Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

prometheus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
2.767
7.752
683
Hanımlar merhaba ben 36 yaşındayım ve 7 ay önce eşimden boşandım. 15- 20 gün önce internetten bir beyle tanıştım. Çok kibar, 41 yaşındaydı. 20 gün boyunca ne telefon ne fotoğraf istedi, ciddi bir şekilde beni tanımak istedi. Bol bol yazıştık. 3 gün önce de yüz yüze görüşüp bir kahve içmeye karar verdik.
Görüştüğümüzde beni çok beğendiği her halinden belliydi. Ağır, oturaklı, iş güç sahibi, saygılı bir beyefendi belli. 2 saat kadar oturduk kahve içtik. Yemek yemek de istedi ama ilk buluşma olduğu için ben istemedim, kibarca “sözüm olsun” dedim, “tamam”dedi.
Ayrıldıktan 2 saat sonra “kahve ve sohbet için teşekkürler” yazmış. Ben de teşekkür ettim. Bir şarkıdan bahsetmiştik, onu dinleyip dinlemediğimi sordu, sadece “dinledim” dedim. Sonra ses seda kesildi.
Bu adam çok beyefendi ve çok ölçülü. Beni kırmaktan ve rahatsız etmekten çok çekiniyordu. Netten tanışma durumlarında süreç nasıl ilerletilir bilmiyorum. O teşekkür edince beğenmediğini düşündüm Hata mı ettim, aslında beğenmiş miydi? Fikri, bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?

Yazdım o teşekkür etti ben de teşekkür ederim dedim o kadar.

Evet gördüğüm kadarıyla yerinde İş için İsviçre’ye gitti.Fotoğrafları bana da attı hatta çikolata da getirdi. ODTÜ mezunu bir mühendis. Zaten konuşmalarından ve kültürel doluluğundan boş biri olmadığı anlaşılıyor. Evlenip ayrılmış uzun uzun konuştuk.

Oooo kibar adammış çikolata falan...bu devirde erkekler elimi sallasam ellisi modundalar değer vermiyorlar

Adami arasaniz,sozumu tutmak isterim, haftasonu/ is cikisi artik ne zaman musaitse yemege cikalim mi deseniz?
Hep karsidan beklemeseniz?
O tekrar cevap yazmayınca istemiyor diye arkadaş olarak görüşebiliriz sadece dedim. Çok olgun ve efendice karşıladı. Ya yanlış mı yaptım kızlar ya.

3 gundur bir şey yazmadı mı?
Bu ilginç
Ben bir kadından çok hoşlansam dkkddkd 3 gün asla boş bırakmazdım

ama belki adam sizden bir şey bekliyordur ayyy aynı durumda ben olsam ama dikkat edin yine de
Bir buluşmada ben teklif ederdim
İçimde kalacagına dışımda patlasın

Ya boşanmış olduğum için korkuyorum hevesli görünmeye.Çok ağırbaşlı, prensipleri olan bir insan belli. O yüzden bir teklifte bulunmadım. Cidden öyle mi sanmıştır?
Kızlar yardım edin ben en son 15 sene önce eşimle flört ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…