- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
- Konu Sahibi prometheus
O kadarını soramamıştım canım ya.Açıkca sorun ne hissettiniz diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadarını soramamıştım canım ya.Açıkca sorun ne hissettiniz diye
Şimdi gidip kendimi balkondan atacağım.valla esas siz adama ondan hoşlanmadığınız mesajını vermişsiniz.
Bence beğenmişsen seninle birşey konuşmak istiyorum de. Yemeğe çıkmayı teklif et konuş.O kadarını soramamıştım canım ya.
yaaa dur yeter yazma artık hahaha sen napıyosunBen arkadaş kalalım deyince “sana yemek borcum var, buralara gelirsen uğra” yazdı. Borcun yok, yazdım.
Ben tam bir kazmayım![]()
-Şarkıyı dinledin mi? Zamanı gelmişti3 gün aramaması da ilginç...bitek dinledim dedin diye mi yani? Eğer oyleyse fazla gurur da iyi değil
Ayyy çok ayıp ettim şimdi mi?yaaa dur yeter yazma artık hahaha sen napıyosunadamı küfür edip engelliyceksin nerdeyse duuur
Bence adamın baya ısrar etmesini falan beklemiş.yaaa dur yeter yazma artık hahaha sen napıyosunadamı küfür edip engelliyceksin nerdeyse duuur
Flört güzel şey tadını çıkar kasma evlilik falan sakın konuşma. Gez toz offff ben bile kasıldım burda . Yaz adama ya ben çok uzağım bu tür şeylere nasıl davranmam gerektiğini bilemedim de seninle kahve içmekten çok keyif aldım .tekrarlayalım mı diye direk sor o belli eder kendini...Ben arkadaş kalalım deyince “sana yemek borcum var, buralara gelirsen uğra” yazdı. Borcun yok, yazdım.
Cocugunuz var mı merak ettımYa boşanmış olduğum için korkuyorum hevesli görünmeye.Çok ağırbaşlı, prensipleri olan bir insan belli. O yüzden bir teklifte bulunmadım. Cidden öyle mi sanmıştır?
Kızlar yardım edin ben en son 15 sene önce eşimle flört ettim![]()
Evet bekledim yalan YÖK.Bence adamın baya ısrar etmesini falan beklemiş.
şöyle kıvır o zaman , "çünkü sana yemek borcu olan esas benim" de.yemek ısmarlama borcu olan taraf siz değil miydiniz?yani öyleyseniz bunu yazın.Ayyy çok ayıp ettim şimdi mi?
Nasıl emin oldum istemediğinden bilmiyorum.
Ya şimdi onun beğenmediğini düşündüm karşılıklı teşekkürleştikten sonra. 3 gün bekledim. Zaten istemiyor diye seni tanıdığıma çok sevindim arkadaş olarak görüşmek daha iyi dedim. Şaşırdı tamam dedi o kadar. İyi bir insansın Allah iyilerle karşılaştırsın demiş.
Adami bir tek engellemediginiz kalmis. Niye bu kadar soguk ve adami iten bir tavir gosterdiniz ki madem hoslandiniz?Ben arkadaş kalalım deyince “sana yemek borcum var, buralara gelirsen uğra” yazdı. Borcun yok, yazdım.
Evet benim var onun yok buna rağmen çok olgun ve düzgün davrandı.Cocugunuz var mı merak ettım
Ayyy çok ayıp ettim şimdi mi?
Nasıl emin oldum istemediğinden bilmiyorum.
Bu noktadan nasil kivrilir son cirpinislarşöyle kıvır o zaman , "çünkü sana yemek borcu olan esas benim" de.yemek ısmarlama borcu olan taraf siz değil miydiniz?yani öyleyseniz bunu yazın.
Yok o kibarlığından öyle demişti tabi yoksa sonra için söz veren bendim. Borcun yok diyerek onu da yerle bir ettim.şöyle kıvır o zaman , "çünkü sana yemek borcu olan esas benim" de.yemek ısmarlama borcu olan taraf siz değil miydiniz?yani öyleyseniz bunu yazın.
Aynen nasıl düzeltebilirim artık hiç bilemiyorumBu noktadan nasil kivrilir son cirpinislar![]()