nette alisveris icin yardim edebilirmisiniz ??

2 tane evde giymelik tayt kocama sexü gözukmek için :)
2 tane pantalon :) ispnyol paça
1 tanede buse terımın tasarladığı bı hırka :KK45:
Bide not göndermiş buse bana begendıysen fotou benle paylaş diye manyak karı :KK70:
Önce öyle derler sonra da tutunca sistem ,yüzüne bakmazlar:KK70:
Güle güle kullan cicim:KK53::KK53:

Bende surekli netten alisveris yaparim kiyafet , kucuk ev esyalari, mutfak eşyaları vs alirim. Tozludan bicok sey aldim en memnun kaldigim 1 adet kot pantolonu oldu, bel kisminin dikislerinin komple sokuldugunu varsaymazsak:)) yaptirdim giyiyorum 3 yil vardir. Genel olarak dikislerinin kotu oldugunu ve vasat oldugunu dusunuyorum

hanimlar yardimlariniza ihtiyacim var tozlu.com alisveris yapan ve memnun kalan arkadslar var mi aranizda yada baska bir siteden alisveris yapicam ama guvenip yapamiyorum sayfada gozuktugu gbi mi geliyor urunler netten alisveris yapan arkadslar varsa yardimci olabilirler mi lutfen
tozlu.comdan alışveriş yaptım ,çok güvenilir bir site.Olmayan pantolunu iadeettim geri dönüş yaptılar yardımcı olacağımız birkonu var mı vs. diye.

Markafoni den almış olduğum 2 parfümden biri bozuk çıktı yani rengi şeffaf olması gerekirken bulanıktı bunun üzerine musteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim bana konu ile ilgili bir dilekçe ile ürünü göndermemi inceleme sonrası donus yapılacağını söylediler bende ürünü bozuk olduğunu belirten dilekcemle geri gönderdim. Aradan iki hafta sonra aynı bozuk parfümü ürünün orjinal olduğunu belirten bir dilekçeyle bana geri göndermişler. Ben bozuk diye iade ediyorum firma bana orjinaldir yazısı gönderiyor bu yapılan hareket profesyonellikle uzak gayri ciddi bir durum, insanların parasıyla rezil olmasi tamda bu durum için söylenmiş. ilk kez böyle bir hata yaptım 3 kuruş için böyle saçmaliklarla ugrasilmayacaginida net bir sekilde anlamis oldum...

Markafoni den almış olduğum 2 parfümden biri bozuk çıktı yani rengi şeffaf olması gerekirken bulanıktı bunun üzerine musteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim bana konu ile ilgili bir dilekçe ile ürünü göndermemi inceleme sonrası donus yapılacağını söylediler bende ürünü bozuk olduğunu belirten dilekcemle geri gönderdim. Aradan iki hafta sonra aynı bozuk parfümü ürünün orjinal olduğunu belirten bir dilekçeyle bana geri göndermişler. Ben bozuk diye iade ediyorum firma bana orjinaldir yazısı gönderiyor bu yapılan hareket profesyonellikle uzak gayri ciddi bir durum, insanların parasıyla rezil olmasi tamda bu durum için söylenmiş. ilk kez böyle bir hata yaptım 3 kuruş için böyle saçmaliklarla ugrasilmayacaginida net bir sekilde anlamis oldum...

Ben geçen hafta yurtiçi kargoyu aynı sebepten müdürlüklerine şikayet ettim. Ankarada eryaman şubesi geldik bulamadık şubeden alın diye yalan söylüyor. Sizde hangi şubeyse şikayet edin. Eve getirdiler benim ürünümü.
Netten çok alışveriş yaparım bende. Markafoni trendyol lcw morhipo hepsiburada civilim unnado hepsi güvenilir siteler. Hiçbiriyle sorun yaşamadım. Yakın zamanda penti ve flormar danda yapacağım. Umarım sorun yaşamam

Morhipo, trendyol, markafoni, n11, hepsi burada, misspera, altıncıcadde şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Sürekli alışveriş yaptığım, yılda belki 15 den fazla sipariş verdiğim siteler.
Ama yurt içi kargoyla arada sorun yaşıyorum, bu bir gerçek.
Kargo firmasından kaynaklanan sorunları bu sitelerin destek hatları sayesinde kolaylıkla çözebiliyorum.
Yurtiçiyle muhattap olmak yerine, alışveriş yaptığım siteyi devreye sokuyorum.

Ben internetten cok alisveris yaparim yillardir bebegiminde genelde netten alirim cogu seyini
Tozlu giyimi yillar once kesfetmistim hic duyulmadigi donemlerdi urunleri fiyatlarina gore idare eder ayakkabi ve cantalari pek kaliteli degil
Gomlek ve kumas pantolon kaliplari dardi

hanimlar yardimlariniza ihtiyacim var tozlu.com alisveris yapan ve memnun kalan arkadslar var mi aranizda yada baska bir siteden alisveris yapicam ama guvenip yapamiyorum sayfada gozuktugu gbi mi geliyor urunler netten alisveris yapan arkadslar varsa yardimci olabilirler mi lutfen
canım tesettürlüysen kayranın sitesinden sipariş verebilirisn
trendyolda vavist marka tavsiye ederim
akerin sitesinden şal eşarp alabilirsin oldukça kaliteli

BENCE TOZLU KOTU UCUZ VE KALITESIZ MAKI VAR HIC ALMADIM AMA ALAN HERKES BOYLE DIYOR RESMEN PAZAR MALINI BEGENMEYENLER BILE PAZAR DAHA IYI DIYOR O DERECE SALLAMA URUNLER VARMIŞ

Baba dukkandan alış veriş yaptım hiç memnun kalmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X