Nevresim Takımları

Selam hanımlar,

şu resimdeki gibi bazı nevresim takımlarında bazaya geçirilen fır fır oluyor, ona tam olarak ne deniyor? Baza eteği? Ya da fır fır?

Jakaranda

:44:

kızlar minteks ve golden daisy nevresimlerin kumaş kalitesi,yumuşaklığı falan nasıl acaba? kullananlar yardımcı olursa sevinirim:79:

kimse yok mu?
kızlar minteks ve golden daisy nevresimlerin kumaş kalitesi,yumuşaklığı falan nasıl acaba? kullananlar yardımcı olursa sevinirim

golden daisy aldim ama daha gelmedi canim markafoni saolsun umarim guzeldir

golden daisy aldim ama daha gelmedi canim markafoni saolsun umarim guzeldir

inşallah güseldir,eline ulaştı mı canım.fikrini yazarsan bende alacağım da..internetten alışveriş olunca insan dokunamıyor merak ediyor,hatır hutur olmasın kumaşı..güle güle kullan tatlım..

kızlar sleepy home markasını duyan kullanan varmı, tecrubülerinizi paylaşırmısınız?

Son düzenleme:
ben sarev den dün iki takım aldım pamuk saten biri siyah üzerinde beyaz çiçekli çiçekleri sedefli diğeride morlu pembeli ama çok güzeller ya

bence cok hoş. benim de ceyızıme ılk aldığım nevresım takımı sıyah.ayrıca benımkı bundan cok daha sıyah.:)

Nevresimde Gold Case markasını duyan bilen var mı ?
Nasıldır kalitelimidir acaba evlerinde kullanan

arkadaşım evcime.com dan aldığın nevresimlerden memnunmusun şu ara bende nevresim takımına takmış durumdayım kafamda sarev, özdilek taç ve days in color var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…