- Konu Sahibi Latinachica
-
canımmm kilolu olmandan çok daha iyidir diye düşünüyorum zayıf olman :) cilveli olduktn snra zayıf olman hoşuna bile gider bnce.sempatik davran güler yüzlü ol ve tabiki hanımefendi..heyecanlanrsna belirt bnce ayyy heycan yapmam sanıyodm ama bi garip oldum böyle yüzyüze gelnce de :)) kıyafete gelnce beyaz giy bnce hava çok sıcak olmazsa böyle ince blazer çeketler oluyoya onlardn alsan omuzlar geniş görünür hemde uzun kollu olur altınada güzel bi kothikayenin arka planı gerçekten çok uzun.özetlemek gerekirse 3 yıldır sanal ortamda yürütülen bir arkadaşlık...ne zamandır görüşmeyi planlıyoduk ve bu hafta içi muhtemeldi.çoğu kez plan yapıp bozulduğu için yine gelmiyceğini düşünmüştüm.ama yarın geliyorum dedi biraz önce ya:/
sanki uzun bi rüyadan gerçeğe uyanıcakmışım gibi geliyor.kendime de güvenmiyorum zaten
arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var bazı konularda
-ilki giyim konusu tabiki.yarına kadar vaktim var belki alışverişe bile çıkabilirim.çok zayıfım.kendime güvenmediğim tek nokta bu.zayıflığımdan çekiniyorum bi tek.ona göre giyinmem lazım.kapri kol gömlek falan giymek çok mu abes kaçar şu yaz günü?kollarımın inceliğini falan kapatmak istiyorum
-ikincisi yıllardır konuştuğum adam bu sakin davranmalıyım.yım yım yım ama nasıl şunu yazarken bile heycandan küt küt kalbim
-sanırım 2-3 saat kalabilcek sonra tekrar dönücek memleketine.ankaradayız.aştiden ben alcam onu...gölbaşı mogan parkını düşünmüştüm ama ankaralı diğer arkadaşlardan da tavsiye bekliyorum
ben çok heycanlıyım
(moderatörden ricam konuyu 'ilişkiler' kısmına açmıştım ama acil yardıma ihtiyacım var.kaldırılmazsa sevinirim.)
canımmm kilolu olmandan çok daha iyidir diye düşünüyorum zayıf olman :) cilveli olduktn snra zayıf olman hoşuna bile gider bnce.sempatik davran güler yüzlü ol ve tabiki hanımefendi..heyecanlanrsna belirt bnce ayyy heycan yapmam sanıyodm ama bi garip oldum böyle yüzyüze gelnce de :)) kıyafete gelnce beyaz giy bnce hava çok sıcak olmazsa böyle ince blazer çeketler oluyoya onlardn alsan omuzlar geniş görünür hemde uzun kollu olur altınada güzel bi kot
canım yaaa insallh güzelolur... bende sanal ortamlarda tanısıp bırlıkte olanlardan genelde negatıf seyler duydum ama senınkı bı istısna olabılır... hakkında hayırlısı..
Merhaba.ben de gecen mayis ayinda yasadim ayni heyecani :) 1bucuk yil konustuk.ayni senin gibi bu sure zarfinda 3 aylik bi ayriligimiz da oldu.universite sinavina hazirlandigi icin gelemedi bir turlu.gecen mayis artik iyice bunaldim.ya gel ya da cidden ayrilalim artik dedim.o da geldi tabiki bu sozumun uzerine :) kiyafet konusunda ben de senin gibi cok tedirgindim.bi de boyumun kisa olusunu taktim.ama kiyafetlerimle ve topuklu ayakkabiyla bu kusurumu da kapatti.beni gordugunde cok begendigini soyle.resimdekilerden ve wapcamde gordugunden daha da guzel oldugumu soyledi :) bi avmye gittik biz.yemek yedik.sinemaya gittik.6 saat vakit gecirdik.ahh o kadar guzeldiki :)simdi eminim burda nasi guveniyosun diyenler olacak ama guveniyorum iste.o guveni verdi bana.2 saat boyunca sinamada basbasaydik.hemde sansimiza hafta ici sadece biz vardik salonda.bombostu.simdi akliniza kotu seyler gelebilir belki ama inan bi tek sapikca ya da farkli bi hareketi olmadi.kotu bi niyeti olsa yakinlasirdi belki ama sadece sarildi ve yanagimdan optu.ellerimi tuttu.simdi dayanamiyor cok ozlemis.agustosta yine gelmeye calisacak yine :) cok uzun oldu kusura bakmayin ama paylasmak istedim.yarin buraya yazin lutfen nasi gectigini :)
Pardon ama daha ne yapıcaktı ?
