netten tanışma

ellie06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
88
32
38
Benim merak ettigim bir konu var kizlar. Sizlere akil danismaya geldim.

Faceden ve instagramdan beni biri ekledi. Benim de biraz hosuma gitti konusmaya karar verdim. Teklifini kabul edince takip listesi de ortaya cikti. Bi baktim kiz dolu bi kac tane de acik secik kizlar gordum. Boyle olunca vazgectim hic guven vermedi.
O arada mesajlasiyorduk tabi bunu dile getirdim guvenmedigimi konusmak istemedigimi soyledim.
Ben onlarla konusmuyorum oylesine duruyor aslinda temizleyecektim dedi. Inanmadim pek engelledim o yuzden.
Ertesi gun oldu. Bir baktim takip listesini temizlemis tekrar mesaj atti.
Biraz etkilenmistim tekrar konusmaya basladim. Muhabbeti iyi saatlerce konustuk. Konusmanin sonunda bulusmak istedigini soyledi. Erken oldugunu soyledim ama israrla gorusmek istiyor. Ayni sehirdeyiz bu arada ama ben yarin degil ondan sonraki gun baska sehre gidiyorum staj icin okulum da orda. Memlekete donecegim zaman belli degil aylar surebilir.
Kizlar erken oldugunun farkindayim ama sizce sansimi deneyip bir kafede oturup kahve icsem mi.
Yuz yuze gorunce etkilenmeyecegim belki de ona gore yoluma bakardim.
Ama tabi kizlari takip etmesi ve hemen bulusmak istemesi gozumden kacmiyor.
Niyetini yuz yuze anlarim ancak.
Kararsiz kaldim sizce ne yapmaliyim kizlar???

Bencede erken. Yani bu devirde kimseye güven olmuyor diye söyledim. Yinede görmek istiyorsan bi arkadaşınla, kalabalık bi cafede buluş, yalnız kalma.

Bencede bulaşma buluşmada sakın !derim gözünü boyamış açık seçik kadın kızları safyasından silmiş ama beyninden silmişmi sence ? Sen söylemesen sileceğide yoktu sanki çok zor onlara ulaşmak fake facebook vs yapmıştır merak etme !

Bile bile lades oluyor bu normal tanıdığımız Ada'm neler yapıyo netten tanıdıklarınız neler yapar kim bilir kötülük açısından güvenilir değil şimdiki dönemde yine de siz bilirsiniz

Ben olsam,aman ne bahane uydursam da bi sure gorusmeyi geciktirsem diye dusunurdum... sizin staj durumu da varmis,daha gorussem mi diyosunuz ohoooo..

Internetten tanısmalara önyargılı degilim. Bende o sekilde evlendim ama iyi elemek gerekiyor. Şahsen listesinde cok fazla kız olsaydı ve bazilari acik sacik seyler olsaydı. Ben rahatsiz oldum diye silmesi benim icin bisey ifade etmezdi. Siz baya hevesli gorunuyorsunuz ve sans vermeyi cok istiyorsunuz, goruseceksiniz yuksek ihtimal ama benim fikrim boşa zaman kaybı olduğu yonunde.

hiç mi TV haber vs izlemiyorsun hala kaldı mı netten tanışmalar neler duyduk neler okuduk neler gördük!!! Akıllanma vakti kızlar açmalıyız gözlerimizi iki tatlı söze bir şekil fotoğrafa hayatını mahvetme derim kısacası GİTME!!!!

Buluşmanızı tavsiye etmem. İnternetten tanışmalara sıcak bakan biri değilim zaten, karşınızdakinin de niyeti belli gibi. Birsürü kıza yazıyor bence, hangisi denk gelirse artık.

Bence buluşma... O tipleri eklemesinden belli ne olduğu...

Buluşmanızı tavsiye etmem. İnternetten tanışmalara sıcak bakan biri değilim zaten, karşınızdakinin de niyeti belli gibi. Birsürü kıza yazıyor bence, hangisi denk gelirse artık.

Burdaki yorumlara bakarak bulusmadim. Bi sure konusup gozlemlemeye karar verdim. Yorumlar icin tesekkur ederim

Öz ananın dostuyla plan yapıp oğlunu öldürdüğü bir zamandayız. Bu ne güven bolluğu böyle???

benim teyzemin görümcesinin başına gelmişti böyle bir şey adamla 6 yıllık gizli ilşşkileri var sanma güzel bir şey anlatacağım dedğim kız adama fena bağlı öyle böyle değil binevi uyuşturucu onun gözünde adamda ilk başlarda din konularıyla etkilemiş bizim kızı şimdi ne yapıyor biliyormusun kızı arıyor para istiyor habire bu okadar aşık ki ailesinden gizli veriyor yetmedi adama telfon bile aldı şimdi sizin için başlangıç olabilir o yüzden bu bey belli etmez çok iyi niyetli görünür ama sonradan başınıza musallat olur sakın yaklaşma derim netten güven olmuyor heleki listesinde kzılar varsa sizin muhabbetinizin güzel olduğunu gördü o yüzden dahada yakınlaşmaya çalıştı eminim kesinlikle yaklaşma işine bak sen başka şehirde bile rahat bırakmaz

Burdaki yorumlara bakarak bulusmadim. Bi sure konusup gozlemlemeye karar verdim. Yorumlar icin tesekkur ederim
Canım bende netten tanısıp evlendim. Kız mevzusu falan yakalamadım. Herhangi bir seyimi görmedim bana zaten hep mesafeli davrandı iki ay sonra görüştük. Hicbir sekilde bana teması bile olmadı bizim niyetimiz evlilikti. Cok sükür mutluyum. Ama senin anlattığın bu kişi bende de olumsuz bir sey uyandırdı.

Görüşmeyi tamamen kesmelisiniz çünki bir süre sonra belki kendiniz bile görüşme teklif edecek kıvama geleceksiniz. Adamın ne olduğu yeterince belli değil mi? Çok sinyal vermiş size ve siz hala masumane bakıyorsunuz olaya.

Kisi gorundugu gibidir. Benim olmasini istedgim gibi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…