- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Internetten okadar alisveris yaptim hic iade etmedim :)) ya ablama gonderiyorum yada cevremde olucak birilerine veriyorum :) Esim bu huyuma biraz kiziyo ama napimGeri yollasaydin keske parayi hemen iade ediyorlar. Benim de 2 iadem oldu hic sorun cikarmadilar.
evet tuketici sikayetlerinde var bu ve iadede de sorun yasaniyormus cogu alisveris sitesnde. iade de sprun oluyo ihtiyaci olan birine verdgin iyi olmusBen almistim ama kumasi cok kotuydu ihtiyaci olan birine verdim.
Birdahada almam acikcasi.
Internetten okadar alisveris yaptim hic iade etmedim :)) ya ablama gonderiyorum yada cevremde olucak birilerine veriyorum :) Esim bu huyuma biraz kiziyo ama napim
evet bnmde siyah koyu renkler tercihim oluyor kilo dolayisiyla ama takintiliyim braz. o yuzdenBaktım ben simdi boydan elbiseler biraz pahalı onlardan modanisa ve e tesettürde daha uyguna bulabilirsin bence.. Bende pullu boncuklu pek sevmiyorum çok renkli de sevmiyorum... Çoğu siyahlı hep..
Ben iade etmeyi denemedim sorun cikiyomu , cikmiyomu bilmiyorum. Ben aldigim seyi begenmezsem baska birine veriyorum huyum boyle :))evet tuketici sikayetlerinde var bu ve iadede de sorun yasaniyormus cogu alisveris sitesnde. iade de sprun oluyo ihtiyaci olan birine verdgin iyi olmus
Benim k.kartim yok , banka hesabimda yok :)) para esimin hesabina gidince direk birikim hesabimiza gonderiyo :)) okadar cok kiyafet aliyorum ki adama gina geldi artik :)) ama napim hepsi cok guzelAslinda gondermeye de alis madem netten alisveris yapiyorsun :) Ben mesela geri yolluyorum en gec 5 gunde kredi kartiysa karta, degilse telefon edip iban numarasi istiyorlar iade icin. Neden iade ettin diye bile sormadilar simdiye kadar.
Ben izmirdeyim ve ben de aynı sorunları yaşadım yurtiçi kargoyla ilgili. Demek ki genel olarak şirket politikaları böyle.Ben de bes sefer ayni sorunu yasadim annemin alisverislerinde hepsinde de sikayet ettim iki seferinde getirdiler ama digerlerinde brn gidip aldim, oyle rezil bir sirket olamaz subeye gidince kimlik bile soran yok telefonlar caliyor acan yok, yildim dedim tamam artik yapmicaz alisveris falan
Simdi bakiyorum yurticiyle getiriyorlarsa almiyorum
Ayy ben kedilerimin mamasida o firmadan geliyo bir kere subeye gidip bagirmistim bu telefonlara neden bakmiyosunuz diye :d adamlar fena korkmustu :))Ben izmirdeyim ve ben de aynı sorunları yaşadım yurtiçi kargoyla ilgili. Demek ki genel olarak şirket politikaları böyle.
Ben de yurtiçi kargoyla gönderiliyorsa ürün, almaktan vazgeçiyorum.
Ayy ben kedilerimin mamasida o firmadan geliyo bir kere subeye gidip bagirmistim bu telefonlara neden bakmiyosunuz diye :d adamlar fena korkmustu :))
Artik ismimi ve calistigim firmayi soylemem yetiyo
Katılıyorum. Bazen iyi bazen kotu geliyor urunler onu cok alisveris yapan fotoğraftan vr urun özellikleri kismi var ordaki kumaşın cinsinden az cok anlayabiliyorYa ben hemen hemen her alisveris sitesinden birsey almisimdir hepsindede bazen iyi bazen kotu urun gelebiliyor sans yani. Hatta bazen en iyi markalarin bile acayip dandik duran urunleri gelebiliyor oyle fotograftaki gibi durmuyor yani. En iyisi iste gelsin begenmediysen iade edersin. Belli olmuyor yani
Aynen en memnum olduğum aras valla kedılerım için sürekli hedıye getırıyolarr :)) Can onlar caannn
Ben de merkeze şikayet etmiştim. Özür çikolatası göndermislerdi.ama sorunlar bitmedi. Diğer merkeze yaptığım şikayetler değerlendirmeye alınmamıştı.bütün ülke aynı fikirdeyse durumları vahim.keşke yeni şirketler çıksa da yurtiçi kargoya muhtaç olmasak.
mesela ne gbi urunler aldin tisort vs gbi mi
Merhaba, etek bedenlerini nasıl ayarladı?Ben bir türlü emin olamadım.Tozludan eşarp , etek vs aldım
Dar olur diye söylediğim büyük oldu ..Merhaba, etek bedenlerini nasıl ayarladı?Ben bir türlü emin olamadım.
Anladım.. Ben güvenemediğimden etek bedenine almadım merak ettim o yüzdenDar olur diye söylediğim büyük oldu ..
Bedenime göre olan iyi. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?