Nevresim Takımlarınızi hangi marka aldınız kızlar?

Benim 3 tane karaca, 1 tane englısh home var, 3 tane de annem almış markasını iyi hatırlayamıyorum ama soley olabilir. Başka da alırsam eğer sarev ve englısh home tercih ederim herhalde..

ben kendim karaca home ve english home'dan aldım. annem de zamanında baya almış days in colours , özdilek falan.
aklımda sarevden 2 adet pamuk saten almak var

genelde english home , karaca var Özdilek var sarev var bi tane markasız var ama bende baya var yani :)

First Choice ve Dantela'nın nevresimlerini aldım %100 pamuk saten, trendyoldan aldım çok da memnunum

Son düzenleme:
ben de iki tane aldım english home dan henüz. karaca home ve cotton box kalitesini merak ediyorum kullanan var mı?

Son düzenleme:
Henüz 2 tane nevresim takımım var nasipse 7 ye falan tamamlamayı planlıyorumTercihimi Sarev ve Taçtan yana kullandım digerleride aynı olacaktır sadece 2 tanesini karaca ve english home alabilirim misafirlik olanlar için

iki tane aldım şuan karacahom dan çokda beğenerek aldım :) canım çeyiz konumda var bakabilirsin onun dışında evde 2 takım daha var ama onları renk olarak bğenmedim için yenilrini alcam 4 5 tane yeterli diye düşüyrum karacahom da yine ı love you lu yazan var çok güzeldi

Biliyor musun harikasın :) yazın cok faydalı oldu benim icin bloğuna da bayıldım. Ve de özellikle tanıtım yazındaki "Mesleğinde ilgi alani çocuklarıdr" cümlesine:)

Ahh kuzumm benim çok teşekkür ederim nasıl mutlu ettin beni

Evet çocukları çok seviyorum, psikoloğum çalışma alanım çocuklar ve aileler

Benim 3 tane taçtan var 2 tanede annem güpürlü terziye yaptırıyor,2-3 tane daha alacam taçtan memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…