- 23 Şubat 2018
- 615
- 3.496
- 113
- 34
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
Ferhat dağları delmiş şekerim, kar yağıyor dememiş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben netten tanidigim, daha dogrusu tanimadigim birisinin ayagina gitmezdim. Tanimadigin sehirde tanimadigin adamla...
Sen gelirsen gorusuruz gibi birsey soylemis adam, Sen de hic hevesli degilsin, gelmedin gibiletinden. Ee kendisi de hevesli degil ki kar yagisini bahane etmis, sonrasinda da gelmemis.
Burada cok gezilecek yer yok o yuzden onun oldugu yer diye dusundum demissin de, gezi degil ki amac ilk bulusma, birbirini yakindan tanima. Tur gezisi degil ki. Bir yere oturup muhabbet etme. Ya bilmiyorum da ben her zaman ilk bulusmada erkegin gelmesi taraftariyim.
Bir haftadır tanışıyoruz Ne duygusuİkimizde pek duygusuzsunuz,sanki zorla yaziyor gibisiniz birbirinize. Okurken içim bayıldı,ne o gelir ne sen gidersin.
Böyle şeyleri hiç beceremem ama mantıklıymışBen eşimle internette tanıştım. Ön yargılı olmamak gerek. Ama onun senin yanına gelmesi lazım. Biz 8 ay boyunca yazıştık
O hemen gelmek istedi ama ben istemedim zamana bıraktım risk aldım ama çok şükür beklediğime değdi. Yinede kestirip atma derim . 1 ay uzun bi süre değil. Bu süreçte konuşmaya devam edersiniz. Sana bi taktik vereyim başka bi hesap aç ve o kişiye sosyal medyadan yaz bakalım tavrı konuşması nasıl olacak? Mesela atıyorum tanışabilirmiyiz falan diye yaz atlayacakmı bakalım
Ben eşime bu tür bişey yapmıştım tepkisini merak ettiğimden
Böyle şeyleri hiç beceremem ama mantıklıymış![]()
Sonradan anlattınız mı eşinizin haberi var mı :)Ben eşimi bu şekilde denemiştim . Sonuçta ben varken başkalarına nasıl davrandığını bilemezdim zaten sürekli görüşemiyorduk bizde ayrı şehirlerdeydik. Ben ona başka bir kız ismiyle birkaç defa yazmıştım sizden çok hoşlanıyorum karşı apartmanda oturuyorum mercedesim var benim falan diye yazmıştımo da reddedince alaya aldım dedimki "Seni mersedesimle döverim"
sonra yazdıki "Sizi nişanlıma havale ediyorum"
O an nişanlı değildik ama iyi vuruş yapmış![]()
Sonradan anlattınız mı eşinizin haberi var mı :)
Ne güzel, eşinizle mutluluğunuz daim olsun :)Evet zaten onu yaptıktan kısa bi süre sonra itiraf etmiştim şaka yaptım diye:) güldü ve "Beni mi denedin" dedi. Evet zaten asıl amacım oydu zira eskiden erkeklere karşı güvenimi kaybetmiştim o yüzden ciddiyetinden emin olmam gerekirdi
Ne güzel, eşinizle mutluluğunuz daim olsun :)
Bir haftadır tanışıyoruz Ne duygusu![]()
İnternet ortamında tanışmaları oldum olası sevmiyorumMerhaba, internet aracılığıyla biriyle tanıştım. Bu kişi Facebook’tan ortak mesleki gruplardan görüp ekledi beni sonra instadan ekleyip tanışmak istedi. Yeri, yurdu belli gerçek bir kişi olunca bende tanışmak isteğine olumlu yanıt verdim. Birkaç gün yazıştık whatsaptan yüzeysel bir tanışma gibi oldu. Sonra beni yaşadığı şehre çağırdı gelirsen ağırlarım vs dedi. Onun yaşadığı şehir daha büyük gezmeye gidilebilecek bir yer. Benim yaşadığım şehir küçük işi olmayanın pek gelmeyeceği bir yer. Bende gelemeyeceğimi gelmek isterse benim beklediğimi söyledim. Senin için gelmek isterim dedi. Ama hava koşullarına bakmak lazım dedi. Gelmeyi planladığı gün kar yağdı. Şehirler arasında uçak seferi yok, 6 saatlik bir mesafe. Gelemeyeceğini söyledi bende sen bilirsin dedim. Sonra sen isteksiz gibisin, ama ben yüzyüze görüşmeden konuşacak birşey bulamıyorum sonuçta birbirimizi hiç tanımıyoruz dedi. Bende gelmeni isterim ben seni davet ettim neden isteksiz olayım dedim. Sonra konu kapandı.
