Nevresim Takımları

Kızlar ben sarevin saten nevresimlerini çok beğeniyorum yalnız pahalı ya. Çok uygun fiyata bildiğiniz bir yer varsa bana özelden mesaj atarsanız inanın çok sevinirim. Şimdiden sağ olun fıstıklar.

kızlar ben nerdeyse 10 sene önce yataştan nevresim takımı almıştım hala kullanıyorum rengi biraz soldu ama hala sapasağlam şimdi çeyizim içinde yataştan ürünler almayı düşünüyorum ama taçtanda beğeniyorum kararsız kaldım? birde taçın havlu grubu kullanışlımı içinizde kullanan varmı? topluca alacağım çalıştığım kuruma bayagı indirimi var çünkü. pişman olmak istemiyorum?

Bu aralar gene en çok beğendiğim nevresimler, çeyizim için bir kaçını edinmek istiyorum ama çok güççklava:

Son düzenleme:
İki nevresim daha aldım toplam 5 tane olacak yeter mi acaba? Birazınıda ileride başbaşa onunla almak istiyorum ama kararsızım...:teselli:

canım bnmde 5. nevresim takımım bugun gelio..3 pamuklu 2 saten aldım..dediğin gibi bende evlendikten sonra almayı düşünüorum 1-2 tane de..ama yine de evli arkadaşlar fikir verirse daha iyi olur..

Kızlar ben sarevin saten nevresimlerini çok beğeniyorum yalnız pahalı ya. Çok uygun fiyata bildiğiniz bir yer varsa bana özelden mesaj atarsanız inanın çok sevinirim. Şimdiden sağ olun fıstıklar.

sarevin pamukluları da çoğu markaya göre pahalı..ben şimdi trabzondan saten nevresim takımı aldım linensten..45 tl..bugun 2. saten nevresim takımım da gelio..o da 45 tl..

ben bundan aldımm hihoyyyt sarev'in. hepsiburada dan aldım indirimliydi o zaman.

taç'dan aldım 2 tanecik, şimdilik resim ekleyemiyorum

sarev kullanan arkadaşlar nevresimlerinizden memnun musunuz?burda bir mağaza sarev nevresimlerinde indirim yaptı.almayı düşünüyorum ama kararsızım.

cnm trabzon da hangi linens ten aldın tarif edebilir misin? yoksa seninki tanıdık mıydı?:ecrin_bebek:

sarev kullanan arkadaşlar nevresimlerinizden memnun musunuz?burda bir mağaza sarev nevresimlerinde indirim yaptı.almayı düşünüyorum ama kararsızım.

ben aldım sarev pamuk saten nevresim takımı. henüz kullanmadım ama kaliteli olduğu belli. Dokunduğun zaman anlıyorsun. ben memnun kalacağımı düşünüyorum. Hatta şu an sarev pike takımı alma aşamasındayım. modelleri çok modern ve güzel geliyor bana. diğerlerinden farklı oluşlu hoşuma gitti.

Sarev pamuklu saten alacaktım vazcaydım onun yerine taç saten aldım iki adet bir adette percale aldım. Bencede modeller her sene değişiyor çokta abartmamak lazım.

Fikir olması açısından paylaşmak istedim.

Hepsiburada dan indirimden SAREV RANFORCE ÇıFT KıŞıLıK NEVRESıM TAKIMI aldım 58 TL :)
Bi tane de saten nevresim takımı aldım SAREV SATEN ÇıFT KıŞıLıK NEVRESıM TAKIMI 99 TL :)

Mesaj sayım 100'den az olduğundan resim ekleyemedim, ileride eklemeye çalışırım.

kuzum nasıl kullanılmıyor yaaa...her hafta yıkanan bir şey bence en az 5-6 olmalı...ben çok seviyorum...birazda fazla titizim galiba..sürekli değiştiririm...:teytey:

aynen canım benım sayısız var..
4 gunde bır değiştırıyorum koku bile sinmewden ama böylesı güzel pir pak her zaman temizlik kokar yatağım...
:sinifsinif:

Selam kızlar ben de yeni aldım. Paylaşayım fikir olur arayanlara kaydirigubbakcemile5

SAREV RANFORCE ÇıFT KıŞıLıK NEVRESıM TAKIMI aldım 58 TL

SAREV SATEN ÇıFT KıŞıLıK NEVRESıM TAKIMI 99 TL

ınternetten aldım indirimden (Hepsiburadadan). Daha bugün elime ulaştırlar. Kumaşlar o kadar güzel ki.. Saten olan özellikle tavsiye ederim. Herkes mutlaka en az 1 model pamuk saten nevresim takımı almalı kızlar çok başka gerçekten de.. :lepi:

hepsiburada da sürekli değişik değişik modellerde indirim oluyor kızlar takip edin.

tatlım siyah ve kırmızılı olan nevresimin markası ne yatak odama en uyumlu olanı o zemuszemus nişanlıyken aldığım takımların hepsi cıvıl cıvıl ama eşimin kararıyla siyah renkte yatak odası aldığımız için örtüler pek uymadımafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…