nette alisveris icin yardim edebilirmisiniz ??

arkadslar ben kapali bir bayanim konumda yazmayi unuttum bn sefamerve alisveris yaptim bir kere aldigim tunigi bir kere giydim ve suzulme yapti kumasi o yuzden guvenemedim morhipo guvenilir oldgnu duymustum bir de tofisa var ordan alisveris yaptiniz mi hicc

Bende yeni aldım.. Genelde modanisa,e tesettür ,sefa merveden alıyordum ilk kez tozludan aldım hafta içi elime ulaşır inşallah. Bakalım nasıl olacak ama beden bölümlerine bir anlam veremedim..
hic tofisadan alisveris yaptin mi ? bnde sefamerve den aldim bir kere kumasi suzuldu 75 lira verdim bide bir kere giyebildim attim cope parama aciya aciya bi gittim

Yurtiçi kargo yüzünden netten alışveriş yapasım gelmiyor artık.
Markafoni çok kullandığım sitedir.
Trendyol'un birkaç kez kafasına göre ürün yollamışlığı var, kendilerinde hayatta başarılar bu saatten sonra.

hanimlar yardimlariniza ihtiyacim var tozlu.com alisveris yapan ve memnun kalan arkadslar var mi aranizda yada baska bir siteden alisveris yapicam ama guvenip yapamiyorum sayfada gozuktugu gbi mi geliyor urunler netten alisveris yapan arkadslar varsa yardimci olabilirler mi lutfen
gözüktüğü gibi gelir ama paypal a üye olmanı tabsiye ederim..

ben çok fazla alışveriş yaptım tozlu.com dan çok memnunum. 1 sene samsunda yaşamıştım orda ana binası var defalarca gittiğim için içim rahat. en son daha geçen hafta 3 abiye elbise aldım yaza lazım olacak :)

Modagram var ozellikle abiye konusunda super bir site
Bir de yurtici kargo nedense o sitenin gonderilerini sallamamaik etmiyor ilginctir ki

hanimlar yardimlariniza ihtiyacim var tozlu.com alisveris yapan ve memnun kalan arkadslar var mi aranizda yada baska bir siteden alisveris yapicam ama guvenip yapamiyorum sayfada gozuktugu gbi mi geliyor urunler netten alisveris yapan arkadslar varsa yardimci olabilirler mi lutfen

Ben defalarca alışveriş taptım tozlu dan bir sıkıntı yok.
Zaten beğenmezseniz iade hakkınız da var.

Ben tozludan tayt ve kazak almıştım gayet aynısı geliyor sıkıntı yok ama kendini çok bozdu eskiden daha güzel ürünleri vardı

Morhipo , Tozlu vs. kullanmadım ama size kırmızı alarmla uzak durun diyeceğim bir tek firma var : MUDO. Asla ve asla alışveriş etmeyin. Stokta olmayan ürünleri satıyorlar, siparişleriniz haftalarca gelmiyor para iadesi istiyorsunuz onu da yapmıyorlar. Uzak durun aman diyim.

hic tofisadan alisveris yaptin mi ? bnde sefamerve den aldim bir kere kumasi suzuldu 75 lira verdim bide bir kere giyebildim attim cope parama aciya aciya bi gittim

ilk kez senden duydum tofisayı. Sefa merveden siyah bir elbise almistim bende mevsimlik hic bisi olmadı iki defa giydim daha da giymek nasip olmadı ama bir sorunu yok. Çevremde alanlarda memnum

Bak birde alırken internetten kuponları takip et.. Ben tozludan 4 tane boydan elbise sectim bir tülbent aldım.. 150 tlye denk geldi. 175 tl den.. İnternette kupon yayınlayan bir suru site var araştır.

Bak birde alırken internetten kuponları takip et.. Ben tozludan 4 tane boydan elbise sectim bir tülbent aldım.. 150 tlye denk geldi. 175 tl den.. İnternette kupon yayınlayan bir suru site var araştır.
tamam bakarim mutlaka .. sefa merve de sadee seyler cok az hep pullu boncuklu falan bn pek bsey bulamiyorum kendme orda buldugumda da mutlaka bir sorun cikiyor bedeni olmuyo vs. tofisa da dha cok sade seyler var face denk gelmistim prdan biliyorum bnde ..

ilk kez senden duydum tofisayı. Sefa merveden siyah bir elbise almistim bende mevsimlik hic bisi olmadı iki defa giydim daha da giymek nasip olmadı ama bir sorunu yok. Çevremde alanlarda memnum
bir de saolsunlar kapali bayanlar icin hc duz sade. guzel yada abartisiz kiyafet yapmiyrlar nerde bi pul dantel boncuk kolye varsa tunigin yada elbisenn vs herhangi birseyn biyerine mutlaka koyuyorlar o yuzden yasadigim sehirdede kolay kolay hc bulamyorm

tamam bakarim mutlaka .. sefa merve de sadee seyler cok az hep pullu boncuklu falan bn pek bsey bulamiyorum kendme orda buldugumda da mutlaka bir sorun cikiyor bedeni olmuyo vs. tofisa da dha cok sade seyler var face denk gelmistim prdan biliyorum bnde ..

Baktım ben simdi boydan elbiseler biraz pahalı onlardan modanisa ve e tesettürde daha uyguna bulabilirsin bence.. Bende pullu boncuklu pek sevmiyorum çok renkli de sevmiyorum... Çoğu siyahlı hep.. :KK54:

markalı ürünler tercihinizse en iyi 3 site morhipo 1v1y ve markafoni dir.Morhipo da kampanyalarda çok ucuza fabrika network gibi markaları alabilirsiniz kapıda ödemede var sanırım ama ben hep kartla aldım Boyner mağazalarından da değişim yapabiliyorsun beğenmezsen ya da kargo ücretsiz olarak geri yollayabiliyorsun.1v1y de bazen outlet dünya markaları ayakkabı çantalar geliyor uygun fiyata onları da tavsiye ederim

Canta ayakkabi aksesuar vs. kalitesiz. Onun disinda simdiye kadar oradan 2 hirka, 1 uzun ceket, 1 esarp, 1 pantolon, bir ciftte eldiven aldim. Bunlar kaliteliydi mesela hala tamamini kullanirim.

Ben almistim ama kumasi cok kotuydu ihtiyaci olan birine verdim.
Birdahada almam acikcasi.

Back
X