Saç Rengi ve Saç Boyama nevacolor hakkında..

benyeniannecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
22
0
36
kızlar saçım 7.1 ile 8.0 karışımı tam ortası bir renk .... bi arkadas """""nevacolorun koyu altın sarısı"""" ile boyamış cok güzel olmuş yarın ondan alımda boyım diorum ama hiç nevacolor kullanmadım sizce nasıl.... kalitesiz gibi :26:

Bana da hep kalitesiz denildi bu boya ama fiyatından mıdır bilemem :44: benim arkadaşımda hep nevacolor kullanır gayette memnun.Bir de şöyle bir şey duydum boyalar içinden kutudaki rengi en iyi veren nevacolormış güyaa bilemycem yine en iyisi bilindik markalar loreal gibi

Son düzenleme:
bende iki sene boyadım nevayla renk gercekten cok hos ancak saclarınızın dökülmesine ve yıpranmasına göz yummanız gerekiyor malesef

Aaaa saçlarınızda ciddi derecede dökülme varsa bence cildiyeye başvurmalısınız

ciddi derecede derken hala saçlarım var :) ama söylede bi gercek var ki neva sacı döküyor bide sertlestirityor suan lorealle boyadım nevaya göre daha iyi yumusacık yaptı amonyak miktari daha az ama renk konusunda sıkıntı var ben daha partıltılı sarı istiyordum sizin öneriz nedir?

Hiç bilmiyorum kii :) Ben saçımı hiç tamamen boyamadım bir kere kuaförde krepeli balyaj yaptırdım o da şuan saç uçlarıma doğru indi gitti gitcek

neva benim saçımı biraz kırdı. ama yine diğer market şampuanlarından iyidir. saç rengi de fena değildi. ama bugüne kadar gördüğüm en iyi saç boyası yaptığım selective-exicolor karışımıydı. çok güzel bir renk çıktı ve bırak kırmayı saçlarıma bakım yaptı. bu iki markaya yönel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…