Benim merak ettigim bir konu var kizlar. Sizlere akil danismaya geldim.
Faceden ve instagramdan beni biri ekledi. Benim de biraz hosuma gitti konusmaya karar verdim. Teklifini kabul edince takip listesi de ortaya cikti. Bi baktim kiz dolu bi kac tane de acik secik kizlar gordum. Boyle olunca vazgectim hic guven vermedi.
O arada mesajlasiyorduk tabi bunu dile getirdim guvenmedigimi konusmak istemedigimi soyledim.
Ben onlarla konusmuyorum oylesine duruyor aslinda temizleyecektim dedi. Inanmadim pek engelledim o yuzden.
Ertesi gun oldu. Bir baktim takip listesini temizlemis tekrar mesaj atti.
Biraz etkilenmistim tekrar konusmaya basladim. Muhabbeti iyi saatlerce konustuk. Konusmanin sonunda bulusmak istedigini soyledi. Erken oldugunu soyledim ama israrla gorusmek istiyor. Ayni sehirdeyiz bu arada ama ben yarin degil ondan sonraki gun baska sehre gidiyorum staj icin okulum da orda. Memlekete donecegim zaman belli degil aylar surebilir.
Kizlar erken oldugunun farkindayim ama sizce sansimi deneyip bir kafede oturup kahve icsem mi.
Yuz yuze gorunce etkilenmeyecegim belki de ona gore yoluma bakardim.
Ama tabi kizlari takip etmesi ve hemen bulusmak istemesi gozumden kacmiyor.
Niyetini yuz yuze anlarim ancak.
Kararsiz kaldim sizce ne yapmaliyim kizlar???
Benim merak ettigim bir konu var kizlar. Sizlere akil danismaya geldim.
Faceden ve instagramdan beni biri ekledi. Benim de biraz hosuma gitti konusmaya karar verdim. Teklifini kabul edince takip listesi de ortaya cikti. Bi baktim kiz dolu bi kac tane de acik secik kizlar gordum. Boyle olunca vazgectim hic guven vermedi.
O arada mesajlasiyorduk tabi bunu dile getirdim guvenmedigimi konusmak istemedigimi soyledim.
Ben onlarla konusmuyorum oylesine duruyor aslinda temizleyecektim dedi. Inanmadim pek engelledim o yuzden.
Biraz etkilenmistim tekrar konusmaya basladim. Muhabbeti iyi saatlerce konustuk. Konusmanin sonunda bulusmak istedigini soyledi. Erken oldugunu soyledim ama israrla gorusmek istiyor. Ayni sehirdeyiz bu arada ama ben yarin degil ondan sonraki gun baska sehre gidiyorum staj icin okulum da orda. Memlekete donecegim zaman belli degil aylar surebilir.
Kizlar erken oldugunun farkindayim ama sizce sansimi deneyip bir kafede oturup kahve icsem mi.
Buluşmanızı tavsiye etmem. İnternetten tanışmalara sıcak bakan biri değilim zaten, karşınızdakinin de niyeti belli gibi. Birsürü kıza yazıyor bence, hangisi denk gelirse artık.
benim teyzemin görümcesinin başına gelmişti böyle bir şey adamla 6 yıllık gizli ilşşkileri var sanma güzel bir şey anlatacağım dedğim kız adama fena bağlı öyle böyle değil binevi uyuşturucu onun gözünde adamda ilk başlarda din konularıyla etkilemiş bizim kızı şimdi ne yapıyor biliyormusun kızı arıyor para istiyor habire bu okadar aşık ki ailesinden gizli veriyor yetmedi adama telfon bile aldı şimdi sizin için başlangıç olabilir o yüzden bu bey belli etmez çok iyi niyetli görünür ama sonradan başınıza musallat olur sakın yaklaşma derim netten güven olmuyor heleki listesinde kzılar varsa sizin muhabbetinizin güzel olduğunu gördü o yüzden dahada yakınlaşmaya çalıştı eminim kesinlikle yaklaşma işine bak sen başka şehirde bile rahat bırakmazBenim merak ettigim bir konu var kizlar. Sizlere akil danismaya geldim.
Canım bende netten tanısıp evlendim. Kız mevzusu falan yakalamadım. Herhangi bir seyimi görmedim bana zaten hep mesafeli davrandı iki ay sonra görüştük. Hicbir sekilde bana teması bile olmadı bizim niyetimiz evlilikti. Cok sükür mutluyum. Ama senin anlattığın bu kişi bende de olumsuz bir sey uyandırdı.Burdaki yorumlara bakarak bulusmadim. Bi sure konusup gozlemlemeye karar verdim. Yorumlar icin tesekkur ederim
Burdaki yorumlara bakarak bulusmadim. Bi sure konusup gozlemlemeye karar verdim. Yorumlar icin tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?