- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
- Konu Sahibi prometheus
-
Evet gördüğüm kadarıyla yerinde İş için İsviçre’ye gitti.Fotoğrafları bana da attı hatta çikolata da getirdi. ODTÜ mezunu bir mühendis. Zaten konuşmalarından ve kültürel doluluğundan boş biri olmadığı anlaşılıyor. Evlenip ayrılmış uzun uzun konuştuk.
O tekrar cevap yazmayınca istemiyor diye arkadaş olarak görüşebiliriz sadece dedim. Çok olgun ve efendice karşıladı. Ya yanlış mı yaptım kızlar ya.Adami arasaniz,sozumu tutmak isterim, haftasonu/ is cikisi artik ne zaman musaitse yemege cikalim mi deseniz?
Hep karsidan beklemeseniz?
Ağlayacağım şimdi.Dinledim yazip baska bi sey uazmadiysaniz adam da sizin dusundugunuz gibi vefenmedi galiba diye dusunmustur
O tekrar cevap yazmayınca istemiyor diye arkadaş olarak görüşebiliriz sadece dedim. Çok olgun ve efendice karşıladı. Ya yanlış mı yaptım kızlar ya.
Ya boşanmış olduğum için korkuyorum hevesli görünmeye.Çok ağırbaşlı, prensipleri olan bir insan belli. O yüzden bir teklifte bulunmadım. Cidden öyle mi sanmıştır?3 gundur bir şey yazmadı mı?
Bu ilginç
Ben bir kadından çok hoşlansam dkkddkd 3 gün asla boş bırakmazdım
ama belki adam sizden bir şey bekliyordur ayyy aynı durumda ben olsam ama dikkat edin yine de
Bir buluşmada ben teklif ederdim
İçimde kalacagına dışımda patlasın
Niye böyle bir şey yaptınız kiO tekrar cevap yazmayınca istemiyor diye arkadaş olarak görüşebiliriz sadece dedim. Çok olgun ve efendice karşıladı. Ya yanlış mı yaptım kızlar ya.
Evet. Ama bütün bilgilerini boşluk bırakmayacak şekilde konuştuk. Şimdilik doğru gibi duruyor. Tanımaya çalışmadan da bilemem ki.İnternetten derken arkadaşlık sitesi gibi bir yerden mi tanıştınız?
Ama 3 gün yazmadı ben de düşünüp duracağıma bitireyim de emin olayım dedim yanlış mı oldu acaba yaNiye böyle bir şey yaptınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?