Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Yazik adama da acidim ya. Ilgilendigini belli etmiş, karşısındaki kadin dan dan her kapiyi yuzune çarpmış. Kiyamam :KK70:
ya çok heycanlandım ben bile ama kadın taktik yok bam bam bam çarpıyo kapıları kazayla :KK17: :halay::halay::KK200: yemekten kıvrılır şu an mevzu ama korkuyorum prometheus prometheus gidip de adama yemeğin ortasında "müge anlıdaki kadın da kocasını böyle yemekle zehirleyip duruyomuş yaa hadi afiyet olsun" tarzı bi cümle kurar diye

ya çok heycanlandım ben bile ama kadın taktik yok bam bam bam çarpıyo kapıları kazayla :KK17: :halay::halay::KK200: yemekten kıvrılır şu an mevzu ama korkuyorum prometheus prometheus gidip de adama yemeğin ortasında "müge anlıdaki kadın da kocasını böyle yemekle zehirleyip duruyomuş yaa hadi afiyet olsun" tarzı bi cümle kurar diye
Ya iyice soytarı ettiniz he iyi ki bi dangalaklık ettim ne var yani🤣🤣🤣🤣🤣

İşin kötüsü o da acele etmiyor üstüme gelmiyor taciz gibi olmasın diye. İlişki hemen istemedi önce birbirimizi tanıyalım emin olalım dedi. Ben buna rağmen yabanilik ett. adfghfcss devam edemiycem 😖😖😖😖
Zaten ilişkide acele etmeyelim demiş neden normal konuşmaya devam etmediniz ne güzel iste zamanla anlardınız beğenmiş mi begenmemis mi

Bu devirde hâlâ netten tanışıp birine güvenmeyin. Kadınlarin başına neler neler geliyor. Nasıl birisi nerden belli? Hem kim bilir eşinden neden boşandı? Sizin eşiniz olsa doğuruyu söyler miydi tanıştığı kadına?
Bu demek değil ki, boşanmış adamla evlenilmez. Ama çok temkinli olmak lazım, internetten biri yani

Hem de o kadar kibar yaklaşıyordu o kadar sıkboğaz etmeden ilgileniyordu ki ben niye yaptım böyle bir şey nasıl böyle algıladım anlamıyorum.
Adam hala son mesajda bile yemek diye çırpınıyor hala çakmıyorum.
Odunluk zor zanaat🙈🙈

yasınız gayet genc bu arada35 yas nedir ki sanarsınız 55 yasında siniz ılahı☺️
Canım çok teşekkür ederim boşanmış olduğumdan kuşku içindeyim bir de netten tanışma ondan da tedirginim atlamak istemedim, artık macera yaşayacak yaşta değiliz ki.
İşte tanıdıkça görüştükçe anlayabilirim gerçekten bekar mı?

Bu devirde hâlâ netten tanışıp birine güvenmeyin. Kadınlarin başına neler neler geliyor. Nasıl birisi nerden belli? Hem kim bieşinden neden boşandı? Sizin eşiniz olsa doğuruyu söyler miydi tanıştığı kadına?
Bu demek değil ki, boşanmış adamla evlenilmez. Ama çok temkinli olmak lazım, internetten biri yani
Hemen güvenir miyim sizce bunları yapan bir kadın sorgusuz sualsiz güvenebilir mi?
Gittiğimiz yerleri adım adım konum attım arkadaşıma her ihtimale karşı. Hele öyle tenha yere falan assssla asla gitmem neler duyuyoruz.

Kendınızı rahat bırakmıyorsunuz. Boyle davrandıkca sımdı degılse sonra kacar adam. Oldugun gıbı ve ıcınden gelerek davran. Nasılsan öyle. Karsı taraf cıddı dıye cıddı olmak zorunda degılsın.

Bi dur gaza gelme hemen burdakilerin etkisiyle..umarım yazmamışsındır bişi...
Sen ona ne demiş olırsan ol eğer adam seni beğendiyse tekrar dener...kesinlikle dener...biraz bekle boylece dengesiz olmamış olursun, onun isteeğiyle tekrar denemiş olursun daha değerli olur

Kendınızı rahat bırakmıyorsunuz. Boyle davrandıkca sımdı degılse sonra kacar adam. Oldugun gıbı ve ıcınden gelerek davran. Nasılsan öyle. Karsı taraf cıddı dıye cıddı olmak zorunda degılsın.
Doğru söylüyorsunuz. Hala evliymişim sanki eşimi aldatıyormuşum, gizli saklı bir şey yapıyormuşum gibi hissettim. Bu yüzden rahat olamadım.
Ama buradan gazı aldım ya dur sen🤣🤣

Bi dur gaza gelme hemen burdakilerin etkisiyle..umarım yazmamışsındır bişi...
Sen ona ne demiş olırsan ol eğer adam seni beğendiyse tekrar dener...kesinlikle dener...biraz bekle boylece dengesiz olmamış olursun, onun isteeğiyle tekrar denemiş olursun daha değerli olur
Yok 1 hafta sonra yazacağım daha buraya dönmedi

yaaa olur öyle şeyler ben de bi keresinde hoşlandığım çocuk bana seni seviyorum deyince panikten omzunu sıvazlayıp teşekkür etmiştim :bicak:
Uzun bir süre erkeklere bakış açım ektedir.

Kız hahhahahahah, günlerdir gülmez yüzümü güldürdün ya. Allah da seni güldürsün. :rolleyes:

Back
X