Nevbahar'dan Seçmeler

:Roflol::Roflol: attttaaaaaaaaaaaa harikaaaa azrailde az değil hani çocuga çocuk diliyle konuşuyor sırnaşık şey

gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar kaynana ;
- gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş.
gelinde ;- tabi anne konuşalım demiş.kaynana başlamış anlatmaya.
aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. saçıma gül
takmışsam; neşeli olurum. her yola gelirim.kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. çok ısrarcı olma. eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli
olurum. der ...
gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa; anne benim halim malim yoktur. bacak bacak üstüne atarım,sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım.

Savcı, morgdaki üç ceseti incelemek üzere gelmişti.
Birinci ceset sırıtıyordu. Savcı nedenini sordu:
- \"Milli piyangoda büyük ikramiyeyi kazandı, sevincine dayanamadı, kalp krizi geçirdi ve öldü\"
dediler.

Ikinci ceset de sırıtıyordu. Savcı sordu:
- \"Bu neden sırıtıyor?\"
- \"Bunun da oĞlu doĞmuştu. Sevinçten kalbine yenik düştü\"
diye açıkladılar.
Üçüncü ceset Temel\'in kömür halindeki cesediydi. O da sırıtıyordu.
- \"Bu neden öldü?\"
diye sordu savcı.
- \"Efendim, buna yıldırım çarptı\"
dediler.
- \"Peki neden sırıtıyor?\"
- \"FotoĞrafını çekiyorlar sanmış.\"

:Roflol: vay canına ne ftograf makinesiymiş beeee :Roflol: abee kardeş nirde satılıy bu bana lazımda jeyyar

Temel, seyahate çıkmış. Uzun zaman evinden ayrı kalmış. Bir akşam bir kente gelip küçük bir otele inmiş.
Odasına yerleştikten sonra, aşağıya telefon etmiş. Telefonu otelin sahibi açmış.
Temel, ne istediğini söylemiş:
Bana bir fahişe bulup gönderin.
Bunu söyledikten sonra telefonu kapatmış. Otelin sahibi şaşırmış. Yanında duran karısına dönmüş:
Demin gelen müşteri kadın istiyor...
Otelin sahibinin karısı öfkeden deliye dönmüş:
Terbiyesiz adam, ne zannediyor bizim otelimizi. Hemen git o müşteriye ağzının payını ver...
Otel sahibi, müşteriye ağzının payını verme fikrini pek tutmamış:
Adama ne söyleyeceğim karıcım, bir terbiyesizlik eder, başım derde girer...
Kadın çok sinirliymiş:
Sen gitmezsen, ben gider söylerim...
Ve, hışımla merdivenleri çıkıp Temel in ağzının payını vermeye gitmiş. Kocası da aşağıda bekliyormuş. Yukardan gürültüler gelmeye başlamış.
Onbeş yirmi dakika sonra Temel aşağıya inmiş. Üstü başı yırtılmış, yüzü tırmıklanmış...
Otelcinin yanına gidip bir güzel çıkışmış:
-Ne biçim kadın göndermişsin yahu. İstemem diye tutturdi. Ama kurtulamadi.

Bir şirketin kapısında bir ilan aşılmış, şöyle yazıyor:

"Dakikada 70 kelime yazabilen Bilgisayar bilen Yabancı dili olan eleman aranıyor"

Bir köpek oradan geçerken bu ilanı görüyor.. bi süre bakıyor bakıyor, derken ağzıyla kağıdı yerinden söküp ofise giriyor, doğru müdürün odasına... ve müdürün karşısına geçip ağzında kağıtla ona öylece bakıyor...

Adam bunu görünce kahkahayı basıyor:

- Hahahahahahaaa ama ben bir köpeği ise alamam ki??!

Ama köpek ısrarla kağıdı adama uzatıyor... ve müdür sonunda diyor ki:

- peki o zaman sana bi mektup vericem bunu yaz bakalım.

Köpek kağıdı alıyor, bilgisayarın başına geçiyor, gayet güzel tıkır tıkır mektubu yazıp bitiriyor...

Müdür şok oluyor,ama bozuntuya vermeden bu sefer diyor ki:

- Bak şöyle şöyle bir uygulamaya ihtiyacımız var, buna bir program yaz çalıştır bakalım...

15 dakika sonra köpek bilgisayarda o problemi çözecek süper hızlı bir uygulama yazıyor, adam inceliyor ve dumur oluyor....

Artık söyleyeceği tek şey kalıyor:

- Sen inanılmaz bir şeysin!!! Ama yine de seni işe alamam...ne yazık ki senin her şeyin mükemmel ama yabancı dilin yok?..
Ve köpek cevabı yapıştırıyor:

"Miaaooooowwwwww"tatlicadiarzu

çok Hoş... Ben 2.5 Senedir Evliyim Ayri Evim Olmasina Ragmen 2 Yildir Kayin Validemle Yaşiyorum Arada Oluyo Pürüzler Ama Cok Nadir Birazda Sabir Ve Emek Işi Neyse Allah Herkese Benimki Gibi Dünya Tatlisi Kaynana Versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…