Bir iki kez telde konuştuk. Olgun, düzgün, oturaklı bir insana benziyor. Hoşuma gidiyor ama söyledikleri de mantıklı. Görüşmeden konuşmak mantıklı gelmiyor çünkü belki hiç sevmeyeceğiz birbirimizi.
Şu an ara ara yazışıyoruz ama, yüzyüze görüşme ihtimali en iyi ihtimalle bir ay sonra.(bir takim işlerden dolayı) Karşı tarafta ağırdan alan biri. O erkek olarak çok hevesli durmuyor belki de haklı olarak, seninle görüşmek tanışmak istiyorum diyor ama olmadı görüşemedik. Bir ay konuşup görüşmeye değer mi yoksa zaten uzağız kestirip atmak mı mantıklı olur?
Yaşlar 26-33.
Bence bosver kestir at gitsin internetten olmuyor bu tip seyler hep falso hep falso..
Görüşebildiniz miMerhaba, internet aracılığıyla biriyle tanıştım. Bu kişi Facebook’tan ortak mesleki gruplardan görüp ekledi beni sonra instadan ekleyip tanışmak istedi. Yeri, yurdu belli gerçek bir kişi olunca bende tanışmak isteğine olumlu yanıt verdim. Birkaç gün yazıştık whatsaptan yüzeysel bir tanışma gibi oldu. Sonra beni yaşadığı şehre çağırdı gelirsen ağırlarım vs dedi. Onun yaşadığı şehir daha büyük gezmeye gidilebilecek bir yer. Benim yaşadığım şehir küçük işi olmayanın pek gelmeyeceği bir yer. Bende gelemeyeceğimi gelmek isterse benim beklediğimi söyledim. Senin için gelmek isterim dedi. Ama hava koşullarına bakmak lazım dedi. Gelmeyi planladığı gün kar yağdı. Şehirler arasında uçak seferi yok, 6 saatlik bir mesafe. Gelemeyeceğini söyledi bende sen bilirsin dedim. Sonra sen isteksiz gibisin, ama ben yüzyüze görüşmeden konuşacak birşey bulamıyorum sonuçta birbirimizi hiç tanımıyoruz dedi. Bende gelmeni isterim ben seni davet ettim neden isteksiz olayım dedim. Sonra konu kapandı.
Bir iki kez telde konuştuk. Olgun, düzgün, oturaklı bir insana benziyor. Hoşuma gidiyor ama söyledikleri de mantıklı. Görüşmeden konuşmak mantıklı gelmiyor çünkü belki hiç sevmeyeceğiz birbirimizi.
Şu an ara ara yazışıyoruz ama, yüzyüze görüşme ihtimali en iyi ihtimalle bir ay sonra.(bir takim işlerden dolayı) Karşı tarafta ağırdan alan biri. O erkek olarak çok hevesli durmuyor belki de haklı olarak, seninle görüşmek tanışmak istiyorum diyor ama olmadı görüşemedik. Bir ay konuşup görüşmeye değer mi yoksa zaten uzağız kestirip atmak mı mantıklı olur?
Yaşlar 26-33.