- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi prometheus
-
Siz buluşmayı teklif etseniz ?Evet gördüğüm kadarıyla yerinde İş için İsviçre’ye gitti.Fotoğrafları bana da attı hatta çikolata da getirdi. ODTÜ mezunu bir mühendis. Zaten konuşmalarından ve kültürel doluluğundan boş biri olmadığı anlaşılıyor. Evlenip ayrılmış uzun uzun konuştuk.
Hata etmişsiniz. Bir kere adam size bir şey sormuş, sadece dinledim deyip kestirip atmışsınız. Siz de muhabbeti ilertelebilirdiniz bence. Ayrıca arkadaş olarak görüşelim niye dediniz hemen? İşleri daha da çorba etmişsiniz kusura bakmayın ama.O tekrar cevap yazmayınca istemiyor diye arkadaş olarak görüşebiliriz sadece dedim. Çok olgun ve efendice karşıladı. Ya yanlış mı yaptım kızlar ya.
Ee boşandıysan ne var hayattan emekli olmadın yaYa boşanmış olduğum için korkuyorum hevesli görünmeye.Çok ağırbaşlı, prensipleri olan bir insan belli. O yüzden bir teklifte bulunmadım. Cidden öyle mi sanmıştır?
Kızlar yardım edin ben en son 15 sene önce eşimle flört ettim
Vallahi mi ya? Ya beğenmedi diye düşündüm. Annesi de kanser tedavisi görüyordu canı sıkkın olmasına rağmen bana çok kibardı.Hata etmişsiniz. Bir kere adam size bir şey sormuş, sadece dinledim deyip kestirip atmışsınız. Siz de muhabbeti ilertelebilirdiniz bence. Ayrıca arkadaş olarak görüşelim niye dediniz hemen? İşleri daha da çorba etmişsiniz kusura bakmayın ama.
Ee boşandıysan ne var hayattan emekli olmadın ya
Nufus da ne yazıyor bekarrrr olay bitmiştir
sen bir teklif etsene bakalım olur yahu ama dikkatli ol netten tanıştın ya
Bak kadın olarak yok boşandım ya dememen lazım
içinden geldiği gibi davran kibar ol belki sen de ona bir hediye götürebilirsin kdkdkdsk hadi kızzz
O tekrar cevap yazmayınca istemiyor diye arkadaş olarak görüşebiliriz sadece dedim. Çok olgun ve efendice karşıladı. Ya yanlış mı yaptım kızlar ya.
Ay gömülmeyi unutmuş gibi davranmasüpersin ya
Ya işte boşanmış kadın suistimale açık gibi görülebiliyor bazı tek hücreliler tarafından buna izin vermek istemedim. Ama bu adamı reddettiysem çok üzülürüm. Ne yaptım ya benEe boşandıysan ne var hayattan emekli olmadın ya
Nufus da ne yazıyor bekarrrr olay bitmiştir
sen bir teklif etsene bakalım olur yahu ama dikkatli ol netten tanıştın ya
Bak kadın olarak yok boşandım ya dememen lazım
içinden geldiği gibi davran kibar ol belki sen de ona bir hediye götürebilirsin kdkdkdsk hadi kızzz
Ya ciddi misiniz ya? Ben o soğuk davrandı diye düşündüm o gülen emoji koymuştu mesajın sonunaYanlış cunku görüşme sonrası esas soguk davranan sen olmuşsun
Vallahi mi ya? Ya beğenmedi diye düşündüm. Annesi de kanser tedavisi görüyordu canı sıkkın olmasına rağmen bana çok kibardı.
Gitti gül gibi adam vallaVallahi mi ya? Ya beğenmedi diye düşündüm. Annesi de kanser tedavisi görüyordu canı sıkkın olmasına rağmen bana çok kibardı.
Sonuçta görüştükten sonra o mesaj atmış, bilmiyorum belki de o sizin onu begenmediginizi düşünüp sizden bir adım beklemiş olabilir ama kestirip atmışsınız beğendiğiniz halde.Ama 3 gün yazmadı ben de düşünüp duracağıma bitireyim de emin olayım dedim yanlış mı oldu acaba ya
Açıkca sorun ne hissettiniz diyeHanımlar merhaba ben 36 yaşındayım ve 7 ay önce eşimden boşandım. 15- 20 gün önce internetten bir beyle tanıştım. Çok kibar, 41 yaşındaydı. 20 gün boyunca ne telefon ne fotoğraf istedi, ciddi bir şekilde beni tanımak istedi. Bol bol yazıştık. 3 gün önce de yüz yüze görüşüp bir kahve içmeye karar verdik.
Görüştüğümüzde beni çok beğendiği her halinden belliydi. Ağır, oturaklı, iş güç sahibi, saygılı bir beyefendi belli. 2 saat kadar oturduk kahve içtik. Yemek yemek de istedi ama ilk buluşma olduğu için ben istemedim, kibarca “sözüm olsun” dedim, “tamam”dedi.
Ayrıldıktan 2 saat sonra “kahve ve sohbet için teşekkürler” yazmış. Ben de teşekkür ettim. Bir şarkıdan bahsetmiştik, onu dinleyip dinlemediğimi sordu, sadece “dinledim” dedim. Sonra ses seda kesildi.
Bu adam çok beyefendi ve çok ölçülü. Beni kırmaktan ve rahatsız etmekten çok çekiniyordu. Netten tanışma durumlarında süreç nasıl ilerletilir bilmiyorum. O teşekkür edince beğenmediğini düşündümHata mı ettim, aslında beğenmiş miydi? Fikri, bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
valla esas siz adama ondan hoşlanmadığınız mesajını vermişsiniz.O tekrar cevap yazmayınca istemiyor diye arkadaş olarak görüşebiliriz sadece dedim. Çok olgun ve efendice karşıladı. Ya yanlış mı yaptım kızlar ya.
Ya hala yazabılırsın bence yazsanaaaaaaaYa işte boşanmış kadın suistimale açık gibi görülebiliyor bazı tek hücreliler tarafından buna izin vermek istemedim. Ama bu adamı reddettiysem çok üzülürüm. Ne yaptım ya ben
Ya şimdi onun beğenmediğini düşündüm karşılıklı teşekkürleştikten sonra. 3 gün bekledim. Zaten istemiyor diye seni tanıdığıma çok sevindim arkadaş olarak görüşmek daha iyi dedim. Şaşırdı tamam dedi o kadar. İyi bir insansın Allah iyilerle karşılaştırsın demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?