Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Konunuz yılan hikayesine döndü.
Hayatı bu kadar zorlaştırarak yaşamak zor olmuyor mu😊
Altı üstü bir mesaj ya da telefon.
Olursa olur , olmazsa olmaz.
Ahh ah Olmaz mı bak iş nerelerden nerelere geldi.
Tecrübesizliğime toyluğuma verin, Hababam sınıfındaki erkek düşmanı Hürrem gibiyken birden aşk böceğine dönüşeceğim ondan korkuyorum🙈

İnternetten tanıştığım kişi hakkında araştırma yapıyorumdur.
(Kızlar mutlaka izleyin)

Altyazi olsaymis iyiymis :)
Nerden geldiniz siz, aşağı köyden.. Sebep neçuru (neden)? Fırtıklı Naciyenin oğluna kız vereceniz hele, oğlanı sormaya geldiniz?

Yok biz bir şey bildiğimizden değil de köyün içi bir çan çalgınıydı. Oğlan milletin kümesinden tavuk çalarmış hırsızmış dendi yani. Osturmazsan da kokmaz Aslı var ki böyle bir şey konuşuluyor.

Yine kızı vermeyecek olursanız bizden duymuş olmayın da Fırtıklı naciyenin düşmanlığı kötü olur. E bizi ele vermeyin..
🤣🤣🤣🤣

Ya benimde kafam karisti yazilanlar tek tek anlatilinca.

Ama anladigim bu yazisma ilk görüsmeden sonra olmus (ilk yazan o adam):
- Sarkiyi dinledin mi? Zamani gelmisti.
- Evet, güzelmis.
- Kahve ve sohbet icin tesekkürler.
- ben tesekkür ederim.

Sonra aradan üc gün geciyor hic yazismadan, konu sahibi söyle yaziyor:
- Bence arkadas kalalim
- Bencede arkadas kalmak iyi fikir, sana yemek borcum var, buralara gelirsen ugra olur mu?
- Borcun yok, sagol.

Yazilanlarin siralamasi cok önemli ve tek tek anlatilinca sanki farkli bir izlenim yaratmis.
Ben iki taraftada sogukluk gördüm, sadece herseyi batiran bir konu sahibi degil. Ilk yazismada adam gayet kolay bir sekilde yazismayi sürdürebilirdi. Yani konu sahibi tesekkür ettikten sonra. Görüsme olumlu gectiyse bu kadar cabuk pes etmemeliydi.

Yinede bir kez daha yazabilirsiniz bence prometheus prometheus
Zaten cok öneri gelmis, mesela annesinin durumunu sormak cok mantikli.... laf lafi acar belki.

Ya benimde kafam karisti yazilanlar tek tek anlatilinca.

Ama anladigim bu yazisma ilk görüsmeden sonra olmus (ilk yazan o adam):
- Sarkiyi dinledin mi? Zamani gelmisti.
- Evet, güzelmis.
- Kahve ve sohbet icin tesekkürler.
- ben tesekkür ederim.

Sonra aradan üc gün geciyor hic yazismadan, konu sahibi söyle yaziyor:
- Bence arkadas kalalim
- Bencede arkadas kalmak iyi fikir, sana yemek borcum var, buralara gelirsen ugra olur mu?
- Borcun yok, sagol.

Yazilanlarin siralamasi cok önemli ve tek tek anlatilinca sanki farkli bir izlenim yaratmis.
Ben iki taraftada sogukluk gördüm, sadece herseyi batiran bir konu sahibi degil. Ilk yazismada adam gayet kolay bir sekilde yazismayi sürdürebilirdi. Yani konu sahibi tesekkür ettikten sonra. Görüsme olumlu gectiyse bu kadar cabuk pes etmemeliydi.

Yinede bir kez daha yazabilirsiniz bence prometheus prometheus
Zaten cok öneri gelmis, mesela annesinin durumunu sormak cok mantikli.... laf lafi acar belki.
Aynen böyle oldu canım, yazışmaların sırası bu şekildeydi. İkimiz de uzatmadık çünkü adamın yanından kaçar gibi ayrıldım bir de bütün tekliflerini geri çevirdim😩

Nerden geldiniz siz, aşağı köyden.. Sebep neçuru (neden)? Fırtıklı Naciyenin oğluna kız vereceniz hele, oğlanı sormaya geldiniz?

Yok biz bir şey bildiğimizden değil de köyün içi bir çan çalgınıydı. Oğlan milletin kümesinden tavuk çalarmış hırsızmış dendi yani. Osturmazsan da kokmaz Aslı var ki böyle bir şey konuşuluyor.

Yine kızı vermeyecek olursanız bizden duymuş olmayın da Fırtıklı naciyenin düşmanlığı kötü olur. E bizi ele vermeyin..
🤣🤣🤣🤣
Hahah :D

Aynen karmakarısık sordukca anlatıyor...sadece dinledim değil guzelmiş te dedim diyor..sonra birisi sadece dinledim dersen boyle olur diyor, evet cok haklısınız diyor...sırf reyting için acılmıs bi konu sanki..sonra gulerek eglenerek devam ediyor konuya ...galibalık durum kalmadı demiş bırakmış
Reytingi bilmem de yanlış anlattığı kesin başka şeylerde vardır muhtemelen yani burda anlatılan şekilde gibi durmuyor

Back
X