- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
hic tofisadan alisveris yaptin mi ? bnde sefamerve den aldim bir kere kumasi suzuldu 75 lira verdim bide bir kere giyebildim attim cope parama aciya aciya bi gittimBende yeni aldım.. Genelde modanisa,e tesettür ,sefa merveden alıyordum ilk kez tozludan aldım hafta içi elime ulaşır inşallah. Bakalım nasıl olacak ama beden bölümlerine bir anlam veremedim..
mesela ne gbi urunler aldin tisort vs gbi miTozludan alışveriş yaptım. .
Çok çok kaliteli değil ucuz ..
Fiyata göre ürün ..
Güvenlik Sorunu yaşamadım. .
gözüktüğü gibi gelir ama paypal a üye olmanı tabsiye ederim..hanimlar yardimlariniza ihtiyacim var tozlu.com alisveris yapan ve memnun kalan arkadslar var mi aranizda yada baska bir siteden alisveris yapicam ama guvenip yapamiyorum sayfada gozuktugu gbi mi geliyor urunler netten alisveris yapan arkadslar varsa yardimci olabilirler mi lutfen
hanimlar yardimlariniza ihtiyacim var tozlu.com alisveris yapan ve memnun kalan arkadslar var mi aranizda yada baska bir siteden alisveris yapicam ama guvenip yapamiyorum sayfada gozuktugu gbi mi geliyor urunler netten alisveris yapan arkadslar varsa yardimci olabilirler mi lutfen
hic tofisadan alisveris yaptin mi ? bnde sefamerve den aldim bir kere kumasi suzuldu 75 lira verdim bide bir kere giyebildim attim cope parama aciya aciya bi gittim
tamam bakarim mutlaka .. sefa merve de sadee seyler cok az hep pullu boncuklu falan bn pek bsey bulamiyorum kendme orda buldugumda da mutlaka bir sorun cikiyor bedeni olmuyo vs. tofisa da dha cok sade seyler var face denk gelmistim prdan biliyorum bnde ..Bak birde alırken internetten kuponları takip et.. Ben tozludan 4 tane boydan elbise sectim bir tülbent aldım.. 150 tlye denk geldi. 175 tl den.. İnternette kupon yayınlayan bir suru site var araştır.
bir de saolsunlar kapali bayanlar icin hc duz sade. guzel yada abartisiz kiyafet yapmiyrlar nerde bi pul dantel boncuk kolye varsa tunigin yada elbisenn vs herhangi birseyn biyerine mutlaka koyuyorlar o yuzden yasadigim sehirdede kolay kolay hc bulamyormilk kez senden duydum tofisayı. Sefa merveden siyah bir elbise almistim bende mevsimlik hic bisi olmadı iki defa giydim daha da giymek nasip olmadı ama bir sorunu yok. Çevremde alanlarda memnum
tamam bakarim mutlaka .. sefa merve de sadee seyler cok az hep pullu boncuklu falan bn pek bsey bulamiyorum kendme orda buldugumda da mutlaka bir sorun cikiyor bedeni olmuyo vs. tofisa da dha cok sade seyler var face denk gelmistim prdan biliyorum bnde ..
Ben almistim ama kumasi cok kotuydu ihtiyaci olan birine verdim.
Birdahada almam acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?