İki nevresim daha aldım toplam 5 tane olacak yeter mi acaba? Birazınıda ileride başbaşa onunla almak istiyorum ama kararsızım...:teselli:
Kızlar ben sarevin saten nevresimlerini çok beğeniyorum yalnız pahalı ya. Çok uygun fiyata bildiğiniz bir yer varsa bana özelden mesaj atarsanız inanın çok sevinirim. Şimdiden sağ olun fıstıklar.
canım bnmde 5. nevresim takımım bugun gelio..3 pamuklu 2 saten aldım..dediğin gibi bende evlendikten sonra almayı düşünüorum 1-2 tane de..ama yine de evli arkadaşlar fikir verirse daha iyi olur..
sarevin pamukluları da çoğu markaya göre pahalı..ben şimdi trabzondan saten nevresim takımı aldım linensten..45 tl..bugun 2. saten nevresim takımım da gelio..o da 45 tl..
sarev kullanan arkadaşlar nevresimlerinizden memnun musunuz?burda bir mağaza sarev nevresimlerinde indirim yaptı.almayı düşünüyorum ama kararsızım.
Kızlar HOBBY nevresim takımı kullanan var mı? Nasıldır?
kuzum nasıl kullanılmıyor yaaa...her hafta yıkanan bir şey bence en az 5-6 olmalı...ben çok seviyorum...birazda fazla titizim galiba..sürekli değiştiririm...:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?