• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Netten Tanıştık

Canım ya ne yorum yapacağımı bilemedim ama ben pek hayır geleceği görüşünde değilim,ama buluşmak da bir sakınca görmüyorum bence bir gör içinde kalmasın. Sonuçta evine gitmeyeceksin değil mi en fazla bir cafede bir şey içersiniz..

Ya o doğru kişiyle diyorum içimden... Evine gitmeyeceğim

erkekler görsel yaratıklardır yani görmediği fiziksel olarak çekim yaşamadığı birine aşık olup sevemezler.o yüzden böyle seviyorum hoşlanıyorum ayaklarına gelme derim ben

erkekler görsel yaratıklardır yani görmediği fiziksel olarak çekim yaşamadığı birine aşık olup sevemezler.o yüzden böyle seviyorum hoşlanıyorum ayaklarına gelme derim ben

Bir de ben fotolarda olduğum gibi çıkmıyorum, güzel çıkıyorum yani gördüğünde beğenmezse diye de korkuyorum :/

O zaman dış görünüş olarak sana uyuyor. Görüşmek istiyorsan görüşebilirsin tabi ama başka kişilerde var dediği için ben görüşme derim ya da biraz daha zaman geçsin aceleci davranmayın.

21 yaşındayım, ünideyim ama kimse çıkmadı :/

ya ama kendin diyorsun başka kızlarada msj atmış sevgilileri var diye konuşmamış
her önüne gelene msj atan biri değil mi sencede canm
son karar senin bir kez görüş bak istiyosan ama aradan aylar geçince üzülme sonra :31:

O zaman dış görünüş olarak sana uyuyor. Görüşmek istiyorsan görüşebilirsin tabi ama başka kişilerde var dediği için ben görüşme derim ya da biraz daha zaman geçsin aceleci davranmayın.

İyicene düşünmüş olurum bu süre zarfında, o zamana kadar yanımda olursa buluşurum

ne kadar çelişkili cevap yazmışım ya :) ama karışık bir durum bilemezsinki iyiside çıkıyor kötüsüde. Benimde netten tanıştığım bir çocuk vardı muhabbetlerimiz çok eğlenceliydi beni görmemişti ama senelerce beni sevdiğini söyledi ben 3-4 seneye rağmen hiç yüzyüze görüşmedim.

ya ama kendin diyorsun başka kızlarada msj atmış sevgilileri var diye konuşmamış
her önüne gelene msj atan biri değil mi sencede canm
son karar senin bir kez görüş bak istiyosan ama aradan aylar geçince üzülme sonra :31:

He işte bende üzülmek istemiyorum.
Bilmem ki öyle mi

ben de eşimle 5 yıl önce nette oyunda tanıştım..aynı memleketli çıktık hatta ortak arkadaşlarımız çıktı...görüşmeden başlamadı tabi ki ilişkimiz..en büyük yanlış bu oluyor genelde..yüzyüze görüşmek gerek. biz 2 hafta sonra yüzyüze görüştük.sonrası da geldi.. 2009da evlendik şimdi de bebeğimizi bekliyoruz..bizimkinde memleket faktörü olduğu için belki de güvenmek daha kolay oldu..sana tavsiyem ilişkiye başlayacaksan veya mesajların içeriği farklı yönlere gidiyorsa önce görüşün..

ben de eşimle 5 yıl önce nette oyunda tanıştım..aynı memleketli çıktık hatta ortak arkadaşlarımız çıktı...görüşmeden başlamadı tabi ki ilişkimiz..en büyük yanlış bu oluyor genelde..yüzyüze görüşmek gerek. biz 2 hafta sonra yüzyüze görüştük.sonrası da geldi.. 2009da evlendik şimdi de bebeğimizi bekliyoruz..bizimkinde memleket faktörü olduğu için belki de güvenmek daha kolay oldu..sana tavsiyem ilişkiye başlayacaksan veya mesajların içeriği farklı yönlere gidiyorsa önce görüşün..

Sizin gibi çiftler olduğu için kafam karışıyor sanırım. Ben bu yıl birçok kişiden kazık yedim, arkamdan atılıp tutuldu filan. E haliyle şimdi güvenmem zor oluyor. Arada ortak arkadaşımız filan da yok ama okuduğu okulda arkadaşım var, biraz araştırabilirim belki

Back
X