netten tanıştık, sonunda gerçek oluyor sanırım:/

canımmm kilolu olmandan çok daha iyidir diye düşünüyorum zayıf olman :) cilveli olduktn snra zayıf olman hoşuna bile gider bnce.sempatik davran güler yüzlü ol ve tabiki hanımefendi..heyecanlanrsna belirt bnce ayyy heycan yapmam sanıyodm ama bi garip oldum böyle yüzyüze gelnce de :)) kıyafete gelnce beyaz giy bnce hava çok sıcak olmazsa böyle ince blazer çeketler oluyoya onlardn alsan omuzlar geniş görünür hemde uzun kollu olur altınada güzel bi kot

canım yaaa insallh güzelolur... bende sanal ortamlarda tanısıp bırlıkte olanlardan genelde negatıf seyler duydum ama senınkı bı istısna olabılır... hakkında hayırlısı..

siz haber ver dedikce ben iyice heycanlanıyorum:)bakalım olumlu olumsuz yazıcam inş.

beyaz favori rengimdir.yarın bi yolunu bulup güzel bi gömlek alabilirsem şöyle kapri kollu ince bişey olabilir.bi arkadaş toz pembe demiş o da aklıma yattı bakalım artık:)aslında karşıdaki heycanlı olduğunda benim heycanım bir anda gider ama bakalım bu durum biraz farklı:)

canım yaaa insallh güzelolur... bende sanal ortamlarda tanısıp bırlıkte olanlardan genelde negatıf seyler duydum ama senınkı bı istısna olabılır... hakkında hayırlısı..

:)umarım ya olmasa da üzülmicem arkadaş olarak kalabilceğimizi biliyorum.uzun sene oldu ve çok şey paylaştık.hayırlısı...

Ben bile heyecanlandim mutlaka haber ver bizede sonrasini catlariz yoksa biz kk hatunlari

Merhaba.ben de gecen mayis ayinda yasadim ayni heyecani :) 1bucuk yil konustuk.ayni senin gibi bu sure zarfinda 3 aylik bi ayriligimiz da oldu.universite sinavina hazirlandigi icin gelemedi bir turlu.gecen mayis artik iyice bunaldim.ya gel ya da cidden ayrilalim artik dedim.o da geldi tabiki bu sozumun uzerine :) kiyafet konusunda ben de senin gibi cok tedirgindim.bi de boyumun kisa olusunu taktim.ama kiyafetlerimle ve topuklu ayakkabiyla bu kusurumu da kapatti.beni gordugunde cok begendigini soyle.resimdekilerden ve wapcamde gordugunden daha da guzel oldugumu soyledi :) bi avmye gittik biz.yemek yedik.sinemaya gittik.6 saat vakit gecirdik.ahh o kadar guzeldiki :)simdi eminim burda nasi guveniyosun diyenler olacak ama guveniyorum iste.o guveni verdi bana.2 saat boyunca sinamada basbasaydik.hemde sansimiza hafta ici sadece biz vardik salonda.bombostu.simdi akliniza kotu seyler gelebilir belki ama inan bi tek sapikca ya da farkli bi hareketi olmadi.kotu bi niyeti olsa yakinlasirdi belki ama sadece sarildi ve yanagimdan optu.ellerimi tuttu.simdi dayanamiyor cok ozlemis.agustosta yine gelmeye calisacak yine :) cok uzun oldu kusura bakmayin ama paylasmak istedim.yarin buraya yazin lutfen nasi gectigini :)

Pardon ama daha ne yapıcaktı ?
Elınızı tutmus sarılmıs yanagınızdan da öpmüş, ılk tanışmada.
Normal gelmıyor acıkcası bana bu durum,ılk tanısma neolursa olsun mesafe olmalı arada.

Normal gelmıyor acıkcası bana bu durum,ılk tanısma neolursa olsun mesafe olmalı arada.

Bence cekim varsa ilk bulusmada olabilir boyle seyler
zaten erkekler hızlı ilerlemeyi seviyor

Bu yasadiklarimiz hic de abartili degil bence.zaten daha fazlasini ben de istemem, o da istemez.1bucuk sene sonunda 12 saatlik yoldan geldi.1 bucuk yil ayri kaldik.bunlari sadece 1 guncuk yasamayi hakediyoruz bence.tamam ilk bulusmamiz ama yeni cikmaya baslamadik sonucta.1 bucuk sene telefondan ya da internetten de olsa cok sey paylastik konustuk. daha ne zaman gorusebilcegimiz bile belli degilken ne mesafesi koyayim araya? Aman dur elleme dokunma opme mi deseydim?Ayrica bunlari beni elestirmeniz icin yazmadim buraya.konu sahibi arkadasin heyecanini paylasmak icin yazdim.

canım ama baya uzun süre nettn knşmuyoşlar ve nerdeyse sevgili olmuşlar baksana eğer gelmiyosan bitsin falan demiş..

