Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya ne yorum yapacağımı bilemedim ama ben pek hayır geleceği görüşünde değilim,ama buluşmak da bir sakınca görmüyorum bence bir gör içinde kalmasın. Sonuçta evine gitmeyeceksin değil mi en fazla bir cafede bir şey içersiniz..
seni hiç eve çağırdı mı?Ya o doğru kişiyle diyorum içimden... Evine gitmeyeceğim
ne kadardır mesajlaşıyorsunuz fotoğrafını falan hiç gördün mü ?
seni hiç eve çağırdı mı?
ben inanma buluşma derim
Evine çağırmadı, buluşalım dedi ama öyle çok üstelemedi
illa buluşcam diyorsan yanında bir arkadaşını götürebilirsin ilk buluşma için
ama bence unut gitsin sanal değil gerçek bir aşk çıkar karşına elbet![]()
Belki çıkar ama ya oysa o kişi?
erkekler görsel yaratıklardır yani görmediği fiziksel olarak çekim yaşamadığı birine aşık olup sevemezler.o yüzden böyle seviyorum hoşlanıyorum ayaklarına gelme derim ben
bilmem canım sen bilirsin o kadar içine dert olacaksa buluş ne diyelim kaç yaşındasın yanlış anlama ama lise öğrencisi falansan hiç acele etme ünide mutlaka bulursun![]()
21 yaşındayım, ünideyim ama kimse çıkmadı :/
O zaman dış görünüş olarak sana uyuyor. Görüşmek istiyorsan görüşebilirsin tabi ama başka kişilerde var dediği için ben görüşme derim ya da biraz daha zaman geçsin aceleci davranmayın.
ya ama kendin diyorsun başka kızlarada msj atmış sevgilileri var diye konuşmamış
her önüne gelene msj atan biri değil mi sencede canm
son karar senin bir kez görüş bak istiyosan ama aradan aylar geçince üzülme sonra![]()
He işte bende üzülmek istemiyorum.
Bilmem ki öyle mi
ben de eşimle 5 yıl önce nette oyunda tanıştım..aynı memleketli çıktık hatta ortak arkadaşlarımız çıktı...görüşmeden başlamadı tabi ki ilişkimiz..en büyük yanlış bu oluyor genelde..yüzyüze görüşmek gerek. biz 2 hafta sonra yüzyüze görüştük.sonrası da geldi.. 2009da evlendik şimdi de bebeğimizi bekliyoruz..bizimkinde memleket faktörü olduğu için belki de güvenmek daha kolay oldu..sana tavsiyem ilişkiye başlayacaksan veya mesajların içeriği farklı yönlere gidiyorsa önce görüşün..