Nevbahar'dan Seçmeler

Dishe

✿❤aŞk-ı KıYaMet❤✿
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
3.967
5
156
Aydın
Temel Dallas'taki kuzeni Dursun'u görmeye gitmiş. Dursun Temel'i havaalanında karşılamış. Beraberce
dışarı çıkmışlar. Temel bir bakmış 10 metre boyunda bir limuzin! "Uyyy, amma da büyük bu, da?!"
Dursun hafifçe gülmüş. "Temel'im burası Amerika! Burada her bir şey büyük!" Yola çıkmışlar,
Dursun'un çiftliğinin kapısından içeri girmişler. Git git, bir türlü eve varmıyorlar. Temel
şaşkınlık içinde: "Uyy, amma da büyük çiftlik, da?!" Dursun gene hafifçe gülmüş. "Temelim burası
Amerika! Burada her bir şey büyük!" Neyse, aksam olmuş, yemek salonuna geçmişler. Salonun ortasında
kocaman bir masa. Bir ucunda Temel, bir ucunda Dursun. Temel Dursun'u taa uzaktan zor seçiyor.
"Uyy!" diye bağırmış "amma büyük masa, da!" Dursun'un sesi gelmiş, "Temelim burası Amerika! Burada
her bir şey büyük!" Yemekten sonra Temel'in tuvalete gitmesi gerekmiş. Dursun "Temelim, alt kata in,
soldan üçüncü kapı" diye tarif etmiş. Temel alt kata inmiş ama sol yerine sağdan üçüncü kapıya
girmiş. Orası evin havuzunun olduğu yermiş. Herler karanlık olduğu için Temel elektrik düğmesini
ararken havuza düşmüş. Can havliyle bağırmaya başlamış: "Sifonu çekmeyiiin!! Sifonu çekmeyiiin!"

gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar
kaynana ;

- gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup
konuşarak anlayalım demiş.

gelinde ;

- tabi anne konuşalım demiş.

kaynana başlamış anlatmaya.
- aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. saçıma gül
takmışsam;neşeli olurum. her yola gelirim.
kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. çok ısrarcı
olma.eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli
olurum.
gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa;

- anne benim halim malim yoktur. bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım.

Osmanlı döneminde Arabistanda erkekler uzun bir entari giyer, içlerine de don giymezlermiş. Rüzgarda falan her yerleri gözükürmüş. Bunu duyan Osmanlı padişahı Arabistana elçi gönderir bu olayı kaldırmak için. Bir gün sokakta yine donsuz entari giymiş adam yakalarlar ve mahkemeye çıkartırlar. Hakim sorar.
-adın ne?
-abdulhamit
-babanın ismi?
-abdülaziz
-evli misin
5 karım var
-1.ciden 15 çocuk 2.ciden 20 3.den 12 4.den16 5.den 17..........der Hakimin kararı
-Abdülaziz oğlu Abdülmecitin don giymeye vakti olmadığından beraatine karar verimiştir......

Bir uçak yolcluğunda, uçak okyanusu geçerken korkunç bir sallantı olur.Uçak korkunç bir şekilde sallanır,kanadının biri kopar.
O sırada, bir kadın kontrolünü kaybeder.Ayağa kalkar,uçağın en ucuna gider ve bağırmaya başlar ...
Eğer ölmek zorundaysam,hayatımın son anlarında unutulmaz dakikalar yaşamak istiyorum!Bir yığın sevgilim oldu,ama hiçbiri bana gerçekten kadın olduğumu hissettiremedi.Kadınlığımı hissetmek istiyorum.Bu uçakta bana kadın olduğumu gösterecek bir erkek varmı??!!
Bir an uçaktaki bütün gürültü kesilir.Herkes tehlikeyi unutur ve ümitsiz bir şekilde kadına bakmaya başlar.Uçağın en arkasından bir adam kalkar.Der ki:Sana kadın olduğunu gösterecegim.
Adam rüyalardaki erkeklere benzer.İri,esrarengiz,simsiyah parlak saçlar,mavi gözler.Yavaş yavaş koridorda ilerler,gömleğinin düğmelerini çözmeye başlar.
Uçakta herkes hareketsiz bekler.Adam yaklaştıkça kadının nefesi hızlanır.
Adam gömleğini çıkarır,kadına iyice yaklaşır.Çok seksi bir hareketle gönleğini kadına uzatır ve der:

ÜTÜLE ŞUNU!!!!

