- Konu Sahibi Latinachica
-
Niye? İnsanın ilk kez öpüşmesi için belli yaş sınırları mı var?
Ben de ilk kez şu an eşim olan insanla öpüşmüştüm,bu da mı tuhaf sizce?
Önce deneyim mi kazanmam gerekiyordu başkalarında?
yoo aslında en güzeli
ama bu devirde malum lise çaglarında bakıre kız bıle yok denecek kadar azken
ben ılk defa duydugum için şaşırdım sadece
kendini dinlemek zarar veriyor insana bu bir gerçek
telefonu kapatmasının haklı nedenleri varmı bunları düşün
mesele deniz kenarında havuz kenarında telefonumuzu bırakmak zorundaysak, çoğumuz kapatabiliriz
ama bu belli saatleri aşıyorsa, hiç açılmıyorsa o telefon 2-3 gün boyunca orda durup düşünmek lazım
seni önemsiyorsa 24 saat içinde bir kere mesaj, konuşma vs. olmadan duramamalı
bu tip insanlar var malesef, ben onlara hiç güvenmedim, hiç istemedim de öylesini
eşimle 3 yıl olacak tanışalı konuşmadan geçirdiğimiz bir günümüz olmamıştır
olması gereken de bu bence. çünkü bunun içinde güven,sadakat, sevgi saklıdır.
o benim sıradan arkadaşım değilki, o benim hayatımın merkezi
yemek yemek su içmek gibiyse dolayısıyla konuşmadan yada haber almadan durulmuyor.
sende bunu ara ilişkilerinde
erkekler kendini çok rahat hissetmemeli
ayrıca karşındakinin kalbinin güzelliğine bak, yüzüne yansıyorsa o doğrudur...
Eski günlerim aklıma geldi:))
Eşimle nette tanıştım ama bizim süreç çok hızlı gelişti:)) tanışmadan bir ay sonra görüştük ve dört ay sonra nişan, 8 ay sonra nikah ve bir buçuk yılın sonunda da düğün oldu bir yılı devirdik şükür..
Inşallah sonunuz bize benzer:)
Ben eşimi ilk gördüğümde " evet işte evleneceğim kişi bu" dedim ve tesadüf benimkinin de gözleri yemyeşil:)))
Onun annesi hariç herkes arkadaş tanıştırdı diye biliyor:))
uzun süre aramadığında seni beğenmediğini düşünüyosun dimi. bence bu gibi düşüncelerden kurtulmak için kendinle barış. güzel olduğua inan. sen ona muhtaç değilsin.
sadece sevgili olup olamaycağınızı deniyosunuz, o kadar. olayları akışına bırak. başka uğraşlar bul kendine.
ne üzerie çok düş, ne de çok ilgisiz kal. kendin gibi ol.
Bende eşimle bi "arkadaşlık sitesi"nde tanıştım 05.04.2012 de...1ay kadar yazıştık ve camda görüştük1ay sonra bulunduğum şehre geldi,ölüyordum heyecandan "işte bu adam kocam olacak"dedim ve 05.11.2012 de evlendik mucize gibi tabii aileler bilmiyor nette tanıştığımızı,arkadaş ortamında tanıştık dedik.
hala devam ediyo mu ilişkiniz :))
2 ay bile geçmemiş üstünden...
konumu ben de baştan sona kadar tekrar okudum,tekrar heycanlandım tekrar döndüm o anlara.ama şuan o kadar heycanlı değilim kızlar,hem kızgınım hem de buruğum o kadar güzel devam etmedi,hatta bitti.
bi kere görsem yeter diyodum,en azından bitse de unuturum,aklımda kalmaz diyodum ama öyle olmadı.aşk değil sevgi değil başka bişey bu.alışkanlık olmuş...akşam çöktüğünde onun aramasını görmek istiyorum telefonumda,ama olmuyor beraber de yapamıyoruz biz anladım.anlaşamıyoruz
samimiyetine inandım,hoşlanmıştım da ama eksik olan bir şey vardı.baktım ciddiyet yoktu sanırım.netten tanışmış olmanın verdiği başka bişey vardı bu ilişkinin üstünde.çok kötü bir günümde,ağlamaktan helak olduğumda,ve söylediği bikaç şeyin birikimiyle ben bu haldeyken haberi bile yok dedim.bu kadar yalnız hissederken hiçbir şeyden haberi bile yok.niye devam ettiriyorum ki dedim ve bitirdim.
msnde başlayan ilişkimiz tıpkı sanaldan gerçeğe level atlamamız gibi,msnden skype level atlayarak bi iletiyle bitti:)
hatırlamak istemiyorum onu,aklıma gelmesini de istemiyorum,silmek istiyorum 4 seneyi...