kiz Insallah hayirli olsun sen Ankarali o nereli 3 yil konusmussun az deyil nettede olsa sonucta birbirinize deyer vermeseniz kotu birisi olsa 3 yil konusmazdin dimi iyi gormediyi birinle 3 yil deyil 3 gun bile konusmaz insan dilmi sen simdi cok heyacanlisindir bukadar sene sonra ilk defa canni canli gorusecem diye evet kendine neyi yakistirirsan onu giy sacini makyajini yapar guzel kiz olursun yalniz sana tavsiyem kalabalik ortamda oturun sohbetinizi yapin gezinin kac yasindasin merak ettim cunku benim kizimin durumuda aynen seninki gibi ama bir turlu olmuyor............

benımdebunabenzer bı hıkayem var.bende böyle görüşüp tanışmıştık ınsan acyıp kasılıo ne gıysem dıye fılan mal gıbı oluo..ve o elektrık denen seye cok ınanırım dakıkada asık olunabılır..harıka bı ask yasadım onunla 2 yıl..neyse böyle bı tanışmadan sonra 2 yıl çıktık sonrada evlendık ama smdı boşandım ısın ıcıne aıleler gırınce hersey cok farklı..keşke bıtek sevdıgımız adamla evlensek ama dünya oyle deıl..konu shıbı arkadaşım gusel heyecanlar bunlar..dıkkatlı ol yınede..herkes bır degıl...ben böyle bı flortu yasadıgımda cok saftım heyecandan salaklasıo ınsan sımdı dusunuorumda o günler guseldı..

uzulmicem dersiniz ama uzulursunuz anliyorum bn kizimdan o da bazen bisey yolunda gitmeyince arkadas kaliriz diye konusuyor ama uzun sure konusuncada silip atamiyorlar cok zor asil bu kadar uzun sure konusupta kavusamamazliklari iki uc gun iki uc aylik bisey deyilki hemen silip atsinlar uzulmesinler Insallah senin sansin bali iyi gitsin basta Hayirlisi olsun canimmm

Ben olsam başka endişelerim olurdu.
3 senedir onu taniman hiç bir şeyi değiştirmez. Internetden tanıdığınız biri herzaman iyi çıkmaya bilir, bu yüzden dikatli olmalısınız.
Mesela, kalabalık yerede ve senin dediğin bir yer olmalı.

Ayrıca sen kendini nasıl olduğunu düşünürsen ona inanırsin. Yani güzel bir bayan oldugununa kendini insandır:) çirkin bir kız olsada!
Zayıf bir kiz olman ise daha hoş. Çoğu erkekler narin ve zarif bayanlardan çok hoşlanır.

Eleştirmek için yazmadım ki ,
Bana yanlış gelen birşeyi yazdım ustelık arkadaşın durumuyla cok bağdaştıgı ıcın sızden alıntı yaptım.
Bana gore yanlış ıstersenız 10 sene netten yazısın konusun yuzyuze ılk bulusmada arada mesafe olmalıdır her ıkı taraf ıcınde.
Bu benım fıkrım tabı.

bu konuda tecrübeli biri olarak yazmak isterim
bende eşimle nette tanıştım ama ilk hafta gelmek istedi
nitekim 2. hafta geldi tanıştık
3 yıl kafa karıştırıyor o yüzden
ama ona da şu gözle bakıyorum
bir arkadaşım da eşiyle nette 1 yıl yazışmıştı ama sevgili olarak değil
hatta ona sevgilisyle olan dertleri anlatırdı
bunların ikisi de aynı şehirdeydi tabi
sonra sevgili oldular, şimdi çocuklara olacak :)))
her hikaye kötü bitecek diye bişey yok
ama benden tavsiye etek,elbise vs. giyme
ve bence mogan parkına falan da gitme
sakin yerlere gitmeyin
bir arkadaş gençlik parkı demiş, artık çok güzel gençlik parkı
yada göksu parkı
ne bilim biz kızılayda buluşmuştuk ilk gün
ikinci gün dikmen vadisine gitmiştik
bence sakin yerlere gitmeyin
tabi güven çok önemli
inşallah hayal kırıklığına uğramazsınız
hakkınızda hayırlısı

kızlar!sabahtan beri midem bulanıyo ya heycndan mıdır nedir off.1.5saat sonra burda olur.ya yorumlardan aklm karıstı.arabayla alcam onu:/dkmen vadısine karar verdk.araba sorun olur mu ki:/of çok kotyum.teldn grıyorum dtayları aksam yazarm

Hadi bakalım bol şanslar! :) dua oku, hem sakinleştirir hem de korur seni tüm kötülüklerden...
sonucu ben de heyecanla bekliyorum!

Canım heyecan yapma sakin ol.
O da senin benim gibi insan en nihayetinde gözünde büyütme sakın..
3 yıl konuşmuşsunuz sonuçta ilk başta heyecan olur ama kısa sürecektir eminim... Kendine güven, çok güzelim de ve derin bi nefes al buluşmadan önce.. Akşam da gelince buraya yaz mutlaka.

Ayrıca araba sorun olmaz. Mide bulantısı da çook normal :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…