Elınızı tutmus sarılmıs yanagınızdan da öpmüş, ılk tanışmada.
Normal gelmıyor acıkcası bana bu durum,ılk tanısma neolursa olsun mesafe olmalı arada.
Normal gelmıyor acıkcası bana bu durum,ılk tanısma neolursa olsun mesafe olmalı arada.
kızlar yorumlar için tşkler.biraz önce konuştuk biletini almış bile:)düşündüm de eldekilerle bişeyler yapıcam sanırım.bu olayı da kendi içimde abartmasam iyi olucak.heycanlı olduğu kesin ama bilmiyorum işte...haber veririm mutlaka
haklısın çok haklısın.ama güveniyorum da ne yalan söyliym.3 yıl kesintisiz konuşmadık arada bozuşup görüşmediğimi 3-5 aylar da oldu.ama bi türlü görüşemediğimiz için de kopamadık.ben istiyorum ki artık olmıycaksa da en azından bir kez göriym şu merak gitsin,olucaksa da hayırlıysa olsun.güven konusunda gerçekten fazla bi tereddütüm yok ama acabalar elbette var. umarım yanıltmaz
siz haber ver dedikce ben iyice heycanlanıyorum:)bakalım olumlu olumsuz yazıcam inş.
beyaz favori rengimdir.yarın bi yolunu bulup güzel bi gömlek alabilirsem şöyle kapri kollu ince bişey olabilir.bi arkadaş toz pembe demiş o da aklıma yattı bakalım artık:)aslında karşıdaki heycanlı olduğunda benim heycanım bir anda gider ama bakalım bu durum biraz farklı:)
:)umarım ya olmasa da üzülmicem arkadaş olarak kalabilceğimizi biliyorum.uzun sene oldu ve çok şey paylaştık.hayırlısı...
Bu yasadiklarimiz hic de abartili degil bence.zaten daha fazlasini ben de istemem, o da istemez.1bucuk sene sonunda 12 saatlik yoldan geldi.1 bucuk yil ayri kaldik.bunlari sadece 1 guncuk yasamayi hakediyoruz bence.tamam ilk bulusmamiz ama yeni cikmaya baslamadik sonucta.1 bucuk sene telefondan ya da internetten de olsa cok sey paylastik konustuk. daha ne zaman gorusebilcegimiz bile belli degilken ne mesafesi koyayim araya? Aman dur elleme dokunma opme mi deseydim?Ayrica bunlari beni elestirmeniz icin yazmadim buraya.konu sahibi arkadasin heyecanini paylasmak icin yazdim.
kızlar!sabahtan beri midem bulanıyo ya heycndan mıdır nedir off.1.5saat sonra burda olur.ya yorumlardan aklm karıstı.arabayla alcam onu:/dkmen vadısine karar verdk.araba sorun olur mu ki:/of çok kotyum.teldn grıyorum dtayları aksam yazarm
kızlar!sabahtan beri midem bulanıyo ya heycndan mıdır nedir off.1.5saat sonra burda olur.ya yorumlardan aklm karıstı.arabayla alcam onu:/dkmen vadısine karar verdk.araba sorun olur mu ki:/of çok kotyum.teldn grıyorum dtayları aksam yazarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?