2 ay bile geçmemiş üstünden...
konumu ben de baştan sona kadar tekrar okudum,tekrar heycanlandım tekrar döndüm o anlara.ama şuan o kadar heycanlı değilim kızlar,hem kızgınım hem de buruğum o kadar güzel devam etmedi,hatta bitti.
bi kere görsem yeter diyodum,en azından bitse de unuturum,aklımda kalmaz diyodum ama öyle olmadı.aşk değil sevgi değil başka bişey bu.alışkanlık olmuş...akşam çöktüğünde onun aramasını görmek istiyorum telefonumda,ama olmuyor beraber de yapamıyoruz biz anladım.anlaşamıyoruz
samimiyetine inandım,hoşlanmıştım da ama eksik olan bir şey vardı.baktım ciddiyet yoktu sanırım.netten tanışmış olmanın verdiği başka bişey vardı bu ilişkinin üstünde.çok kötü bir günümde,ağlamaktan helak olduğumda,ve söylediği bikaç şeyin birikimiyle ben bu haldeyken haberi bile yok dedim.bu kadar yalnız hissederken hiçbir şeyden haberi bile yok.niye devam ettiriyorum ki dedim ve bitirdim.
msnde başlayan ilişkimiz tıpkı sanaldan gerçeğe level atlamamız gibi,msnden skype level atlayarak bi iletiyle bitti:)
hatırlamak istemiyorum onu,aklıma gelmesini de istemiyorum,silmek istiyorum 4 seneyi...
tam olarak eksik neydi acaba. düzeltilemeyecek bişey miydi sevgili olamasanız bile arkadaş olarak kalabilirdiniz. tabi size büyük yanlışları olmadıysa:26:
sen göremedin ama ben görmüştüm, hissetmiştim yani, umarım haklı çıkmam demiştim sana ama maalesef öyle oldu..
evet hatırlıyorum yorumunu.o öpüşme mevzusu hep aklıma takıldı benim de.zira yukarda yazdım bi gariplik vardı sanırım.
üşenmeyip uzun uzun cevap yazmışsınız teşekkür ederimsanırım önümüzü göremedim.evlilik düşünmüyor olmaz bu iş gibi bi durum değil,ben evlenmeyi zaten düşünmüyorum ama anlatamıyorum işte kadınca bi his bi yerde eksik var dedi.belki çok aşık olsaydım o eksiğin ne olduğu umrumda bile olmazdı,ama oldu.huzursuzlandım
somut sebeplere gelince.3 olay üzerine bu kararı verdim,biri büyük yanlış bana kalırsa.terbiyesizlik yaptı beklemediğim bi şekilde kendisi inkar etse de..
ilki bi gece dışarı cıkmak zorunda kaldım.saat 1,bucuk falan.arabaya bindiğimde bununla konuşuyodum ben çıkıyorum hadi kapatıyorum diye.tamam dedi.neyse ben gidiceğim yere annemle gittim ama ertesi güne kadar bundan ses soluk yok.düşündüm ya insan merak etmez mi?ya da sen bu saatte nereye gidiyosun diye kızmaz mı?kızmayı geçtin hadi bi merak et ya,eve vardın mı de...
terbiyesizlik dediğim olay 2. mevzu.bi gün akşam aradığmda arkadaşı da varmış evinde.konuşurken bi şekilde muhabbete arkadaşı da dahil oldu.hoparlörü açtı.konuşma böyle devam ediyo.ben rahatsız oldum.adam telefonu aldı benimle konuşuyo,bu da gitmiş karşı koltuğa uzanmış...düşünün adamın elinde telefon,hoparlör açık konuşuyoruz öyle üçümüz.canım sıkıldı bunu telefona istedim,ses tonumdan anlamış.konuşmanın devamı daha da berbat.anlatmak istemiyorum ama yazıcam.arkadaşına şeftali koymuş.şu lafı söyledi gülerek 'ye x ankara şeftalisi'! duyunca şok oldum,ben bunu ister istemez başka yere çektim.kapa telefonu diyerek kapadım.sonra aradı sordum sen arkadaşının yanında nasıl açarsın hoparlörü vs vs ayrıca şeftalili söz neydi öyle dedim.daha ben nasıl anladığımı söylemeden o arkadaşımın böyle şeylerle ilgisi yoktur,normal bi erkek değil dedi.sonra da ben hic öyle bişey düşünmedim,şeftali diyince noluyomuş ki demeye başladı.e madem bilmiyosun arkadaşının normal bi erkek olmadığını niye söylüyosun.
seviyesiz!
3.olayda da patladım.kötü bi günümde ne halde olduğumdan haberi bile yoktu.öyle bitti işte.
Sadece öpüşme değil, genelinde de bir gariplik vardı. Arkadaşların anlattığı eşleriyle netten tanışma hikayesi gibi değildi senin hikayen. Netten güvenmek gerçekten çok zor.Görmüyorsun etmiyorsun, neti kapatınca ne yapıyor kimle konuşuyor bilmiyorsun. 4 yıl görüşmemeniz zaten tuhaftı. Neyse artık daha temkinli davranırsın,onu hatırlatacak herşeyi kaldır, heryerden sil.
üşenmeyip uzun uzun cevap yazmışsınız teşekkür ederimevet terbiyesizlik yapmış. ama bu olmasa bile bence kadınlar bir şekilde hissediyorlar. omuyorsa olmuyordur yapacak bişey yok. ayrıca bu anlattıklarınızdan yola çıkarak arkadaş olarak dahi kalamayacağınızı anladım. sizin için hayırlısı
bende benzer bir durum içindeyim ve yolun başındayım bakalım neler olacak
yolun başına dönsem o kadar çok şeyi değiştirmek isterdim ki dikkatli ol.hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?