Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

O kadarını soramamıştım canım ya.
Bence beğenmişsen seninle birşey konuşmak istiyorum de. Yemeğe çıkmayı teklif et konuş.
Bende eşimle ilk.once öyle demiştim ama yalan yok dibim düşmüştü.
Oda aynen böyle tamam dedi ama sonra topladık ve şimdi evliyiz çok şükür

3 gün aramaması da ilginç...bitek dinledim dedin diye mi yani? Eğer oyleyse fazla gurur da iyi değil
-Şarkıyı dinledin mi? Zamanı gelmişti
-evet, güzelmiş.
-Kahve ve sohbet için teşekkürler.
-Ben teşekkür ederim.

Kısa cevaplar veren kazma benim.

Ben arkadaş kalalım deyince “sana yemek borcum var, buralara gelirsen uğra” yazdı. Borcun yok, yazdım.
Ben tam bir kazmayım😬
Flört güzel şey tadını çıkar kasma evlilik falan sakın konuşma. Gez toz offff ben bile kasıldım burda . Yaz adama ya ben çok uzağım bu tür şeylere nasıl davranmam gerektiğini bilemedim de seninle kahve içmekten çok keyif aldım .tekrarlayalım mı diye direk sor o belli eder kendini...

Ya boşanmış olduğum için korkuyorum hevesli görünmeye.Çok ağırbaşlı, prensipleri olan bir insan belli. O yüzden bir teklifte bulunmadım. Cidden öyle mi sanmıştır?
Kızlar yardım edin ben en son 15 sene önce eşimle flört ettim🙈
Cocugunuz var mı merak ettım

Ya şimdi onun beğenmediğini düşündüm karşılıklı teşekkürleştikten sonra. 3 gün bekledim. Zaten istemiyor diye seni tanıdığıma çok sevindim arkadaş olarak görüşmek daha iyi dedim. Şaşırdı tamam dedi o kadar. İyi bir insansın Allah iyilerle karşılaştırsın demiş.
Ben arkadaş kalalım deyince “sana yemek borcum var, buralara gelirsen uğra” yazdı. Borcun yok, yazdım.
Ben tam bir kazmayım😬
Adami bir tek engellemediginiz kalmis. Niye bu kadar soguk ve adami iten bir tavir gosterdiniz ki madem hoslandiniz?

Buluşmada adami begenmemis, sonra ilgilenmemis, en son da arkadas kalalim diye konuyu kapatıp bir de borcun yok diye gorusmeyi de tamamen kesmissiniz.

Hahah güldüm size biraz kusura bakmayın. Hence hoşlandıysanız uzunca bir mesaj atın, ben senin beni beğenmediğini düşündüğüm için böyle dedim ama aslında bu şekilde düşünmüyorum. Sonradan niye böyle yaptım diye içim içimi yedi deyin. Yazık adamcağız terk edilmiş gibi olmuş :))

şöyle kıvır o zaman , "çünkü sana yemek borcu olan esas benim" de.yemek ısmarlama borcu olan taraf siz değil miydiniz?yani öyleyseniz bunu yazın.
Yok o kibarlığından öyle demişti tabi yoksa sonra için söz veren bendim. Borcun yok diyerek onu da yerle bir ettim.

Back
X