Saç Rengi ve Saç Boyama Neva Color Soğan Kabuğu?

fatale

beyazkedivekozmetik.blogs
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
1.572
1
116
36
Antalya
Kızlar Neva color soğan kabuğu çok hoşuma gitti. Ama sitede üzerine tıklayınca çok kırmızı gösteriyor. Deneyen var mı? ya da kutunun üzerindeki rengi nasıl elde edebileceğimi bilen? $6-45.webp lütfen yardım edinn...

Haberlerde çıktı neva color da dandik bi marka.Yani çok zararlıymış.Artık araştırıyorlarmış sağlık bakanlığı kozmetiği de.

Loreal in de aynı numara 6.45 akaju kahvesi var onu mu yapsam acaba aynı renk olur belki? :) cevap için teşekkürler

ne yapın edin nevacolor kullanmayın tek bir kere boyamayla mahvetti saçlarımı. 6.45 çok çok güzel bi renk fakat loreal'in kutudakinden koyu tuttuğunu aklınızda bulundurun

Peki ben bu nevacolor kutusunun üzerindeki rengi nasıl elde edebilirim yaaa :( Bir bilen yok mu?

anladım canım tamam boyamıcam ama kutudaki rengi nasıl elde ederiz? Çok hoşuma gitti kutudaki renk ama içindeki boya o rengi vermiyo zaten :S

nevacolor 6.45 ald;m bende ya (sogan kabugu) saclarimi ilk defa boyyucam beni de cok kuruturmu/

ben neva color kullanıyorum sacım normaldede kurudur bende hıcbısey olmadı cok memnunum...ustelık renk bırebır tutuyor kutudakı ıle loreal ve koleston hep daha koyu oluyor ona gore alın

butun markaları boyayan biri olarak neva coloru tavsiye etmiyorm herkeste aynısı elbette olmaz ama bnm saçlarımı kuurutup yakmıştı özellikle sarı serileri ii değil. sogan kabugu rengi saçta yeşillenme yapıyor bilginiz olsn. o renkte dorelik yoktur.

Daha önce nevacolor tarçın bakırı kullanmış ve memnun kalmıştım,palettenin tarçın bakırı gibi morumsu koyu kızıl değil aksine tam tarçın bakır rengini elde etmiştim.kuruma falan da olmamıştı saçtan saça değişiyor da olabilir tabi

Ben yıllardır neva kullanıyorum çok memnunum birtek ona güvenebilirim renk ve yanma konusunda icim rahat

Back
X