Mezeler - Ordövrler Nevreste'nin Çay Daveti Buyrun Bakalım

[sıze=3] burdada mı buldun beni hevi
Sonradan gelenlere kapı kapanmış kıız
Ama sana torpil geçilir dimi nevreste lüüüüttfffeeen tek bi arkadaş getirdim o da beni takip edecem diye girdi
[/sıze]

En son ben geldim ama mutfaktaki kalanlara bile razıyım
Ben sana yeniden yaparım hemşom ne istersen
Ama sana torpil geçilir dimi nevreste lüüüüttfffeeen tek bi arkadaş getirdim o da beni takip edecem diye girdi
[/sıze]

Tamam ama Hanım ablam duymasın:18::18:

Vaavvvvv , hepsi HARİKA ve de çok lezzetli görünüyo...

Masa düzenin çok hoş olmuş...

Sarmalar , mini pastalar , börekler , çörekler kısaca masada ne varsa hepsi çok güzel..

Gerçekten de ellerine sağlık..Yarışmada bol bol şanslar diliyorum..

Çok teşekkür ederim canım

:18:Ablam kapıya tabela asalım kalmamıştır diye:18:

Bencede öyle yapalım kapa kapıyı bide kilit vurdunmu tamamdır

Ben sana yeniden yaparım hemşom ne istersen

Tamam ama Hanım ablam duymasın:18::18:

Duydum duydummmm

(sonradan geldim dedim) demesinde bile bi şike var kabul etmiyorum nevreste hanımkeleşimi getirinin gözü kaşı ayrı bi oynuyo

Kaşım gözüm hep oynar benim

Hiç abartırmıyız azıçık uçundan abla kibar kibar

Yok ya ne bulursak tıkınacaz işte

[/sıze]

kız merak ettim..
sen öyle deyince neler yapmış nevreste diye..
ohhh nevresteden de izini kaptım şöyle kıyıdan gireyim bi tane içli köfteye de razıyım..

Wooow :) harikaaaaa, ellerine saglik ablaaaaa mikemmel :)) simdiden tebriklerr ♥♥♥♥♥♥♥♥

kız merak ettim..
ohhh nevresteden de izini kaptım şöyle kıyıdan gireyim bi tane içli köfteye de razıyım..
Hoşgeldiniz Hanım abla izin verirse alabilirsiniz:18:
Wooow :) harikaaaaa, ellerine saglik ablaaaaa mikemmel :)) simdiden tebriklerr ♥♥♥♥♥♥♥♥

Sağol canım

kız merak ettim..

Hanım keleşimi getir gardiyan gibi kapıda kııız zor bela nevresteden izin aldım senin için o da saolsun kabul etti
Çok harikalar dimi ben en çok ıspanaklıyı beğendim ama sen her zamanki gibi içliköfte o da güzel

vaşşşşşşşş diyesim geldi
neler görüyorum ben öyle
oyyy çok canım çekti hepsinden
böreğe bayıldım çok şık
ıspanaklı pastayıda çok merak ediyordum biri yapıp paylaşsa diye bu çok iyi oldu hemen yapıcam
başarılar dilerim ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…