- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
Merhaba, internet aracılığıyla biriyle tanıştım. Bu kişi Facebook’tan ortak mesleki gruplardan görüp ekledi beni sonra instadan ekleyip tanışmak istedi. Yeri, yurdu belli gerçek bir kişi olunca bende tanışmak isteğine olumlu yanıt verdim. Birkaç gün yazıştık whatsaptan yüzeysel bir tanışma gibi oldu. Sonra beni yaşadığı şehre çağırdı gelirsen ağırlarım vs dedi. Onun yaşadığı şehir daha büyük gezmeye gidilebilecek bir yer. Benim yaşadığım şehir küçük işi olmayanın pek gelmeyeceği bir yer. Bende gelemeyeceğimi gelmek isterse benim beklediğimi söyledim. Senin için gelmek isterim dedi. Ama hava koşullarına bakmak lazım dedi. Gelmeyi planladığı gün kar yağdı. Şehirler arasında uçak seferi yok, 6 saatlik bir mesafe. Gelemeyeceğini söyledi bende sen bilirsin dedim. Sonra sen isteksiz gibisin, ama ben yüzyüze görüşmeden konuşacak birşey bulamıyorum sonuçta birbirimizi hiç tanımıyoruz dedi. Bende gelmeni isterim ben seni davet ettim neden isteksiz olayım dedim. Sonra konu kapandı.
Bir iki kez telde konuştuk. Olgun, düzgün, oturaklı bir insana benziyor. Hoşuma gidiyor ama söyledikleri de mantıklı. Görüşmeden konuşmak mantıklı gelmiyor çünkü belki hiç sevmeyeceğiz birbirimizi.
Şu an ara ara yazışıyoruz ama, yüzyüze görüşme ihtimali en iyi ihtimalle bir ay sonra.(bir takim işlerden dolayı) Karşı tarafta ağırdan alan biri. O erkek olarak çok hevesli durmuyor belki de haklı olarak, seninle görüşmek tanışmak istiyorum diyor ama olmadı görüşemedik. Bir ay konuşup görüşmeye değer mi yoksa zaten uzağız kestirip atmak mı mantıklı olur?
Yaşlar 26-33.
Bir iki kez telde konuştuk. Olgun, düzgün, oturaklı bir insana benziyor. Hoşuma gidiyor ama söyledikleri de mantıklı. Görüşmeden konuşmak mantıklı gelmiyor çünkü belki hiç sevmeyeceğiz birbirimizi.
Şu an ara ara yazışıyoruz ama, yüzyüze görüşme ihtimali en iyi ihtimalle bir ay sonra.(bir takim işlerden dolayı) Karşı tarafta ağırdan alan biri. O erkek olarak çok hevesli durmuyor belki de haklı olarak, seninle görüşmek tanışmak istiyorum diyor ama olmadı görüşemedik. Bir ay konuşup görüşmeye değer mi yoksa zaten uzağız kestirip atmak mı mantıklı olur?
Yaşlar 26-33.