- Konu Sahibi immanuelkant
-
Ilk basta ben de yakaladim saniyorum sonra akiyorCanim simdi baktim da bnm kullandigim nevacolorun gumusu bundan baya bi acik kaliyo bence bunu kullanma koyulastirir sacini yerine baska bi marka gumus renk alabilirsin bu arada ben yakaladim istedigim kullu rengi darisi basina
Aldigin boya markasini numarasiyla yaz canim bakim bi nasil bir renk
Anladim canim bende az once aldim boyalarimi en son 7.1 ve mavi rengi karistirmistim biraz koyu geldi gozume 1 1.5 ton fln daha acik olmasi lazim ondan daha acik bi kullu aldim simdi 10.01 kullu platin 9.1 kullu avik kumral 9.01 gumus neva color ve birazda mavi rengi karistirip denicem umarim istedigim gibi olur aksam sonuclari yazarim kul rengi koyulastiriyorda ben gumus aldim o yuzden
Evet sonuçları görsek :) yarın bende 7.1 ve gümüşün tamamını karıştıracam umarım olur :)Gümüşü de kullanarak aldığın sonuç nasıldı canım ? Nevacolor gümüş buldum aldım. 7.1 le yarımşar tüp karıştırıp boyamayı düşünüyorum. İşe yaradı mı sende ? İstediğimiz renge yaklaştın mı?
Evet sonuçları görsek :) yarın bende 7.1 ve gümüşün tamamını karıştıracam umarım olur :)
Şuan saçımda boya var ve bekliyorum son 15 dk kaldı umarım küllü kumral rengi olur :) siz koyu küllü kumral 6.1 ve gri rengi karıştırın bende sadece 6.1 boyamıştım siyaha yakın olmuştu işinizi görür ve loreal alın öyle yapmıştım ben daha önceBen yaptim canim. Tam olarak olmasa da idare eder oldu. Ama yine istedigimi yakaladigim soylenemez. Cunku kahverengimsi bir kumral renk oluyor bakirlik sadece guneste veya sari isikta aralarindan bakir gibi parliyor. Benim istedigim renk koyu gri gibi daha siyahin acik tonu gibi bir renk. Kahverengi degil7.1 yaptigim icin mi boyle oldu bilmiyorum.
sonuç nasılŞuan saçımda boya var ve bekliyorum son 15 dk kaldı umarım küllü kumral rengi olur :) siz koyu küllü kumral 6.1 ve gri rengi karıştırın bende sadece 6.1 boyamıştım siyaha yakın olmuştu işinizi görür ve loreal alın öyle yapmıştım ben daha önce
Sonuç şöyle 2 adet loreal 7.1 1 adet 7.0 ve bir adet de gümüş boya ile 3 adet kendi oksidanı bir adette %9 luk oksidanı karıştırdım toplam 4 boya oldu ve saçıma gayet yetti ama zemin koyu olduğu için koyu kumral oldum maalesef hala dorelik var ama gri çoğunu almış ben daha fazla kızıllık bekledim resimi yükledim :) eğer açık istiyorsanız 8.1 den aşağı inmeyin derim :) keşke bende alsaymıştım :)sonuç nasıl
Sonuç şöyle 2 adet loreal 7.1 1 adet 7.0 ve bir adet de gümüş boya ile 3 adet kendi oksidanı bir adette %9 luk oksidanı karıştırdım toplam 4 boya oldu ve saçıma gayet yetti ama zemin koyu olduğu için koyu kumral oldum maalesef hala dorelik var ama gri çoğunu almış ben daha fazla kızıllık bekledim resimi yükledim :) eğer açık istiyorsanız 8.1 den aşağı inmeyin derim :) keşke bende alsaymıştım :)
Evet 2 ay sonra artık 2 gümüş 2 adette 8.1 karıştıracam bakalım sık boyayarak saçım zaten kuru iyice kurutmak istemem :) ama gümüş renginden korkmayacam artık :)Aynen benim saclarim da bu renk oldu. Sanirim ben 6.1 yapsam bu kez olucak :) 7.1 boyle cikiyor en cok galiba. ama 8.1 le gumus karisinca cok hos bi sari olacagini da dusunuyorum.
Evet 2 ay sonra artık 2 gümüş 2 adette 8.1 karıştıracam bakalım sık boyayarak saçım zaten kuru iyice kurutmak istemem :) ama gümüş renginden korkmayacam artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?