca güven vermiyor.

Tozludan alışveriş yapmayın derim.

Daha geçenlerde alışveriş yaptım Tozlu'dan.
Hep girer, incelerdim sitelerini ama aynı senin gibi cesaret edemiyordum. Sonra baktım çok ucuza yazlık elbiseler var. Alayım şimdiden ne kadar kötü olabilir ki, zaten ucuz diye verdim siparişi. Açıkçası oldukça iyi geldi. Hepsini de beğendim. Alırım bundan sonra Tozlu'dan ben.

Bende yeni aldım.. Genelde modanisa,e tesettür ,sefa merveden alıyordum ilk kez tozludan aldım hafta içi elime ulaşır inşallah. Bakalım nasıl olacak ama beden bölümlerine bir anlam veremedim..

Ben geçen hafta yurtiçi kargoyu aynı sebepten müdürlüklerine şikayet ettim. Ankarada eryaman şubesi geldik bulamadık şubeden alın diye yalan söylüyor. Sizde hangi şubeyse şikayet edin. Eve getirdiler benim ürünümü.
Netten çok alışveriş yaparım bende. Markafoni trendyol lcw morhipo hepsiburada civilim unnado hepsi güvenilir siteler. Hiçbiriyle sorun yaşamadım. Yakın zamanda penti ve flormar danda yapacağım. Umarım sorun yaşamam

Ben alıyorum tozludan bazı şeyler çok ucuz ama bazı seyler özensiz geliyor kapıda ödemesi var şimdi alirsan 1 hafta sonra gönderirler. Ben düzenli internet sitelerinden alışveriş yaparım henüz bi sorunla karsilasmadim

Ben de bes sefer ayni sorunu yasadim annemin alisverislerinde hepsinde de sikayet ettim iki seferinde getirdiler ama digerlerinde brn gidip aldim, oyle rezil bir sirket olamaz subeye gidince kimlik bile soran yok telefonlar caliyor acan yok, yildim dedim tamam artik yapmicaz alisveris falan
Simdi bakiyorum yurticiyle getiriyorlarsa almiyorum

ben online alışveriş daha önce yapmadım hiç, ancak turuncukasa diye bir site var dermokozmetik ürünleri satıyor oradan alıyorum çok memnunum

Kendim almadım Tozlu'dan bir şey.
Ama eltimin aldıklarını gördüm son derece kalitesizdi.
Kendisi de bir daha asla almayacağını söylemişti.

Morhipo, trendyol, markafoni, n11, hepsi burada, misspera, altıncıcadde şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Sürekli alışveriş yaptığım, yılda belki 15 den fazla sipariş verdiğim siteler.
Ama yurt içi kargoyla arada sorun yaşıyorum, bu bir gerçek.
Kargo firmasından kaynaklanan sorunları bu sitelerin destek hatları sayesinde kolaylıkla çözebiliyorum.
Yurtiçiyle muhattap olmak yerine, alışveriş yaptığım siteyi devreye sokuyorum.

Ya ben hemen hemen her alisveris sitesinden birsey almisimdir hepsindede bazen iyi bazen kotu urun gelebiliyor sans yani. Hatta bazen en iyi markalarin bile acayip dandik duran urunleri gelebiliyor oyle fotograftaki gibi durmuyor yani. En iyisi iste gelsin begenmediysen iade edersin. Belli olmuyor yani

Tozludan alışveriş yaptım. .
Çok çok kaliteli değil ucuz ..
Fiyata göre ürün ..
Güvenlik Sorunu yaşamadım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…