Adamın biri kılıbık. Yani 1 kalorilik. Canı kurufasulye ister fakat
karısından çekinir. Akşam eve gelince önce karısına onu sinemaya
götüreceğini söyler. Bir süre sonra canının kurufasulye çektiğini
söyler.
Tabi karısı her ne kadar istediği her zaman sinemaya gidebileceğini
bilmesine rağmen kocasından teklif gelince memnun olur ve akşam
yemeğini onun istediği şekilde hazırlar ve yemeği yerler. Sıra gelir
sinemaya gitmeye. Giderler ve yerlerine otururlar. Film başlar.
Kuru adamı sıkıştırır ve adam karısına eğilir ve:
- "Hanım bir kuş uçurabilir miyim?"
der.
Karısı :
- "Hadi uçur bakalım"
der.
Adam "ZOOORT" yapar.
Bir süre sonra yine kuru sıkıştırır. Ve adam biraz sallandıktan sonra
karısına eğilir ve:
- "Hanım bir kuş daha uçurabilir miyim?"
der.
Karısı :
- "Hadi uçur bakalım"
der.
Adam "ZOOORT" yapar.
Filmin yarısına gelindiğinde kuru yine sıkıştırır. Adam biraz sabreder
fakat nafile. Karısına eğilir ve :
- "Hanım son bir kuş daha uçurabilir miyim?"
der.
Karısı :
- "Neyse hadi uçur bakalım"
der.
Bu esnada arkadaki adam elini adamın omzuna koyar ve
- " Eğer bir kuş daha uçur anam avradım olsun yuvasını dağıtmazsam".

Başkası çarpar
Kadın doktora gittikten sonra eve geldi ve kocasına müjdeyi verdi:
- Hamileyim!
Adam şaşkınlık içerisinde:
- İmkansız!.. Ben hep dikkat ederim...

Emin olmak için doktoru ziyaret etti:
- Anlayamıyorum doktor, dikkat etmiştim.

- Bakın bayım... Bu araba kullanırken dikkat etmeye benzer. Siz dikkat edersiniz ama başkası gelip çarpar!..

--------------------------------------------------------------------

Adamın biri doktora gitmiş.Doktor tahlil sonuçlarını ve röntgen filmlerini uzun uzun incelemiş ve adama ‘’malesef beyefendi’’ demiş .’’Fazla ömrünüz kalmamış’’.

Adam üzündütden düşecek gibi olmuş,
‘Peki ne kadar yaşayacağım doktor’
‘On’
‘Doktor çıldırtma adamı On ne? On ay mı , On hafta mı, On gün mü?
‘Dokuz, sekiz, yedi , altı...’

-------------------------------------------------------------------------

Şaplak

Ilk dogumunu yaptiran stajyer doktor, yaninda kendisini izleyen hocasina
sordu :
- Nasil buldunuz hocam?
Profesör :
- Iyi, iyi... dedi. Yalniz, dogumdan sonra annenin poposuna degil, bebegin
poposuna saplak vurulur !..

Biyoloji sınavı

Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkez acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar.
Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskaplarda lam'da bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak"
Tabi hemen itirazlar ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik. Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş. Ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış.
Hoca arkasından seslenmiş "Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?"
Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış" Tanısana hadi lan tanısana kim olduğumu"

------------------------------------------------------------------

Karnesini yeni alan Ahmete annesi sorar:
-Oğlum karnen nerde
-Anne arkadaşıma ödünç verdim
-Niye oğlum

-Babasını korkutacakmışta

-------------------------------------------------------------------

=Yaş hesapı=

Altan sen kaç yaşındasın oğlum?
_Onbeş yaşındayım amca.
_Nasıl olur canım!...
_Evet onbeş yaşındayım.
Geçen yıl yedi yaşındaydım.
Bu yıl da sekiz.
Yedi sekiz daha on beş et mez mi?

--------------------------------------------------------------------

Pazarlık Payı

Küçük Kayseriliye hocasi sormus :
- Alti kere alti?
- Otuz dokuz.
- Otur, sifir.
Arkadasi sorar :
- Bildigin halde neden otuz dokuz dedin?
- Pazarlik edecektim, anlamadi...

Çocuk okula gelir, tabii bizimki ilkokul talebesi, ama her tarafi yara bere icinde, hoca sorar

-oğlum ne oldu sana?,

-Babam dövmiştir.

Hoca sorar:

-Niye oğlum?

-Valla bilmiyom hocam aksam evde yatiyik biraz sonra babamin sesini duyuyom, Ali uyudun mi Ali'den ses cikmiy Veli uyudun mi, e Veli'den de ses cikmiy Memed uyudin mi Memed'den de ses cikmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadim diyrem oda geliy beni döviy.

Bunun uzerine hoca, bak Sehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazimdir der. Sehmus kafa sallar eve gider, ertesi gun okulda Sehmus daha fena dovulmus olarak gelir. Bunu goren hoca merakla gider yanina ;

-Sehmus ne oldi kim yapti,der. Sehmus:

-Bubam yapmistir.

-Niye Sehmus ne oldi? Sehmus anlatir:

-Hocam aksam evde yatiyik biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi Ali' den ses cikmiy Veli uyudun mi e Veli'den de ses cikmiy Memed uyudin mi Memed'den de ses cikmiy Seyhmus uyudin mi diy, ben de uyumadim ama hic ses itmedim

Bunun uzerine anam ile bubam bir giprasmaya basladiler anlamadim ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…