• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

netten tanışma ile yapılan evlilik sizce?

Çok çok dikkat etmek lazım . İnternette her tür insanı bulabilirsiniz . Bence internetten tanıştığın biriyle bir ilişkiye başlamak tehlikelidir ve cesaret ister .
peki bir kafede tanıştığın birinden ne farkı var mesela? Neden tehlikeli?

Merhaba. Benim görümcem eşiyle internetten okeyde tanışmışlar ve 7 senelik bir evlilikleri ve 1 çocukları var. Hayatınlarında yaşadıkları zorluklar çok tabiki ama hiçbir zaman internetten tanışmaları bir kavga sebebi olmadı. Önemli olan o kişinin size güven vermesi. Bence nereden tanıştığınız nasıl tanıştığınız önemli değil önce tanımaya çalışın iyice bu insanla bir gelecek kurabilir misiniz onu düşünün

• Beğen
Reactions: mbz
Hmm durum öyle olunca normal. Benim annem biliyor da babaya söylemedik.
Ne alakası var ki öğretmenlikle. Öğretmen örnek insan olacak ya sanki robot hata yapmayacak. Hata yaptın diye söylemiyorum yanlış anlama. Öğretmene bakış açısı bu.
Evet aynen, motosikletle gidiyorum diye "çocuklara kötü örnek olur" diyen insan da çıktı ya :D
O yüzden netten tanışmayı yakıştırmayana şaşmıyorum.

Doğru. O zaman netin gerçek bir hayattan farkı yok.

Ama şöyle de bir durum var. Kimisi nette tanışıyor sonra netten hep sevgilim aşkım biz evleneceğiz muhabbetleri yapıyorlar ama bir kere bile yüz yüze gelmiş değiller. Webcam saymazsak tabi.:KK45: Ben biraz da onları kastetmiştim.
ewt canım o da var :KK45:

Evet aynen, motosikletle gidiyorum diye "çocuklara kötü örnek olur" diyen insan da çıktı ya :D
O yüzden netten tanışmayı yakıştırmayana şaşmıyorum.
Sınıf öğretmeniydin sen dimi? Kendi öğretmenime bakış açımı hatırlıyorum da tam anlamıyla idoldü benim için. Hala öyledir. Kaç yıl geçti ilkokulun üstünden hala başım sıkışınca, karar veremeyince arar ona sorarım bazı şeyleri. Kadın benim danışmanım resmen. Özledim bak yine.

Sen de öylesindir öğrencilerinin gözünde. Motorla gidiyorsun diye motor aşığı bir nesil yetiştirebilirsin. Kötü örnek değil de örnek olduğun kesin.

Bende eşimle internette tanıştım. 2005 senesinde..2 yıl önce evlendik maaşallah çok mutluyuz :KK74:

Sınıf öğretmeniydin sen dimi? Kendi öğretmenime bakış açımı hatırlıyorum da tam anlamıyla idoldü benim için. Hala öyledir. Kaç yıl geçti ilkokulun üstünden hala başım sıkışınca, karar veremeyince arar ona sorarım bazı şeyleri. Kadın benim danışmanım resmen. Özledim bak yine.

Sen de öylesindir öğrencilerinin gözünde. Motorla gidiyorsun diye motor aşığı bir nesil yetiştirebilirsin. Kötü örnek değil de örnek olduğun kesin.
Evet sınıf öğretmeniyim. Öğrencilerimle ve kendi velilerimle bir sıkıntım yok ama sağdan soldan insanlar söyleyebiliyor işte.
Ne güzel öğretmenmiş o öyle, ben bu derece etki bırakmadım galiba:) Severler, sayarlar ama ileride ararlar mı hiç bilmiyorum.

• Beğen
Reactions: mbz
Evet sınıf öğretmeniyim. Öğrencilerimle ve kendi velilerimle bir sıkıntım yok ama sağdan soldan insanlar söyleyebiliyor işte.
Ne güzel öğretmenmiş o öyle, ben bu derece etki bırakmadım galiba:) Severler, sayarlar ama ileride ararlar mı hiç bilmiyorum.
Sen daha yolun başındasın cicim. Benim öğretmenim biz mezun olduktan sonra emekli olmuştu. 20-25 yıllık öğretmendi yani o zamanlarda. Çocukları okulu bitirince emekli olup deniz kenarı bir beldede otel işletmeye başladı. Sen de o yaşlara gelince diyaloğun daha farklı olur öğrencilerinle diye tahmin ediyorum. Bizim sınıftan başka görüşen var mı onu da bilmiyorum. Nadir öğrencilere nasip oluyor bu öğretmenle kanka olma olayı sanırım. Umarım senin de öyle öğrencilerin olur.

Velilerinle sorun yoksa diğerlerini umursama be sende...

Yasi kac bu netten tanidigin adamin?
Bu yaş merakı neden gerçekten çok merak ettim
Cnm bi çok arkadaşın dediği gibi nette tanışırsın gerçek hayatta devam edersin evlenirsin bnm abimde nette tanıştı yengemle 5 yıldır evliler 2. Çocuklarını bekliyorlar nasip kısmet

Evlenince nasil olur bilmem amma..

4.yilimizi doldurdugumuz
Dolu dizgin devam eden musmutluu
Bir iliskim var...:nazar:

Bkz. Facebook

herkes güvenilmez diyor saçma buluyor fotoğraflardan aşk yaşamayı hatta psikologlar bile onaylamıyrmuş sevgi açlığı arayış vs bi sürü şey diyen insan var.netten tanıdığımız bi insana nasıl güvenirz sizce

Olay fotoğraflardan aşk yaşamak olmamalı ama. Yani netten tanışıp, tamamen sanal yürütüp sonra da soloğu nikah salonunda almayı ve adamı ilk defa nikah masasında görmeyi planlarsan bu sağlıklı değil tabi.
Ama bir şekilde sanalda tanıştıktan sonra bunu gerçek hayata taşımalı ondan sonra tam olarak bir ilişki yaşıyorum demeli ve ancak ondan sonra evlilik düşünmelisin. İlişkinin sanalda başlaması değil tamamen sanalda devam etmesi bence yanlış olan.

Evlilik siteleri çok güvenli olmayabilir. Ama tesadüf eseri tanıştıysan, iyi de tanıdıysan güzel bir şey. Karısı olan adamlar çok fazla oluyor evlilik sitelerinde ya da sapıklar.

Ben de güvenemez ve etrafıma da açıklayamayacağım için tercih etmezdim ama biri en yakın arkadaşım biri de eşimin bi arkadaşı var.
Gayet herkes gibi evliler çocukları oldu. Her evlilikte olan iyi ve kötü günleri var işte. Bi sorun da görünmüyor şimdilik.

Ben de güvenemez ve etrafıma da açıklayamayacağım için tercih etmezdim ama biri en yakın arkadaşım biri de eşimin bi arkadaşı var.
Gayet herkes gibi evliler çocukları oldu. Her evlilikte olan iyi ve kötü günleri var işte. Bi sorun da görünmüyor şimdilik.
Herkes gibi derken Allah askına biz matrixxxx falan değiliz insanız yani çocuğu da sanal da yapmıyoruz .Kafede tanışmak,Otobüste kesişmekkkk ,plaj da tanışmak gibi bu da

Herkes gibi derken Allah askına biz matrixxxx falan değiliz insanız yani çocuğu da sanal da yapmıyoruz .Kafede tanışmak,Otobüste kesişmekkkk ,plaj da tanışmak gibi bu da
Ben de onu demek istedim zaten herkes gibi derken. Herkes gibi sıradan, bi farkı yok..

Back
X