Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

İşte bunu şimdi anlayabiliyorum .
Ben “ teşekkürler, almayayım” şeklinde kabul ettim mesajı.

Gerisini biliyorsunuz, yıktım perdeyi eyledim viran😩
Bi sey olmaaaazzzzz hic oyle her sey bitti moduna girmeyin . Belki ilerde bu yanlis anlasilmayi konusup kahkahalarla gulersiniz bugunlere 😂Yazin annesini sorun sonra bulusma konusu acin. Yanasmazsa da kendi bilir gelsin yeni dateler 😂

Olumsuz olunca öyle tesekkur etme nezaketinde bulunan erkek mi var yaa genelde ölü taklidi yapiyorlar.
Eve ulaşır ulaşmaz watsapı açar açmaz hemen yazdı bekliyordum.
Sonra bütün akşam çevrimiçi bekledi ben de bekledim ama yazmadım.

İspirto içicem böyle olmayacak🤣

Yalnız buradan gazı çok fena aldım.
Adam derse ki “ görüşmek istemediğimden uzatmadım” buraya gelir hepinizi kurşuna dizerim🙈🙈😜😜🤣

Hanımlar merhaba ben 36 yaşındayım ve 7 ay önce eşimden boşandım. 15- 20 gün önce internetten bir beyle tanıştım. Çok kibar, 41 yaşındaydı. 20 gün boyunca ne telefon ne fotoğraf istedi, ciddi bir şekilde beni tanımak istedi. Bol bol yazıştık. 3 gün önce de yüz yüze görüşüp bir kahve içmeye karar verdik.
Görüştüğümüzde beni çok beğendiği her halinden belliydi. Ağır, oturaklı, iş güç sahibi, saygılı bir beyefendi belli. 2 saat kadar oturduk kahve içtik. Yemek yemek de istedi ama ilk buluşma olduğu için ben istemedim, kibarca “sözüm olsun” dedim, “tamam”dedi.
Ayrıldıktan 2 saat sonra “kahve ve sohbet için teşekkürler” yazmış. Ben de teşekkür ettim. Bir şarkıdan bahsetmiştik, onu dinleyip dinlemediğimi sordu, sadece “dinledim” dedim. Sonra ses seda kesildi.
Bu adam çok beyefendi ve çok ölçülü. Beni kırmaktan ve rahatsız etmekten çok çekiniyordu. Netten tanışma durumlarında süreç nasıl ilerletilir bilmiyorum. O teşekkür edince beğenmediğini düşündüm😬 Hata mı ettim, aslında beğenmiş miydi? Fikri, bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
Bence dıkkatlı olmalısınız

Back
X