- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
- Konu Sahibi immanuelkant
-
nevacolor çabuk akıyo 7 numara o kadar koyu da değil 7.1 ile 7.0 i karıştır tek kullanma yeşertiyo
Kullu kumrala boyarsn olablr diye dusunyrmEki Görüntüle 1351854 Eki Görüntüle 1351853 peki soldaki saç sağdaki gibi olur mu ??
o boyadığım da küllü kumraldı aslında öyle olması için ama olmadı..bir de arka arkaya küllü yeşillendirir diyorlar.. şu mavi gri boyalarla nasıl olur acaba ?Kullu kumrala boyarsn olablr diye dusunyrm
zten yesıllıgı alsın dıye kullu boyarlar genellkle ,eger sarı sacı gıdıp kulluye boyarsan yesıllenme turunculasma olur senın o sacında olmaz yesıllenmeo boyadığım da küllü kumraldı aslında öyle olması için ama olmadı..bir de arka arkaya küllü yeşillendirir diyorlar.. şu mavi gri boyalarla nasıl olur acaba ?
Canim bende senin istedigin tonda bir renk istiyorum naptin acaba boyadin mi saclariniSelam kızlar. Ben de grimsi tonlarda küllü kumral istiyorum. Şu resimdeki diplerdeki aynı rengin bir iki ton koyusunu istiyorum. Neva color 7.1 in içine bir tüp gümüş veya küllü gri karıştırsam bu ton olur mu?
7.1 küllü kumral boyadim canim ama olmadi. hatta akti bakirli kumral bi renk oldum Guzel oldu ama istedigimiz gibi degilCanim bende senin istedigin tonda bir renk istiyorum naptin acaba boyadin mi saclarini
Gumus almak istedim bulamadim. Gri ayni islevi görüyor diye aldim ama korkuyorum boyamaya. Gri de koyulastirir mi?Anladim canim bende az once aldim boyalarimi en son 7.1 ve mavi rengi karistirmistim biraz koyu geldi gozume 1 1.5 ton fln daha acik olmasi lazim ondan daha acik bi kullu aldim simdi 10.01 kullu platin 9.1 kullu avik kumral 9.01 gumus neva color ve birazda mavi rengi karistirip denicem umarim istedigim gibi olur aksam sonuclari yazarim kul rengi koyulastiriyorda ben gumus aldim o yuzden
clemency color gri boyası canım. Kuaför malzemeleri satan bi yerden aldım bu marka varmış tek ellerinde zaten. Seçme sansım yoktu.Aldigin boya markasini numarasiyla yaz canim bakim bi nasil bir renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?