Saçımı açıp extra küllü kumrala boyamayo düşünüyordum.saçım kızıla açıldığı için doğru tercih yapmışım o zaman :)Genellikle saçtaki kızıllığı almak için kullanılıyor. 8.1 için taban rengini bilmemekle birlikte koyu olduğunu varsayarak 1/2 oranında 9luk oksidan ve fındık büyüklüğünde gri veya mavi boya katardım ben olsam.
Arkadaşım bu boyayı nerden buldun, internettenmi heryerde satılıyormudur acaba? bende almak isterim saç diplerim bakır açmak istiyorum banada fikir olduSaçımı açıp extra küllü kumrala boyamayo düşünüyordum.saçım kızıla açıldığı için doğru tercih yapmışım o zaman :)
Vanım neva colorun kendi sitesinden aldım 3 gün içindede gelmiş oldu :)Arkadaşım bu boyayı nerden buldun, internettenmi heryerde satılıyormudur acaba? bende almak isterim saç diplerim bakır açmak istiyorum banada fikir oldu
Canım ben neva colorrınEki Görüntüle 1585008 bunu buldum ama almakta kararsız kaldım ya saçım gri olursa diye benim amacım turunculuk bakırlık gibi ortadan kaldırmak sarı elde etmek sence napmalıyım sen ne yaptın bu arada boyadınmı saçını? saçımda bu renk dipler bakırEki Görüntüle 1585010 [/QUOTE]="nil_pera, post: 41809274, member: 680257"]Vanım neva colorun kendi sitesinden aldım 3 gün içindede gelmiş oldu :)
Cnım 2015 de temmuz aylarında kullanmıştım ,saçlarım resimdeki renkteydi,kullandıktan sonra,yeşilimsi, grimsi,sarı oldu küf rengi gibiydi sonra boyaya boyaya normale döndü tüpün yarısını pilatin sarıyla karıştırmıştımBenim de ayni. Gumus kullandiniz mi kizlar? 7.1 le mi kullandiniz. Kullananlardan yorumlarinizi alabilir miyim?
Ben bugün bakır üzerine bu boyayı kullandım ve hiç yeşilsiz çok güzel bir küllü kumral oldu :)
Ben bugün bakır üzerine bu boyayı kullandım ve hiç yeşilsiz çok güzel bi
Eki Görüntüle 1838203 bu şekilde :)
teşekkür ederimm :)Cok guzeeel. Gule gulen kullan. :)
Merhaba arkadaşlar
Neva color 9.01 silver boya ne işe yarar nasıl kullanılır bilen var mı acaba?foruma önceki başlıklara baktım ama kullanımını anlayamadım. Saçlarımdaki kızıl yansımaları yok edip 8.1 veya 7.1 küllü kumrala çevirmek istiyorum. Daha önceki kumral boyama deneyimlerinde ne yazıkki kızıllığı yok edemiştim. Yardım edebilecek biri var sa çok sevinirim hep beraber öğrenelim ne işe yarıyormuş
Bende bugün bu boyayla boyadım yaklasık 1 yıldır sacımdaki turunculuğu yok etmek istiyordum ne yapsam fayda etmiyordu boyasam akıyordu fakat gümüs nevacolor boyadim ve sacım küllü sarı oldu tavsiye ederim mükemmelKahverengi gibi bi kumral mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?