- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
Canım merhaba, bence zayıflıgını kafaya takma.kıyafetlerle kapatabılırsın bu acıgı. Madem alısverrıs yapabılırım dıyosun bu yaz moda olan su cıceklı elbıselerden al. Altınada convers yada babetle tamamla sacınıda masa yaptır. Guzelde bır makyaj harıka olur. Cok sık degıl cok da spor degıl orta yollu bıseyler ıste. Ben ankaralı degılım yer konusunda bısey soylemıcem :)
merhaba:)ben elbise giyemem canımdedim ya bacaklar kollar çok ince malesef kapatıcak bişey istiyorum
şöyle güzel beyaz bi gömlek altına da lacivet veya mavi bi kot düşünmüştüm bir de babet://off bilmiyorumm bu da icime sinmiyor
Kaç kilosun ki merak ettim :) vücudu sarmayan günlük şık bir elbise işini görür defacto yadaa lcw çok rahat bulursun. Saçlarını toplama.
Ankarada olmadığım için yer bilmiyorum
çok merak ettim hiç gördünüz mü birbirinizi? ilk kez mi göreceksiniz? bence açık renk bir gömlek ve lacivert bir jean çok iyi durur.yaz bize sonucu yarın akşam
bence çok dikkatli olmalısın...3 yıldır konuştuğun için ona çok güveniyorsundur belki ama insan yıllarca aynı evi paylaştığı eşini bile yeri geliyo tanıyamıyor ben böyle bi insanla nasıl evlendim diye pişman oluyor. Kaldı ki sen bu insanı ilk kez göreceksin çok dikkatli olup yukarıda arkadaşında dediği gibi tenha yerlere gitmeyeceksin benim sana tavsiyem bu yönde olabilirancak.Aslında bana kalırsa hiç gitme ama biliyorum yinede gitmek isteyeceksin hakkında hayırlısı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?