Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Siz buluşmayı teklif etseniz ?
 
O tekrar cevap yazmayınca istemiyor diye arkadaş olarak görüşebiliriz sadece dedim. Çok olgun ve efendice karşıladı. Ya yanlış mı yaptım kızlar ya.
Hata etmişsiniz. Bir kere adam size bir şey sormuş, sadece dinledim deyip kestirip atmışsınız. Siz de muhabbeti ilertelebilirdiniz bence. Ayrıca arkadaş olarak görüşelim niye dediniz hemen? İşleri daha da çorba etmişsiniz kusura bakmayın ama.
 
Ee boşandıysan ne var hayattan emekli olmadın ya
Nufus da ne yazıyor bekarrrr olay bitmiştir

sen bir teklif etsene bakalım olur yahu ama dikkatli ol netten tanıştın ya
Bak kadın olarak yok boşandım ya dememen lazım

içinden geldiği gibi davran kibar ol belki sen de ona bir hediye götürebilirsin kdkdkdsk hadi kızzz
 
Vallahi mi ya? Ya beğenmedi diye düşündüm. Annesi de kanser tedavisi görüyordu canı sıkkın olmasına rağmen bana çok kibardı.
 
süpersin ya
 
O tekrar cevap yazmayınca istemiyor diye arkadaş olarak görüşebiliriz sadece dedim. Çok olgun ve efendice karşıladı. Ya yanlış mı yaptım kızlar ya.

Yanlış cunku görüşme sonrası esas soguk davranan sen olmuşsun..o yaşta erkekler ergen gibi ısrarcı olmaz gururlu oluyorlar, sen sadece dinledim deyince onu begenmediğini düşündü...bu kadar kibar adam gunumuzde yok gibi bişi kıymetini bilememişsin
 
Ya işte boşanmış kadın suistimale açık gibi görülebiliyor bazı tek hücreliler tarafından buna izin vermek istemedim. Ama bu adamı reddettiysem çok üzülürüm. Ne yaptım ya ben
 
Vallahi mi ya? Ya beğenmedi diye düşündüm. Annesi de kanser tedavisi görüyordu canı sıkkın olmasına rağmen bana çok kibardı.
Vallahi mi ya? Ya beğenmedi diye düşündüm. Annesi de kanser tedavisi görüyordu canı sıkkın olmasına rağmen bana çok kibardı.
Gitti gül gibi adam valla Çok istiyorsanız muhabbet açın yine. Konuşma esnasında annesini de sorun mesela sohbet olsun biraz. Bu işler hemen olmaz ki, biraz şans verin karşınızdakine.
 
Ama 3 gün yazmadı ben de düşünüp duracağıma bitireyim de emin olayım dedim yanlış mı oldu acaba ya
Sonuçta görüştükten sonra o mesaj atmış, bilmiyorum belki de o sizin onu begenmediginizi düşünüp sizden bir adım beklemiş olabilir ama kestirip atmışsınız beğendiğiniz halde.
 
Açıkca sorun ne hissettiniz diye
 
Sıvamışta olabilirsiniz, sıvamamışta
Yani 3 gün hiç aramamak ne anlama geliyor bilemedim. Belki dediğiniz gibi ilerletmek istememişte olabilir.
Ama gönlünüz varsa önünü kesmeseydiniz keşke.
Bence açık açık yazın, ikinizle ilgili ne düşündüğünü.
 
Ya şimdi onun beğenmediğini düşündüm karşılıklı teşekkürleştikten sonra. 3 gün bekledim. Zaten istemiyor diye seni tanıdığıma çok sevindim arkadaş olarak görüşmek daha iyi dedim. Şaşırdı tamam dedi o kadar. İyi bir insansın Allah iyilerle karşılaştırsın demiş.
 

3 gün aramaması da ilginç...bitek dinledim dedin diye mi yani? Eğer oyleyse fazla gurur da iyi değil
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…