• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

netten tanışma ile yapılan evlilik sizce?

Bunun bir formülü yok ki. İyi olur ya da olmaz denemez hiç bir zaman. O kişiye ve karşıdaki insana bağlı bir şey. Güven de çok önemli tabi. Bunun otobüste tanışmaktan ya da tatilde arkadaş olmaktan farkı güyok aslında. Sanala hapsolunmadığı sürece internet güzel bir tanışma ortamı.

Biz iyi örneklerdeniz. Eşimle internetten tanıştık. Ne arkadaşlık sitesi ne facebook twitter falan değildi ama. İkimizin de ilgi alanı olan bir forumdan. 2006 yılıydı ve benim birlikte olduğum başka biri vardı. Eşim de yeni bitirmişti ilişkisini. Arkadaş olduk önce. Ara ara buluşup görüştük ama arkadaştık. Sonra benim ilişkim bitti aradan zaman geçti bir baktık ki sevgiliyiz. Nasıl oldu anlamadık. Tanışmamızın üzerinden iki seneye yakın zaman geçmişti ilişkimiz başladığında. Emin adımlarla ilerledik hep. İyi ki de tanışmışız.

Ama bi arkadaşım çok yamuk bir adama denk geldi mesela. Evli olduğu çıktı ortaya, tecavüz etmeye kalktı falan. Allah korudu kızı.

Biz de aynen böyle... Belki aynı forum :D Çok evlenen olmuştu o ve kardeş forumdan çünkü:D

Bir iyi örnek de benden ; kuzenim evlendi netten tanışarak.6 yıllık evliler, 2 buçuk Yaşında bir kızları var.

Harbiden ne cok insan varmis. Ama heralde herkes benim gibi yalan soyluyor ki :oops:cevremde hic duymadim netten tanistim diyen. Biz de netten tanistik ustelik farkli sehirlerdeniz. Dugunde tanistik diyoruz ailemiz disindakilere. Malum insanlar aaa internete dusmusler gozuyle bakiyorlar. Dogru insan da cikiyor yanlis insan da. 100 kisiden 5 i iyiyse 95 i saglam cikmaz ama. Sans isi biraz. Allahtan bende sansliymisim ki esimi buldum. Dunya tatlisi uyuz esim. Seviyorum ya bu adami. Kahrida hos lutfu da :KK68:

Ablam internette tanisip 5 sene ciktilar.
1 senedir evliler
Mutlular çok şükür. Bebek bekliyorlar

mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri
Biz netten tanıştık, 1,5 sene sonra evlendik. Gayette mutluyuz:nazar:

:KK66: severim seni.
Ne sıkılıyorsun hem nasıl tanıştığınızı söylerken. Yapıştır gitsin internetten diye. Ben öyle yapıyorum. Çoğu inanmıyor dalga geçiyorum sanıyor.

Anne-baba razı olsun diye baştan yalan söyleyince sonradan pek açamadık kimseye.
Hayır bir de öğretmenim ya, sanki "a-aaa bir de öğretmensin utanmayacak mısın" diyecekler gibi geliyor:KK34:

Biz nette tanıştık. 10 ay kadar yazıştık. Sonra ben yurtdışından Türkiye'ye tatile geldim. Görüştük. Hoşlandık. Ben geldim gittim yazdan yaza. Uzaktan uzağa bir ilişki yürüttük. Toplam tanışmadan evliliğe 6 sene geçti bu şekilde.
Ailelere açıldık. Nasıl tanıştınız siz birbirinize uygun değilsiniz fasılarından sonra söz nişan düğün derken evlendik. Çok şükür üç senemiz doldu. Bebek bekliyoruz. Allah nazardan saklasın musmutluyuz.

Bu benim hikayem ama açıkcası genelin böyle olduğunu düşünmüyorum. Evli çocuklu olup nette kendini bekar diye tanıtan macera peşinde gerzekleri de gördük. Çok şükür hiç işim olmadı onlarla. Ama çok çok dikkat ister. Bir de net üzerinden bir ilişki yürümez. Gidip göreceksin oturup konuşacaksın. Telefonlaşacaksın mesajlaşacaksın. O net ortamından bir çıkacaksın. Hakkında hayırlısı.

Biz nette tanıştık. 10 ay kadar yazıştık. Sonra ben yurtdışından Türkiye'ye tatile geldim. Görüştük. Hoşlandık. Ben geldim gittim yazdan yaza. Uzaktan uzağa bir ilişki yürüttük. Toplam tanışmadan evliliğe 6 sene geçti bu şekilde.
Ailelere açıldık. Nasıl tanıştınız siz birbirinize uygun değilsiniz fasılarından sonra söz nişan düğün derken evlendik. Çok şükür üç senemiz doldu. Bebek bekliyoruz. Allah nazardan saklasın musmutluyuz.

Bu benim hikayem ama açıkcası genelin böyle olduğunu düşünmüyorum. Evli çocuklu olup nette kendini bekar diye tanıtan macera peşinde gerzekleri de gördük. Çok şükür hiç işim olmadı onlarla. Ama çok çok dikkat ister. Bir de net üzerinden bir ilişki yürümez. Gidip göreceksin oturup konuşacaksın. Telefonlaşacaksın mesajlaşacaksın. O net ortamından bir çıkacaksın. Hakkında hayırlısı.
aynen canım ama bu dediğin gerçekte tanıştığın kişilerde de oluyor.

Beraber cikariz belki. :KK53:

Buyuk konusma cherry cim. Bu isler belli olmuyor. Sen sonunda mutlu musun ona bak. :KK51:

Tamam Lucky ve Cherry olarak katiliyoruz gel :P

Cherry, daha once hic evlenmemis, 27 yasinda, muhendis , tek basina yasiyor. :P
Lucky........

taliplerini bekliyorlar. Burda seyirciden alkis :P

Çok çok dikkat etmek lazım . İnternette her tür insanı bulabilirsiniz . Bence internetten tanıştığın biriyle bir ilişkiye başlamak tehlikelidir ve cesaret ister .

aynen canım ama bu dediğin gerçekte tanıştığın kişilerde de oluyor.

Doğru. O zaman netin gerçek bir hayattan farkı yok.

Ama şöyle de bir durum var. Kimisi nette tanışıyor sonra netten hep sevgilim aşkım biz evleneceğiz muhabbetleri yapıyorlar ama bir kere bile yüz yüze gelmiş değiller. Webcam saymazsak tabi.:KK45: Ben biraz da onları kastetmiştim.

Tamam Lucky ve Cherry olarak katiliyoruz gel :p

Cherry, daha once hic evlenmemis, 27 yasinda, muhendis , tek basina yasiyor. :p
Lucky........

taliplerini bekliyorlar. Burda seyirciden alkis :p

Masal i unutma. Yaza dogru hayatimizda kimse olmazsa... Bak soz aldim. :KK53: Alinti yaparim hatirlatirim. :KK70:

Anne-baba razı olsun diye baştan yalan söyleyince sonradan pek açamadık kimseye.
Hayır bir de öğretmenim ya, sanki "a-aaa bir de öğretmensin utanmayacak mısın" diyecekler gibi geliyor:KK34:
Hmm durum öyle olunca normal. Benim annem biliyor da babaya söylemedik.
Ne alakası var ki öğretmenlikle. Öğretmen örnek insan olacak ya sanki robot hata yapmayacak. Hata yaptın diye söylemiyorum yanlış anlama. Öğretmene bakış açısı bu.

Back
X