netten tanışma

Reeldekilerin koku mu kurudu da böyle işlere kalkisiyosun çocuk aklınla. Yapma tatlim

İnternet tanışmalara önyargılı değilim.
Neden olmasın zaten sosyal ortamdayız sürekli.
Ayrıca dışarda gördüğümüz konustuğumuz insanlar zaten oradakiler.
İyi gözlem yapmak gerekiyor sadece.

Aynen bencede sanki görücü usulü olunca farklı bir sey oluyor.

buluş bence, bi kahve içmekten zarar gelmez ama sen buluşma yerini sen belirle bi iki kere buluşmayla anlarsın zaten gidişatını..

herkesi eklemiş sırayla yürümüş. sende durmuş. sen yüz verince de diğerlerini rahatlıkla silmiş. sen de yüz vermesen ekliycek başka birierini bulur net.
iki tatlı söze bir ilgiye kanmayın kızlar.

Önemli olan o listeyi temizlemesi değildi..
Onları hiç eklememesiydi..
Ne bekliyorsunuz ki bu adamdan ne diye görüşececeksiniz?
Hiç korkmadan??

Burdaki yorumlara bakarak bulusmadim. Bi sure konusup gozlemlemeye karar verdim. Yorumlar icin tesekkur ederim
Gitmemişsin okuduğuma göre ama yinede yazmak istedim :)
Buluşma diyenlerin aksine, ben buluş derdim. Bende erkek arkadaşımla internetten tanıştım ve gerçekten tabiri caizse çok fırlama derlerya onun gibi bişeydi yani ben fotoğraflarından dediğin gibi listesinde ki kızlardan öyle düşünmüştüm. Ama şuan daha önceden karşıma çıkmadığı için dert yakınıyorum.
Yani demek istediğim bu işler hiç belli olmuyor. Tamam kötü bi zamandayız, kimseye güvenesi gelmiyor insanın. Ama yine de insanları fotoğraflarıyla, çevresiyle hiç tanımadan yargılayamayız. Belki tanıdıkça görüceksin içinde ki güzelliği bunu bilemeyiz :)

internetten tanışma olayı çok normal bence de. hiç de çekinmem. ama bu adamla buluşmazdım. belli ki herkese olta atıyor.

Adamın niyeti belli, hangi kız olduğu fark etmez birisiyle görüşmek.
İyi yapmışsın gitmeyerek.
Bence görüntülü konuşmayı buluşmaya tercih et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…