- 3 Ocak 2007
- 39
- 12
- 288
Selam hanımlar,
şu resimdeki gibi bazı nevresim takımlarında bazaya geçirilen fır fır oluyor, ona tam olarak ne deniyor? Baza eteği? Ya da fır fır?
Jakaranda
:44:
bende bunu aldım kızlar:)
http://shop.ozdilek.com.tr/UrunResim/8697353260766_1_l.jpg
Eki Görüntüle 135856 Eki Görüntüle 135857
benimkiler şimdilik baunlar fuşyayı çocuklar duymasında görmüş çok beğenmiştim,diğeri renk sevmeyen nişanlım için:)
golden daisy aldim ama daha gelmedi canim markafoni saolsun umarim guzeldir
çeyizime aldığım ilk nevresim takımım annem çok siyah dedi diye kafam karışmıştı senden başka beyenen yoktur dedi hattahaaynısınıdan başkasınında almasına sevindim çünkü ben çok beğenerek aldım :18:
Nevresimde Gold Case markasını duyan bilen var mı ?
Nasıldır kalitelimidir acaba evlerinde kullanan
Bende bundan Miracle Pembe Çift Kişilik | Evcime.com ve bundan Neil Pembe Cift Kişilik | Evcime.com var,çok memnunum bu aralar yeni bir tane daha almak istiyorum.Sizce Erica Mavi Çift Kişilik | Evcime.com bunu mu alayım yoksa bunu mu Serenity G.Kurusu Cift Kişilik | Evcime.com Çok kararsızım kızlar yardım edin.
bende bunları beğeniyorum en çok kızlarrrbelki sizlerede fikir olur baştan 3 tanesini çeyizime almayı düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 327968 Eki Görüntüle 327969 Eki Görüntüle 327972 Eki Görüntüle 327970 Eki Görüntüle 327971 Eki Görüntüle 327967 Eki Görüntüle 327973 Eki Görüntüle 327974 Eki Görüntüle 327975
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?