• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nevresimle ilgili fikrinize ihtiyacim var

azranazeln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
224
11
38
35
Ankara
Arkadaşlar ben paşalarima tek kişilik nevresim takimi baktim bugün ama karar veremedim bi magzada birelle diye bi nevresim vardi tacin ürünü dediler ama emin degilim bu birelle denen sey gercekten tacin ürünümü? birde bu birelleyi kullananlar memnunmu?bir yerdede tacin lisansli nevresimi vardi 60liraydi taksitli fiyati benim icime sindi ama fiyat arastirmadigim icin aklimda soru isareti kaldi lütfen fikirlerinize cok ihtiyacim var pazartesi alicam yazin lütfennnn

Arkadaşlar ben paşalarima tek kişilik nevresim takimi baktim bugün ama karar veremedim bi magzada birelle diye bi nevresim vardi tacin ürünü dediler ama emin degilim bu birelle denen sey gercekten tacin ürünümü? birde bu birelleyi kullananlar memnunmu?bir yerdede tacin lisansli nevresimi vardi 60liraydi taksitli fiyati benim icime sindi ama fiyat arastirmadigim icin aklimda soru isareti kaldi lütfen fikirlerinize cok ihtiyacim var pazartesi alicam yazin lütfennnn

birelle mi :53:
hiç böyle bi marka duymadım :53:
taç en iyisi ama lisanslı ve 60 lira fiatı iyi de..
ne alıcaksınız paşalarınıza yani heralde çizgi film kahramanlı filan olur :28:

taçın ürünlerini ben de kullanıyorum ama sürekli dikişleri süökülüyor mesela benim uyku setinin. başka markalara da bakabilirsin...

Evet magzadaki adamda öyle dedi normal fiyati doksan ama ben bitirmek icin indirdim dedi dogrumu bilmiyorum ama banada uygun geldi cizgi kahramanli düşünüyorm yorum icin tesekkürler

taçın ürünlerini ben de kullanıyorum ama sürekli dikişleri süökülüyor mesela benim uyku setinin. başka markalara da bakabilirsin...

Tesekkürleer yorumunuzu degerlendiricem

Back
X